Cinsel Yaşam Sürtünme ile ilişkiye giren var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Tamamen çıplak sürtünme yaşadınız mı Sürtünme ile ilişkiye giren var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sürtünmeyle ilişkiye girilmez. Sürtünmeyle önsevişme yaşanır 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Evet hemde sayısınınbilmediğim hatırlayamadığım kadar çok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yazar mısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet yaşadım baya girdim içine bakire kişi sürtünmede hamile kalınmaz 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kalınmaz demi oraya boşalmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçine girmedi İsa kalınmaz ama mesela çok da az olsa zevk suyunda da sperm var bu senin regl in ile bile alakalı Yorumla Soran 1 yıl Zevk suyu da gelmedi ve doğurganlığımın zayıf olduğu gündü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevk suyu gelmiştir Yorumla Soran 1 yıl Hissetmedim elime aldığımda kuruydu sonra kendi eline aldı başka yere boşaldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok sürtmedi mi vajinana ne zamandır sevgilisiniz Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Çook sevgilim bakireydi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yazar mısın Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl O nasıl oluyor? 😂😂😂 1 1 Yorumla Seniorrrrr 1 yıl İçeri girmeden vajinanın çizgisinin arasına penisi koyup sürtmek Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. tabiki oldu zamanında 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok zevkli. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Boşalmadığı sürece hamilelik yok demi Banker_Bilo 1 yıl Boşalsa da gebelik olmaz. Sperm hücreleri vajinanın dışından, üstünden içeriye girip yumurtaya ulaşacak beceriye maraton koşucusu değiller. Soran 1 yıl İçimş rahat tutayım mı Soran 1 yıl Bakireyim Banker_Bilo 1 yıl İçin rahat olsun. Sen erkeğin üzerinde sürtünerek gidip gelirken finalde erkek zaten kendi karnına boşalır. Soran 1 yıl Zaten boşalmaya yakın ayrıldık eliyle devam edip boşaldı
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Eskiden evet 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hamile kalma olmuyor demi Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Olmaz... Korkmaİlk defa mı yaptın Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Kaç yaşındasın ve nereye boşaldı Yorumla Soran 1 yıl 21. Göğsüme Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Sorun olmaz o zaman çok rahat ol Önemli olan sen zevk aldın mı Sonrasında sana uzun uzun bir oral seks yapıp seni mutlu etti mi Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. surtunme ne ya dırek oral yapın 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yaşadım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok yaptım 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet var 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır ama isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl evet 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Boşalma olmazsa hamilelik olmaz değil mi Cevap sahibi 1 yıl düşük ihtimal ama penisten akan zevk suyu vajina girişine felan sürülmüşse yine de risk vardır. Soran 1 yıl Riski bilerek mi yaptınız
ulaşbanakoyayim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Çok keyifli 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Boşalmazsa hamile kalınmaz demi Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl O belli olmaz zevk suyu da hamile birakabilir Yorumla Soran 1 yıl Riski bilerek mi yaptınız Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Sen ne öğrenmek istiuirsub Yorumla
ÇıtırErkek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Yaşandı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Boşalma olmadıysa hamile kalınmaz dimi Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl İçine boşalmadan hamile kalınmaz Yorumla Soran 1 yıl Kalınmaz demi hiç boşalmadı Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl Kalınmaz içine boşalması lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sürtünmeyle ilişkiye girilmez. Sürtünmeyle önsevişme yaşanır
Evet hemde sayısınınbilmediğim hatırlayamadığım kadar çok
Yazar mısın
Evet yaşadım baya girdim içine bakire kişi sürtünmede hamile kalınmaz
Kalınmaz demi oraya boşalmadı
İçine girmedi İsa kalınmaz ama mesela çok da az olsa zevk suyunda da sperm var bu senin regl in ile bile alakalı
Zevk suyu da gelmedi ve doğurganlığımın zayıf olduğu gündü
Zevk suyu gelmiştir
Hissetmedim elime aldığımda kuruydu sonra kendi eline aldı başka yere boşaldı
Çok sürtmedi mi vajinana ne zamandır sevgilisiniz
Çook sevgilim bakireydi
Yazar mısın
O nasıl oluyor? 😂😂😂
İçeri girmeden vajinanın çizgisinin arasına penisi koyup sürtmek
tabiki oldu zamanında
Sen yasadin mi
Yaşadım maalesef nedenki
Yok olsa keşke istnbldn biri 🥵
Yapan çok ama haram. Allahtan korkmak lazım.
Çok zevkli.
Boşalmadığı sürece hamilelik yok demi
Boşalsa da gebelik olmaz. Sperm hücreleri vajinanın dışından, üstünden içeriye girip yumurtaya ulaşacak beceriye maraton koşucusu değiller.
İçimş rahat tutayım mı
Bakireyim
İçin rahat olsun. Sen erkeğin üzerinde sürtünerek gidip gelirken finalde erkek zaten kendi karnına boşalır.
Zaten boşalmaya yakın ayrıldık eliyle devam edip boşaldı
Eskiden evet
Hamile kalma olmuyor demi
Olmaz... Korkma
İlk defa mı yaptın
Evet
Kaç yaşındasın ve nereye boşaldı
21. Göğsüme
Sorun olmaz o zaman çok rahat ol Önemli olan sen zevk aldın mı Sonrasında sana uzun uzun bir oral seks yapıp seni mutlu etti mi
surtunme ne ya dırek oral yapın
Yaşadım
Çok yaptım
evet var
Deme öyle şeyler
Evet çok defa
Çok gençken yaşadım
Hayır ama isterdim
Evet yaşadım
Tabiki yaşadık yaladım bile
evet
Boşalma olmazsa hamilelik olmaz değil mi
düşük ihtimal ama penisten akan zevk suyu vajina girişine felan sürülmüşse yine de risk vardır.
Riski bilerek mi yaptınız
evet soruları alayım
Çok keyifli
Boşalmazsa hamile kalınmaz demi
O belli olmaz zevk suyu da hamile birakabilir
Riski bilerek mi yaptınız
Sen ne öğrenmek istiuirsub
Yaşandı
Boşalma olmadıysa hamile kalınmaz dimi
İçine boşalmadan hamile kalınmaz
Kalınmaz demi hiç boşalmadı
Kalınmaz içine boşalması lazım