Cinsel Yaşam Bekaret bozulunca ağrı olur mu? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Oluyosa neden oluyor kaç sattir ağrıdan ölüyorum nasıl geçer bu ağrı? Güncellemeler1 yıl Kızlar sizde oldu mu ağrı yoksa bende mi var problem? Güncellemeler1 yıl Hastaneye falan mı görünsem? Bekaret bozulunca ağrı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet oluyordur. 0 0 Yorumla
Burcusvndk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 41% 1 yıl İlkinde eğer sert ve hızlı olduysa ağrı olur ama ertesi gün geçer hastaneye gitmene gerek yok bence 1 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Çok hızlı oldu ve sert girdi durmasını söyledim dinlemedi Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl 🥺🥺🥺🥺 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aşırı sertlikten ilkinde ondan olur istersen hastaneye git bir daha verme ona bana ver nasıl zevk veriliyor göstereyim 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İlk 3 gün ağrı yaşarsın kızlık zarı yırtıldıktan sonra... Bekaretini verdiğin çocuk çok mu sert becerdi seni @mijkiiiiiiikiii 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kendini çok sıktığın için olmuştur O ara oradaki kasları çok zorlamışsındır 0 0 Yorumla
TheAlbatrosss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Muhtemelen ilişki esnasında kendini sıktığın için ağrı olmuştur, ama dikkat et vajinismusa kadar gidebilir bu tarz durumlar kendinj rahatlay 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hafif sinek ısırığı kadar ince sizi olur 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Nasıl bozduğuna bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu kadar olmaması lazım. Naptınız siz o kadar \ 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Devam etmemesini söyledim dinlemedi Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ama çok şükür iyiyim geçti ☺️☺️ Yorumla
__Meteor__ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Kiyamam sana bebegim kim yaptı bunu sana 0 4 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Kocamm Yorumla __Meteor__ 1 yıl Gece gerdeğe mi girdiniz Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Evet Yorumla __Meteor__ 1 yıl Kocana söyle insan gibi yapsin hayvan gibi degil alirim elinden seni bulamaz bak daha😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sert davranırsa olur 3 5 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Öküz gibi davrandı bir daha vermicem zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nası öküz gibi yaa ilkinde bi de Yorumla ucankazmorton 1 yıl Hilti gibi delmis kizi galiba soran Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Sert girdi ağladım ama devam etti Yorumla ucankazmorton 1 yıl Hamam giren terler bu arqda Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. hayır olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne zaman verdin 1 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Bu gece verdim 😞 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sert davranmıştır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet oluyordur.
İlkinde eğer sert ve hızlı olduysa ağrı olur ama ertesi gün geçer hastaneye gitmene gerek yok bence
Çok hızlı oldu ve sert girdi durmasını söyledim dinlemedi
🥺🥺🥺🥺
Aşırı sertlikten ilkinde ondan olur istersen hastaneye git bir daha verme ona bana ver nasıl zevk veriliyor göstereyim
İlk 3 gün ağrı yaşarsın kızlık zarı yırtıldıktan sonra... Bekaretini verdiğin çocuk çok mu sert becerdi seni @mijkiiiiiiikiii
Kendini çok sıktığın için olmuştur O ara oradaki kasları çok zorlamışsındır
Biri yirtmis geçmiş olsun Pp baktimda iyi dayanmissin yine
Muhtemelen ilişki esnasında kendini sıktığın için ağrı olmuştur, ama dikkat et vajinismusa kadar gidebilir bu tarz durumlar kendinj rahatlay
Hafif sinek ısırığı kadar ince sizi olur
Hemcinsine özel sorsaydin
Kısmen olur ama tatlı Bi acı
İlk ilişki bilmeyenle yapılmaz yazik
Nasıl bozduğuna bağlı
Bu kadar olmaması lazım. Naptınız siz o kadar \
Devam etmemesini söyledim dinlemedi
Ama çok şükür iyiyim geçti ☺️☺️
Kan gelince bir kaç gün yapmaman gerekiyor
Kiyamam sana bebegim kim yaptı bunu sana
Kocamm
Gece gerdeğe mi girdiniz
Evet
Kocana söyle insan gibi yapsin hayvan gibi degil alirim elinden seni bulamaz bak daha😃
Sert davranırsa olur
Öküz gibi davrandı bir daha vermicem zaten
Nası öküz gibi yaa ilkinde bi de
Hilti gibi delmis kizi galiba soran
Sert girdi ağladım ama devam etti
Hamam giren terler bu arqda
Olmuyor
Bende de olmuştu çok sert yaptıysa
Ağrı olmaz
azda olsa olur ama gecer
olur
Olur