sonuçta evimizde değiliz kendimize ait odamız yok ve her insanın cinsel ihtiyacı var. bu sene yurtta kalacağım. bu durumda ne yapacağım nasıl oluyor? hiç yapmıyorlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yurtlarda bazan lez iliskiler oluyor. Herkesin farklı ders saatleri ve boş zamanlari Ur onu takip eder odada yalnız kalınca kapıyı kilitle mastürbasyon yap. Bazan kız arkadaşlarını evlerine gider orada masy yapabilirsin bazan erkeklerle samimiyeti ilerleyip ders çalışma ayağına erkekle birseyler yapanlar olur genç unce bir şekilde bastiracaksin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gece herkes uyuduktan sonra yorgan Altın da ya da banyoda ama şöyle bişey var herkes birbirini bekliyorsa uyuyup mastürbasyon salmakbicin o zaman toplu mastürbasyon olur 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılDuş başlığıyla bişey yapma mantar kaparsın. Tak çare birini bulana kadar duşta patlatmak. Başarılar
02 Yorumla
Soran1 yılduşlar yan yana kabinli diye duydum. ben orada duş almaya bile çekinirim dlcjsld
- 1 yıl
Alışırsın da sessiz almaya çalış 😁 arada illa bir manyağa denk gelirsin inletir duşu sonra normalleşir 🚀
Gizli Üye(18-24)1 yılBen oda arkadaşımı yakalayıp bütün yurda rezil etmiştim 😀😀😀
215 Yorumla
Soran1 yılneden öyle bir şey yaptın ki
Cevap sahibi1 yılO an kavgalıydık ben de must yaparken yakaladım kendinden geçmiş odaya girdiğimi görmedi o yüzden dikkatli ol yani 😀
Soran1 yıloha odada bir de. ben korkarım föcjdmx
Soran1 yılpeki üst değiştirme falan odada olmuyor demi ben çekingen bir tipim bir de 4 kişilik odada kalcam. kişisel bakım kıl tüy alma orada nasıl yapcam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılVallahi hepsi odada oluyor canısı 😀😀 zamanla alışıyorsun Peki must nerede yapmayı düşünüyorsun O da olmazsa
Soran1 yıljilet götürmeyi düşündüm banyoda alırım diye kişisel bakım konusunda. bilmiyorum bunları okuyunca mastı boşverdim😂
Cevap sahibi1 yıl😀😀😀 yani kişisel bakımı banyoda da yaparsın da tabii bizim banyolar düdük gibiydi sadece jilet yapabiliyorsun bacakları Zaten odada yaparsın önemli değil ağda makine falan ama mastürbasyon olmadan olmuyor ki 😀 Bir de ben yatmadan yatamıyorum
Soran1 yılpeki yeni gelenlere nasıl davranıyorlar ben bu sene gıtcem ilk kez oda arkadaşlarım nasıl olcak bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBen de bilmiyorum Bana da tesadüf denk geldi bina erkek yurduymuş boşaltıldı biz kızlara yeni açıldı neredeyse bütün bina 1 sınıftık 😀
Cevap sahibi1 yılBir tane deli vardı bizim odada kız sinirlendiği zaman kafasını duvara falan vuruyordu yeminle 😀
Soran1 yılinşallah deli biri denk gelmez hepsi pamuk gibi olur dlcjdldnf
Cevap sahibi1 yılAhshshsh 😀😀😀 kız öyle de hiç eğlenceli olmuyor Bahar delirmiş derlerdi de Bizim odayı seyretmeye gelirlerdi 😀😀😀
Soran1 yılçekilmez öyle o ne ya, kendine bunu yapan size neler neler yapmazdı😂
Cevap sahibi1 yılVallahi ya bir yıl o canım aynı odada kaldık erkek olsaydım askerliğimden düşürmesi için dilekçe verirdim 😀😀
Cevap sahibi1 yılİşte onu yakalamıştım ben de bana falan zarar vermeye kalkarsa diye elimde mastürbasyon görüntüleri vardı 😀
1 yılMecbur kabinli banyoya kapanacak kafa dengi bir erkekle sexting foto bosalicaksin
00 Yorumla
1 yılOdanda kimse yokken yapabilirsin ya da gizlice sessizce yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok sıkıntı rahat yapamazsın bende hep bu soruyu düşündüm allahtan öyle bir durumum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKız kıza açar karsiliki yaparsınız baton sucuk alır sırayla ceviririsniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılBanyo WC diye yerler var canım
20 Yorumla
1 yılKudurursun orada yapmadan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYorganın altında çaktırmadan devam ya da wc de
00 Yorumla
1 yılYapıyorlar oda boş duş yerleri boş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOdada kaç kişi olacak?
02 Yorumla
Soran1 yıl4
Cevap sahibi1 yılOnlar olmadığında artık, diğer türlü zor
Gizli Üye(25-29)1 yılBu senemi yerlestin üniversiteye
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYurt yarı ozelse keyfedersin
- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılYapıp yurda geliyorlar muhtemelen 😀
00 Yorumla Banyo yok mu
20 Yorumla
1 yılTuvalet banyo
02 Yorumla
Soran1 yılbanyo yan yana kabinli diye biliyorum
- 1 yıl
Duş alırken yaparsın işte
1 yılBanyo var hshs
02 Yorumla
Soran1 yıliyi de banyo kabinli banyolar. odaya ait değil.
- 1 yıl
Odaya ait çoğu yurdun ki olamdi oda da boş oluyor çoğu zaman rahat ol
1 yılHerkes yapıyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılDuşta falan olur ya
00 Yorumla
1 yılYapılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBanyoda wc de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılfırsat kollayacan :-):
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOdada kimsenin olmadığı anı kollayacaksın jzözzö
07 Yorumla
Soran1 yılkamera falan yok demi odalarda smdbsmdn
Cevap sahibi1 yılOhoo öyle olsa neler neler görünür be jzçözj
Cevap sahibi1 yılBaya meme görürsün artık jsvzzö
Soran1 yılniye ki herkes wcde kapalı yerde giymiyor mu üstünü. ben odada giyinmem. ilk kez kalcam yurtta
Cevap sahibi1 yılBir süre sonra sütyenle takılırsınız odada hatta beraber ağda bile yaparsınız sövzöz
Soran1 yılKYK yurdu değil ki bu özel üniversitenin kendi paralı yurdu
Cevap sahibi1 yılE ne farkeder ki aynı odada kalmayacak mısınız ha özel ha kyk ha üninin yurdu
1 yılYasak, atıyorlar
00 Yorumla
1 yılBen yardimci olurum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem