Gizli Üye(25-29)1 yılSokakta yürürken belli ediyorsan tani garipsenirsin. yirtsodinda ABD de bu tipler erkek gibi normal. goruniyoar adamın eşcinsel olduğunu 6 ay sonra öğrenmiştim. bizdekiler garip
13 Yorumla
Soran1 yılBen normal yuruyorum disardan baksan 187 yapili klasik bir erkegim. Yamugum falan yok
Cevap sahibi1 yılYani konusma şekli işte kadın gibi konuşma falan varsa garipsenir.
Soran1 yılDiyorum düz erkek gibiyim valla konusmamda kadinsilik yok ama farketmeden ben belli ediyorum herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benden uzak dursunlar da ne yaparlarsa yapsınlar
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
1 yılGaripsemiyorum herkes gibi insanlar onlar da
23 Yorumla
Soran1 yıl💖💖😊teşekkür ederimm. Okulda bir görsen nasil bakiyorlar ooff jh3vdrjhdb
Soran1 yılYeni üniversiteye baslicam 18 yasindayim bu arada
Soran1 yılOkul falan diyince 18 den küçük sanma diye dedim
Gizli Üye(30-35)5 ayLinç ederler nasıl bu kadar nefret dolular şaşırtıcı
00 Yorumla
1 yılBüyük
15 Yorumla- 1 yıl
Büyük bir çelişki var. Ben garipsemem belki fakat yeni doğacak çocuklar artık herşeye özenmeye başladılar. Denge bozulabilir ondan korkuyorum.
Soran1 yılBenim çocuğum olursa onu lgbt ile büyütmicem cocuklarin kafasinı karistirmaya hakkim yok. Erkekse erkekgibi büyümeli, kizsa kız gibi. Ama haklisın ben de endişeliyim bu konuda
Soran1 yılKac yasindaki cocuklar trans falan oluyor bunu savundugumu düşunme sakın
- 1 yıl
Savunup savunmamak önemli değil yeni nesil sağa sola meraklı gözlerle bakıyorlar. 13 yaşındaki kız çocuğu grup sks yapmayı öğrenmiş onu röportajda söylüyor yani havalı gibi görüyorlar bu tarz şeyleri. Bazı bireyler ise karışamazsın diye muamele yaparlarsa erkek kadın farketmeksizin saldırırım.
Soran1 yılÖğk yazık, kız su yasinda grup... yazık gerçekten. Ahlak diye bi sey bilmiyorlar artık
1 yılSaygı duyuyorum
11 Yorumla
Soran1 yılCok sevindim teşekkür ederimm🤩
1 yıl* degil inan. Isteyen istedigini yapsin
03 Yorumla
Soran1 yılÇoğunluk çok iğrenc tepkiler veriyor...
- 1 yıl
Skinde olmasin o zaman
Soran1 yılHaklisin
hayır
01 Yorumla
Soran1 yıl😊😊teşekkür ederim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım