Cinsel Yaşam Çok çirkin değilim ama kararmam öz güvenimi düşürüyor, erkek için problem mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkekler için problem mi sonradan oldu geçmedi öyle Güncellemeler1 yıl Vajinal kararma Çok çirkin değilim ama kararmam öz güvenimi düşürüyor, erkek için problem mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Problem edenler oluyor ama kararmanın tiksindirmesi dudak yapısına baglı bazı dudaklarda kararma kötu duruyor bazısında normal. Ama bunu çözümü için dogal karısım kürler kullanabılırsın ben masorum kürlerle ilgili yardımcı olablırım tarıf veırrım 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Kararmak derken komple mi bölgesel mi görmeden bişi demek çok doğru olmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yayılmadı ama var ya Yorumla Standart_insan 1 yıl Bgesel diorsun Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Olmaz, hemen çözüm bul. Beyazlat. Sorun çıkar yoksa 🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Bence duameain bakimli biriysenn onemi yokk fiziginde oleyse 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Nefes alsın yeter mantığında çok insan var rengine takılma bu kadar partnerin çok sorun yaşarsa atalarım afrikalıydı de geç sjsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç problem değil.. kafana takma... O anki zevk ve heyecanla renge falan kimse bakmaz, işi bitirir... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neden bu kadar takiyorsun 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler takıyor mu merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahat oll Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ya kraliçe kararmadan dolayı biri seni istemiyorsa zaten hak etmiyordur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Herkesin bir derdi var bende 14 cm le nasıl kadını doyiracam diye üzülüyorum hep 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Rengi hiç bir öneme sahip değil ki 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana kalırsa aranması gereken en son özelliğidir renk olayı Takma kafana zerre kadar takma
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sen sev temiz ol, sorun olmaz 0 0 Yorumla
Blackg903 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Ne kararması 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Vajina Yorumla Blackg903 1 yıl Çokmu kara Yorumla Blackg903 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Ya galiba Yorumla Blackg903 1 yıl Görmek lazım Yorumla
SportifAkrep Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl krem denedın mı 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla SportifAkrep 1 yıl krem dene ve ıc camasırı seceneklerıne dıkkat et Yorumla SportifAkrep 1 yıl mastürbasyon nasıl yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Elimle Yorumla SportifAkrep 1 yıl Hyr ic camasiri ustundenmi Yorumla Soran 1 yıl Yok normal Yorumla SportifAkrep 1 yıl Bak bunun icin dilersen sebepleri analtirimda kisit var burada Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Problem değil diyene inanmayın 0 0 Yorumla
ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 84% 1 yıl Neren karariyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Vajina Yorumla ag1979 1 yıl Bu gerçekten sorun olabilir doktora gittin mi Hiç ilişki yasadin mi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Bronz ten en iyisi 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onu hiç bir erkek dert etmez sen de dert etme Yorumla
HayriiPotur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Lazer yaptırdın mı? Görmek isterdim ama gizlisin 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. güneştemi durdun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne problemi 0 0 Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% 1 yıl Nerende var kararma 0 1 Yorumla muhendisbey38 1 yıl Çokmu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neren karardı 1 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Temiz mi orası Soran 1 yıl Tüy yok lazerliyim Cevap sahibi 1 yıl Görmemi ister misin Cevap sahibi 1 yıl Güzellik Soran 1 yıl Gizlisin Cevap sahibi 1 yıl Çıktım gel
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ya bakabilir miyim seni motive ederim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım ekle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya yalvarırım affet lütfen yalvarıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel lütfen özür dilerim ne istersen o olacak nolur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bir eşeğim yalvarırım gel ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi yaaaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Problem edenler oluyor ama kararmanın tiksindirmesi dudak yapısına baglı bazı dudaklarda kararma kötu duruyor bazısında normal. Ama bunu çözümü için dogal karısım kürler kullanabılırsın ben masorum kürlerle ilgili yardımcı olablırım tarıf veırrım
Kararmak derken komple mi bölgesel mi görmeden bişi demek çok doğru olmaz
Yayılmadı ama var ya
Bgesel diorsun
Olmaz, hemen çözüm bul. Beyazlat. Sorun çıkar yoksa 🤣🤣🤣🤣
Bence duameain bakimli biriysenn onemi yokk fiziginde oleyse
Nefes alsın yeter mantığında çok insan var rengine takılma bu kadar partnerin çok sorun yaşarsa atalarım afrikalıydı de geç sjsj
Hiç problem değil.. kafana takma... O anki zevk ve heyecanla renge falan kimse bakmaz, işi bitirir...
Neden bu kadar takiyorsun
Erkekler takıyor mu merak ediyorum
Rahat oll
Ya kraliçe kararmadan dolayı biri seni istemiyorsa zaten hak etmiyordur.
Herkesin bir derdi var bende 14 cm le nasıl kadını doyiracam diye üzülüyorum hep
Rengi hiç bir öneme sahip değil ki
Bana kalırsa aranması gereken en son özelliğidir renk olayı
Takma kafana zerre kadar takma
Sen sev temiz ol, sorun olmaz
Seven sorun etmez bence
Erkekler böyle şeylere çok takılmaz
Kararmayı takmayın
Yo sorun değil takma kafaana
Ne kararması
Vajina
Çokmu kara
?