Bunaldimmm :(((( cokk hemde... hayallerim yarim kaldi hep
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki kriterlerin yüksek. Bir insana önce hemen evlenecek gözüyle bakma önce arkadaş ol önce tanı önce bir gözlemle uyuşuyor musun. Evlilikte isteklerin fazla ise erkekler bundan hoşlanmaz. Haklisin insan belirli. bir yaşa geldiğinde yalnızlıktan sıkılıyor. Tabi ki cinsel anlamda da düzen istiyor. Seninde bu konuda zamanım gelmiş. Duzenli cinsellik yaşaman gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHayat planında evlenmek, aile kurmak olan Türk kızının hatası yeni bir ilişkiye evlilik niyetiyle başlamak, bu niyeti de açık etmek. "Evlenmeyeceksek niye görüşüyoruz?" diyen kadın olmayın. Bu durumda erkek, "bunun derdi isteği beni tanımak, kaynaşmak, anlaşmak değil, bunun önceliği evlenmek" deyip uzaklaşacaktır. Hem, bir erkeği tanımadan onunla evlenmeyi nasıl düşünebilirsiniz ki? Belirli bir kişiyle evlenebileceğiniz düşüncesi zamanla oluşacak bir şeydir. Ayrıca, senin için "doğru kişi" kimdir? Yakışıklı, boylu poslu, çekici olan mı? Karizmatik olan mı? Cüzdanı kabarık olan mı? Yoksa karakteri sağlam olup kabul edebileceğin defoları, arızaları olan mı? Güvenilir olan mı? Parmağında oynatabileceğin, manipüle edebileceğin, yönetebileceğin, hatta hükmedebileceğin erkek mi? Hanımcı erkek mi? Maço, kıskanç, kısıtlayan, her şeyine karışan, itaat bekleyen ataerkil erkek mi? Evlilik zor, yükümlülükleri ve sorumlulukları fazla olan bir ilişki. Haydi şu imzaları atalım da bitsin gitsin denecek bir ilişki değil. Türk Medeni Kanununu ve boşanma davalarında çıkan Yargıtay kararlarını okursan evlenmeyi 2, hatta 4 kez düşünürsün.
02 Yorumla- 1 yıl
Tipi çok kötü bu 1...
1.5 senedir tanıyorsun ve yasi 33 daha bu adam neyi beklio ozaman? Secici degilim karaktere bakiyorum. Benim yasim gelmis 29 nezaman cocuk dogurcam. Evlilik sart. Helal yoldan yasamak için cinselligi vs. De - 1 yıl
İkinci büyük hata, "ben artık sevişmek istiyorum" diye evlenme isteği içinde olmak. Sevişmek isteyeceğiniz erkeğe karşı cinsel çekim hissetmek zorundasınız, yoksa evlilikteki seks eziyet olur.
Gizli Üye(25-29)1 yılYa verirsin ya da yallah evine kimse zevak almadığı biriyle boşu boşuna takılmaz özellikle işi gücü yerinde imkanları statüsü yerinde az çok sosyal hayatı olan erkek seninle evlenip de koca ömür senin kara deliğine boşalmayı arzulamaz 🥴😉 Bu kafayla ancak basit birini bulur tasmayı takarsın belki yani o da kesin değil ezik erkekler bile durumun farkında artık... Eskidendi evleniyim bir kadın ait olayım da... onunla yiyip içiyim beraberimde dolaşıyım yediğimniz içtiğimiz beraber olsun kafası 😏 O zamanlar 1980 li yıllardaydı 1990 sonrası erkekler de kadınlar gibi değişti 1980 çoğu kadın feminizme sarıldı gurup cocold vs. açık ilişki gibi talpeler de bulunuldu... aldılar da... bedeli de erkekler de ki sadakatin ve sevginin yanlızca seksüelliği verene karşı gişbi değişimler yaşandı. Siz değişirsiniz de erkekler değişmez mi sanıyordunuz 🤺🎉
04 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka egitim seviyesi yüksek biriyim isim gücüm var. Cokta guzelim bakireyim sadece oda evlilik sonrasi olacağı için benim görüşüm. Ama erkek yok dogru
Cevap sahibi1 yılAblam solipsist palyoçonun teki olabilirsin 20-25 arası da bulamadıysan sana işsiz güçsüz tipsiz statüsüz tipler bakar... İşi gücü, statüsü, bedensel sağlığı iyi bir erkek sana bakmaz. Şu kafayı görünce sktr et ben böyle iyiyim rahatım yerinde dememesi için bir sebep yok. Senle evlenip mızmızlığını dinliyiceğine barda 1 bira ısmarlayıp sohpetini yapar kız da isterse gece bir şeyler yaşanır olmaz da canı sağolsun denip başka bir kızçeye geçilir... Kimse 20-25 yaşlarında evliliğe gelmiyen kadını 30 larında evlenmek istemez. Evlilik düşünen kız 20-25 arası kapatır konuyu 30 larına kalanlar piskolojik sorunlular açık ilişkiyi motto edinmiş tipler ailevi problemi olanlar vs. çürük çarıklar o yaşlara kalır.
