Eski sevgilimle sevgiliyken biraz yakınlaşmıştık ileri derecede bir durum yoktu ama sonuç olarak yakınlaşma vardı. İlişkimiz bitti ama aklıma geldikçe kötü hissediyorum pişmanlık duyuyorum kendimden nefret ediyorum. Birde yakınlaşırken birine yakalanmıştık büyük bir sorun çıkmıştı bu anlar aklıma geldikçe tepem atıyor kendimden iğreniyorum. Keşke hiç olmasaydı diyorum ama oldu ve zihnimden silmek istiyorum. Sürekli düşünmüyorum ama aklıma çok sık geliyor ve moralim çok bozuluyor. Hadi diyelim bir şeyler oldu niye birilerine yakalanıyoruz. Orası ayrı sıkıntı zaten. İki türlüde kendi içimde sıkıntı yaşıyorum ve bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum. Öneriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın olduğun için böyle böyle hissetmene, bir kadın olarak benim de böyle hissettiğim zamanlarımın olmasına çok üzülüyorum. Kendini kötü hissetmen gereken hiçbir şey yok. Sevişmek doğal bir şey. Eski erkek arkadaşın eminim kendini bu konuda hiç kötü hissetmemiştir, çünkü yanlış gelmiyor. Sen de kendini kötü hissetme, 18 yaşından küçük değilseniz yanlış bir şey yapmadın. Eğer küçüksen doğru değil ama hatalar yaparak büyürüz kendini suçlama dersini al, neyin doğru olduğunu düşünüyosan o şekilde yaşayarak hayatına devam et
02 Yorumla
Soran1 yıl18 den büyüğüm bunu yaşarkende büyüktüm. Şu konuda haklısın eminim aklına bile gelmiyordur ama ben kendi iç dünyamda çok kötü hissediyorum istemsiz sürekli zihnimde beliriyor bu olay ve kendime kızıyorum. Zaten kötü bir şekilde birine yakalandık yanı çok büyük sıkıntı çıkacaktı son anda döndü onun travması kaldı zaten birde pişmanlık var. Nasıl zihnimden silerim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılZihninden silmeye çalışmak yerine yaşananları olduğu şekilde kabul etmelisin. Yakalandığınız kişiyi bir daha görmeyeceksen zaten hiç düşünme bile. Görmek zorunda olduğun biriyse bir süre karşılaşmamaya çalışırsın. Sonuç olarak olan oldu, kontrol edemediğin ve değiştiremeyeceğin şeyler için kendini üzmek anlamsız. Cinsel birliktelik konusunda da pişman olmanı gerektiren bi şey yok. Toplum kadınların ilişkiye girmesini çok büyük bi olaymış gibi gösterse de bu öyle bi şey değil. İlişkiye girdin ne oldu, ne değişti hayatında, ne kaybettin? Hiçbir şey. Kendi kendimize olayları büyütüyoruz. Sevişmek doğal. Erkekler nasıl sevişebiliyosa kadınların da sevişmeye hakkı var. Yaptığın şeyler sadece seni ilgilendirir. Yine de senin için zorsa psikolojik tedavi almanı öneririm kendi kendine bunu daha da travmatik bir şeye dönüştürmeden. Kafan dağılması için kendini meşgul etmelisin, kitap oku, film izle, yabancı dil öğren vs boş ver bunları geleceğine odaklan
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBirine yakalandığınıza göre sokakta falan yaşandı. Seni seven zaten birisinin yakalama ihtimali olan bir yerde yakinlasmazdi seninle ama enazindan farkındasın neyin noldugunu tövbe et bol bol dua et bana çok iyi geliyor arkadaşım
06 Yorumla
Soran1 yılSokakta değildi aslında çok saçma yani orada insan olmamalıydı çık saçma bir olaydı ve asla unutamıyorum. Normalde zaten yakınlaştım diye pişmanlık duyuyordum birdi üstüne yakalanma durumu oldu üstelik yakalayan kişi baya sıkıntı çıkarttı bize. Hayatımın en kötü günü olabilirdi o gün ve birdi bunun şeyi üstüne eklendi ve işin içinden çıkamıyorum. Kendimden nefret ediyorum zaten günahkar hissediyorum üstüne birde kötü hissediyorum sürekli bu anın aklımdan çkıması için dua ediyorum. En azından bir daha aklıma gelmesin. Tamam oldu bitti hata ettim ama neden aklıma bu kadar sık geliyor. Zaten pişmanım niye böyle istemediğim anlarda birden zihnimde beliriyor. Bu şekilde daha kötü hissediyorum kendime vurmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılBelki Allah'a çok dua etmek içindir rabbine siginman içindir
Soran1 yılHaklı olabilirsin 🥺
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılYakalandığınıza noldu merak ediyorum da
Soran1 yılUzun bir konu :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılGeçmişe sünger çekeceksin geçmişe takılı kalarak ilerleyemezsin
08 Yorumla
Soran1 yılElimde değil ki normal hayatıma devam ediyorum ama birden zihnimde o anlar beliriyor ve kötü hissediyorum.
Cevap sahibi1 yılElinde olmalı işte odak noktalarını değiştir. Aklına gelincede evet geçmiş bitmiş gitmiş diyip önüne bak başka şeyler düşün
Soran1 yılTeşekkür ederim bundan sonra bu şekilde bakmaya çalışacam
Cevap sahibi1 yılEee yani yapmalısın tabiki knsmk isterse. Dm den konuşalım
Soran1 yılSağ ol
Soran1 yılGizlide:
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılTamam
1 yılYaşa yaşamayan yok kendini suçlama bile
01 Yorumla
Soran1 yılAma onlar yaşadı diye benim kendi içimdeki pişmanlık ve berbat hissetme değişmiyor ki herkes kendinden sorumlu. Ben şu an kötü hissediyorum ve aklıma çok sık geliyor gelmesini istemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılTakma kafanaa millet neler yaşıyor
08 Yorumla
Soran1 yılAma millet ile ben bir değilim ki. İnsanlar için basit olabilir ama benim için büyük bir konu ve kendimi çok berbat hissediyorum
Cevap sahibi1 yılAma olan olmuş yaşanmş bitmiş yapacak bisey var mı
Soran1 yılÖyle tabi geçmişi değiştiremem bunun farkındayım ama kendiliğinden zihnimde o anlar canlanıyor ve berbat hissediyorum
Cevap sahibi1 yılKendini affetcen en önce olan oldu diyip kabullencen ve önüne bakcan 👍🏻
Soran1 yılBunu nasıl yapabilirim peki?
Cevap sahibi1 yılOlan oldu değiştiremem diyip kabul etcen sonra da başka şeylerle ilgilencen boş kalmamaya çalışcan
Soran1 yılTamamdır teşekkür ederim bunu deneyecem
Cevap sahibi1 yıl👍🏻💪🏻👋🏻🤝🏻
1 yılAl işte ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltatil yap
01 Yorumla
Soran1 yılUzun zaman önce olmuş bir durum ama hala aklıma geliyor. Onun üstüne belki 7 8 defa tatile çıkmışımdır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne