Hayır, aldatma olması için benim bir tercih yapmam gerekiyor. Uzun uzun şehvetle bakıp hayallere dalarsam veya gidip kadınla flörtleşirsem belki o aldatma sayılabilir.
ya nasıl karşılanabilir kendi öz kardeşimden bahsediyorum biyolojinin arkasına sığınıp böyle bir haysiyetsizliğin üzerini örtmeye çalışamaz kimse. nefsine ve içgüdülerine hakim olacaksın olamıyorsan da bunu biyolojik diye geçiştiremezsin.
ıcımı hos etmesı ıcın manken gıbı olması yetmez etkılenmem lazım aurası yaydıgı feromenlerın bana nufuz etmesı lazım kı yanımda sevgılım ya da esım varsa baska kadınlara odaklanmam neysekı ıkısıde yok rahat rahat takılabılırım :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Cinsellik yaşıyorsam olmaz ama cinsellik yoksa olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hayır... Sevdiğimi arzularım ben 🥵 güzel karı kız umrumda değil zaten
Cok güzel bir hatun olursa bur sn bakar önüme dönerim. Ama aldatmam
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
ama yanında bir kadın varken başka bir kadına güzel bir hatun gözüyle bakmak ne kadar doğru? saygısızlık ve alçaklıktır bu, yani sadece yolda anlık olarak gördüğün hadi bi de alımlı diyelim alımlı bir kadından ibaret olması gerekir
benim de kayıyor yakışıklı biriyse mesela bakıp geçiyoruz hepimiz insanoğluyuz ama kalkıp da elin adamına ıslanmıyorum aynı şekil yorumlarda herkes kalkar illaki yazmış
bakıp geçiyorum dedim ıslanıyorum demedim allah sahibine bağışlasın der geçerim sizin aksinize kafamdan iğrenç şeyler geçmiyor off ne zıplanır bunun kucağında gibi şeyler mesela? 😀 aynı sizin anladığınız dilden konuşuyorum bak
tamam o zaman ben de sana aferin diyorum. o muhabbetleri geçiren haysiyetsizlere lafım benim. sonra bunun aldatmaya bile girmeyeceğini savunuyorlar ben onlara deli oluyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet hoşuma gidebilir ve bir an gözüm de kayabilir ama bu sevgilimi veya eşimi aldatacağım anlamına gelmez.
hoşuma gidebilir diyorsun bu aldatmaya girmez de neye girer?
Hayır, aldatma olması için benim bir tercih yapmam gerekiyor. Uzun uzun şehvetle bakıp hayallere dalarsam veya gidip kadınla flörtleşirsem belki o aldatma sayılabilir.
mesela kalkar diyorlar yorumdakiler biyolojinin arkasına sığınıp karaktersizliklerini örtmeye çalışıyorlar
Hayır. Asla tecrübe edemeyeceğiniz şeyler üzerine yorum yapmayın. Bu bir erkeğin çıkıp da "regl ağrısı abartılıyor" demesine benziyor.
haklısın ama ne diyeyim ya zoruma gidiyor sevgilimle kalkıp nasıl gezicem şimdi ben?
Gezersiniz bir şey olmaz. Yorumları çok ciddiye almayın. Sizi provoke etmek için biraz abartmışlar :)
Hallenmezmiyim. Ama neyapayımki o benim olmayınca deyip yola devam
hallenmezsin, herkes kendi önünden yesin
İşte onu anlamıyorum.
Bakmamaya çalışıyorum.
Bazı tanıdıklarım kızlar diyo ben bile bakıyorum erkekler niye bakmasın
Sonuçta göz bu çok dikkat çekici ise bakılır. Ama oyle hemen kalkiyorsa o zaman erkekte sorun var demek.
Hormonlar kontrolümüz altında değil etkilenme olabilir ama bunu eyleme geçirmek kişiye bağlı
biri illaki kalkar demiş yani sevgiliye veya eşe olan aşk bağlılık hormonların yanında hiçbir şey ifade etmez mi?
Etmez kalkması elinde değil yani şöyle en basit Bi şeyden tahrik olmazsın kontrol edebilirsin ama ilerisini zor
benim arkadaşlarım kardeşlerim de bu dediğim tiplemede olsaydı onlara kalkması elinde olmazdı yani?
Dediğim gibi kalkması normal karşılanabilir ama baskısıyla varsa ayrı
ya nasıl karşılanabilir kendi öz kardeşimden bahsediyorum biyolojinin arkasına sığınıp böyle bir haysiyetsizliğin üzerini örtmeye çalışamaz kimse. nefsine ve içgüdülerine hakim olacaksın olamıyorsan da bunu biyolojik diye geçiştiremezsin.
Sevgilim de sevgilim. Bir bedensel zevk uğruna ruhuma iyi gelen kadını harcamam.
Eig lütfen
ıcımı hos etmesı ıcın manken gıbı olması yetmez etkılenmem lazım aurası yaydıgı feromenlerın bana nufuz etmesı lazım kı yanımda sevgılım ya da esım varsa baska kadınlara odaklanmam neysekı ıkısıde yok rahat rahat takılabılırım :)
Cinsellik yaşıyorsam olmaz ama cinsellik yoksa olur
Hayır... Sevdiğimi arzularım ben 🥵 güzel karı kız umrumda değil zaten
Cok güzel bir hatun olursa bur sn bakar önüme dönerim. Ama aldatmam
ama yanında bir kadın varken başka bir kadına güzel bir hatun gözüyle bakmak ne kadar doğru? saygısızlık ve alçaklıktır bu, yani sadece yolda anlık olarak gördüğün hadi bi de alımlı diyelim alımlı bir kadından ibaret olması gerekir
Kardeşim, mümkün olduğunca sevgilisi olduğunda başkasına bakmayan biriyim. Ama anlık oluyor gözü kayiyor insanın.
Alcaklik veya saygisizlik degil, biyoloji bu.
benim de kayıyor yakışıklı biriyse mesela bakıp geçiyoruz hepimiz insanoğluyuz ama kalkıp da elin adamına ıslanmıyorum aynı şekil yorumlarda herkes kalkar illaki yazmış
Yok kalkmaz o kadar da değil abartmışlar bir tık. şahsen ben kaldırmıyorum ama eğer senin de gözün kayıyorsa senin yaptığın da alçaklık oluyor😁
bakıp geçiyorum dedim ıslanıyorum demedim allah sahibine bağışlasın der geçerim sizin aksinize kafamdan iğrenç şeyler geçmiyor off ne zıplanır bunun kucağında gibi şeyler mesela? 😀 aynı sizin anladığınız dilden konuşuyorum bak
Ya ben de sana diyorum ki, o an kafamdan o tarz bir muhabbeti geçirmiyorum 😁
tamam o zaman ben de sana aferin diyorum. o muhabbetleri geçiren haysiyetsizlere lafım benim. sonra bunun aldatmaya bile girmeyeceğini savunuyorlar ben onlara deli oluyorum.
Okeeyy;) ki başkası hakkında fantezi kurmak bence de aldatmadır.
illa ki etkileniyoruz
yuh ya ben sevgilimle nasıl gezerken nasıl rahat gezicem şimdi bu itiraflardan sonra
o namusludur yapmaz. sen onla takil sorun yok
Olur ama bakılmaz yani.
Evet ve itiraf da ederim saklamam ki 😂
Benim sevgilim zaten mankenlik yapıyor😊😊
allah ayırmasın kardeş 🤲🏻🤲🏻
Teşekkür ederimmm amin😊😊
Kalkarsa bu benim elimde olan bişey değil
sevgiline veya eşine ne kadar kör kütük aşık olsan bağlı olsan da kalkar yani?
Kesinlikle kalkar bu farklı bişeydir
hallenmeyen totoştur
hallenen totoştur asıl? hallenenler totoşların yanında bile daha erkek adam kalır kardeşim
E oha yani yok artık
bence de ya yorumdakilere bak bi tek sensin böyle tepki veren adamsın ya
E bizim de sevdiceğimiz var
Tabi
Hayır
Düşüncesi bile beni harekete geçirdi 😂
3 lu
Kesin oluyordur
Ever
Hallenmem gerek yok
Evet
Olur