- 1 yıl
Herkesin ailesi oyle degil. Ailem beni vermedi... nokta... ailemden dolayi 23 25 yasinda zor du evlilik. Egitimde egitim dediler
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi 😬 30 lu yaşlara kalanlar da kesin suretle bir problem vardır ve ciddidir. 18 yaşını geçmiş bir kız kendi hayatı hakkında kararlar aldırılmıyorsa ileri de hiç alamaz o kız. Araba sürmek gibidir hayat. Bir kere korkar pısarsan bunu aşmazsan o bir tabu olur ve daha araba süremezsin. Sürsen de piskolojik olarak rahatsızlık duyarsın kaza yaparsın.
1 yılBende tam tersi ama sonunda rezil olurum daha kötü olur ben 33 yaşındayım bakireyim belki de oda sizin sınavınızdır ben çok kere sınandım hep sezdim tuzakları kurtuldum ilkten kurtardılar yani kendini bildikten sonra birgün nasipse olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
49Cevap
1 yılSaldir. Erkeklere!!! Keske. O an. Sana yakin. Olsam. Senin saldirina ugrardim. Hayatimin enguzel gunu olurdu. O bana saldirina anin. Tamam. Tamam. Teslim oluyorum. derdim. sende beni. Yataga iterdin. ve Ben. Sana. Benimle evlenir misin? Derdim
01 Yorumla- 1 yıl
Saka bir Yana. Cok. Tatli aciklamissin duygularini. beni. tatli tatli gulumsettin. Sagol
Verincede kaçıyorlar bacım bu yaratıkları anlamak zor
24 Yorumla- 1 yıl
Herks kaçmıyor yaa
- 1 yıl
Veremem zaten bakirelik onemli yani bana göre evlenmeden... o yuzden evlenmem lazim helal
Bu kadar umutsuz olmayın. Daha gençsinizz karşınıza düzgün bir insan elbette çıkar. Ancak o düzgün adamı buradan bulmak zor. Ayrıca insanın kendisini koruması güzel ve önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılÜfbe. Güzelde kızsın. Bu güzel zevkten mahrumkalmışsın...
02 Yorumla- 1 yıl
Eviilik sart malasef.
- 1 yıl
Ben alırdım senide masrafa giremem.
Daha boşanma aşamasınada giremedim
Bi erkek kaçıyorsa ya hayatında biri vardır ya da hayatında ki kadına güvenmiyordur
02 Yorumla- 1 yıl
Baska?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHayallerin evlendiğinde mi gercek olacakdi Yani:)
01 Yorumla- 1 yıl
Evet benim icin oyle. Herkesin aile yasami rahat degil
1 yıl11 yıl önceki sen bugüne kadar gönlünün prensini bulamadın mı.
06 Yorumla- 1 yıl
Hala yok
- 1 yıl
çirkin filanda değilsin normal diyimde.
- 1 yıl
Yoo guzelim baya. Gozlukle kapadim zaten biyle siteye koymam net bisi sagolasin
- 1 yıl
Ben de onu diyorum çirkin olsan evde kalman normal çirkin de değilsin nasıl başardın böyle Evde kalmayı
- 1 yıl
Ailemmm ailem baskici. Kimseyi beğenmiyir. Cevrede kimse yok bekar.
- 1 yıl
Bu aileler de bokunu çıkardı ha sanki dersin 15 yaşında kızsın
🤣 trol diye başladım okumaya ama çok alakasız bitti soru
06 Yorumla- 1 yıl
Trol degil
- 1 yıl
Yine ozgur olurdum seks yaşamış olurdun
- 1 yıl
Herseyi yaptim egitimde en üst seviyedeyim hepsi bos
hayırlısı. moral bozma. bulursun birini. niye kaçsınlar?
00 YorumlaMerhaba ben jinekologum bana sormak istediğin soru var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler herseyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz
Erkekler bakır mi sanki bu arzularınızi erteliyor ve bastırıyorsunuz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik matrak bir şey olsa toplu boşanmalar boy boy olmazdı şu an
04 Yorumla- 1 yıl
Evleneyim yeter. Ozgurce seks hersey evlilikle bana
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden olmaz diyen kişilerdensin saygı duyarım ama bu gidişle saga sola saldiricaksin ve bakirelik zar bunlar zaten herkeste olan bir şey değil, erkekler yapınca cok mu iyi sizde yapın
- 1 yıl
Malasef bana ters iste. Ama 35 gecersem anca oylr
Cevap sahibi1 yılSırf bu istek doğrultusunda evlenirsen basın çok yanar , devamlı ağlarsın simdi millet önce birlikte olup evleniyor erkeği orada tanıyor sen direk evleniyim diyorsun başına iş alıyorsun saçma
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni mi ayrıldın eski sevgilin başkasıyla mı evlendi
00 Yorumla
1 yılIyi iyi böyle devam et namusun icin yaşıyorsun ya cahil seni
06 Yorumla- 1 yıl
Namus onemli?
- 1 yıl
Evet ama bak dayanamadın yani evdeki hesap çarşıya uymadi dimi
- 1 yıl
Uymasa bile , helal olarak yaşar yine sabrederim
- 1 yıl
Kapalisin acik foto neden koydun
- 1 yıl
O nerden cikti ? Kapalilik
- 1 yıl
Kapalısın biliyorum
Evlilik konusunda Ciddiysen emin ki bulursun
11 Yorumla- 1 yıl
Kaçıyorlar sorumluluk alanında yok
1 yılBiri bunu alsın artık
02 Yorumla- 1 yıl
Keskeee
- 1 yıl
Sen blöf yapıyorsun kırk tane vardır sende
1 yılEvlenmek çok kolay sadece yürütmek zor
04 Yorumla- 1 yıl
Evlenmek zor... Bana göre zorr.
- 1 yıl
Sen biraz ince eleyip sık dokuyorsun bence
- 1 yıl
Ailem engel.
- 1 yıl
İşte bir engel var ama bunları aşmalısın yoksa hiç bulamazsın
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Annen nasıl el atmadı bu zamana kadar senin işe
06 Yorumla- 1 yıl
Beğenmiyor kimseyi. Cevrede bekar yok
- 1 yıl
Seçicilik yok bende Şu an whhshs
- 1 yıl
Onume gelene aşık olurum
- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılBakirelikten mi şikayetçisin bekar olmaktan öı
02 Yorumla- 1 yıl
Evlenip ozgur olabilirim ben
- 1 yıl
O ne demek
Evlen sende artık
04 Yorumla- 1 yıl
Evlenemiuorim aday yok
- 1 yıl
Egitim de yüksek bitirdim. Isim vs var. Ama cevrede bekar yok. Olanlarda ben beğenmiyorum. Ailem beğenmiyor. Bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılbu gğzellikle nasıl yalnızsın?
02 Yorumla- 1 yıl
Ailemden dolayi
- 1 yıl
bakakaldım. ekledimde...
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle giderse yasak yaşlara yöneleceksin bakirsin birde bu yaşta gözün herşeye kaymıyor
00 Yorumla
1 yılBende evlenmek istiyorum bulamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu güzellikten mi kaçıyorlar ilginç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBende de var o durum ama evlilik haric
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. gelir tam gelir üzülme
00 YorumlaZor evlilik, öyle kişi bulmak da
00 Yorumla
1 yılArmudun sapı üzümün çöpü dersen böyle olur
02 Yorumla- 1 yıl
AILEM... Bende seçicilik yok
- 1 yıl
Ailem demek nedir be 30 yaşındasın ailen onaylamadığında olmuyor mu yani.. evlenecek olan sensin önemli olan senin kararın
Gizli Üye(25-29)1 yılYa 29 yaşında bakir olmak nasıl bişey 😔😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAa bendensin 😊
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. artık nasıl geliyorsan kaçırıyorsun milleti
02 Yorumla- 1 yıl
Normal geliyorum. Sorumluluk almiyorlar
Ne güzel işte daha ne istiyosun
02 Yorumla- 1 yıl
Evlenmek
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılÜzüldüm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bulursun
00 YorumlaCiddi olamazsın
00 Yorumla
1 yılBende de kızlar kaçıyo shsh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSabır
00 Yorumla
1 yılZorr
00 Yorumla
1 yılAma kiyamam yaaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBende aynı durumdayım bulamıyorum kimseyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılneden zor evlilik
12 Yorumla- 1 yıl
Sorumluluk almıyorlar. Kaçıyorlar
Cevap sahibi1 yılBence sorumluluk almaya değer birini bulmak zor
Gizli Üye(36-45)1 yılbaşka çare warmı
17 Yorumla- 1 yıl
Evlilik tek.
Cevap sahibi1 yılaynen
Cevap sahibi1 yıltalipli warmı
- 1 yıl
Yok iste bekar bile yok cevrede
Cevap sahibi1 yılhepsi ewlimi
- 1 yıl
Geneli
Cevap sahibi1 yılbir sana mı denkbirisi düşmedi
Gizli Üye(36-45)1 yılBeni çağırmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılazmışsın sen:)
04 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka kadının yasi var bir kere... 34 e kadar
Cevap sahibi1 yılYaş anlamında demedim, bakirelikten bıktığın için dedim:)
- 1 yıl
Eee normal. Millet 24 evlenip bakire dgeil. Ben hala bakire bisey tatmamisim
Cevap sahibi1 yılUmarım gönlüne göre birini bulur ve mutlu mesut olursun :)
Gizli Üye(30-35)1 yılGel evlenelim senle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeklee
00 Yorumla
1 yılHangi şehirdesin
01 Yorumla- 1 yıl
Almanya
1 yılZamanla olur
01 Yorumla- 1 yıl
Zaman kalmadı ki
Bakire değilsin dir
06 Yorumla- 1 yıl
Bakireyim
- 1 yıl
Yooo evlenmeden yapmam
- 1 yıl
Evlenmem lazim diyorum ya
1 yılVer kurtul sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden kaçıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 29 yasında bakire olmaktan sıkıldım keşke evlenebilsem ne zormuş evlilik doğru kişi bulmak :( erkekler kaçıyor hep, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat