İlk defa görüştüğüm cocuk avm de yürürken elini belime attı. Sırt dekoltem vardı. elleriyle dokununca aşırı ten uyumumuzu o an hissettim. Aşırı istiyorum onu ama görüşmüyorum şu an neden yaptı sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yaşlar kaç uyanıkmış etkileyip geri çekilmiş uyanık olmazsan ayağına gidersin ve senin yapamadığını yapmış
Ben 25 o 24
Yaşlar normal onu istiyorum diyorsan etkile o gelsin sen gitme havalanmış boy kilon ne
162 kilom 57 Çok beğenilen birisiyim. Saçlarım Rus kumralı tenim buğdayımsı esmer gözlerim çekik. yoklukla alakası yok. İlişkimi bitirdim ve 1 buçuk yıl sonra ilk defa birisiyle görüştüm. tensel veya beğeni olarak inan problem değil onda sıkıntı yok çevreden bişey olmasından çekiniyor. Benim çevremden insanlarla usulsüz husumetliler.
Niye husumet fiziğin iyi normal baya güzelim diyorsun görmek lazım onu etkilemen gerekiyor
Kadını gafil avlıyorsun işte
Nasılll 😂
Ne basit şeylerden ten uyumu hissetmişsin 😂😂
Bide yaşasaydım ölürdüm o çocukla heralde 😂
Cidden nasıl bir yokluk sendeki 😂😂
Daha önce hiç yaşamadın mı? Uzun zamandır sevişmedin mi merak ettim
Çok beğenilen birisiyim. Saçlarım Rus kumralı tenim buğdayımsı esmer gözlerim çekik. yoklukla alakası yok. İlişkimi bitirdim ve 1 buçuk yıl sonra ilk defa birisiyle görüştüm.
Ama evet o ilişkimden sonradan 1 yıldır kimseye dokunmadım öylesine yaşamak istemedim burada yükseldim çaktırmadım ama anladı 😂
Himm azgınlıktan 🤭🤭 neyse çok istiyorsan aklında kalmasın bir kere olsun görüşelim diye teklif et
O yazsın istiyorum ama
Aman sen yaz ne var ki ya.
Neden istediğiniz biseyi böyle saçma takıntı ile erteliyorsunuz.
Bak yeni pandemi geliyor. Ölmeden sevisin🤭🤭🤭
O biz erkeklerin hep yaptığı bir durum
Ben hoşuma gitmeyen adama dokunmam erkekler yoldan gecenin belinden mi tutuyor 😂
Her kadının belinden dokunmuyoruz tabiki ama konuştuğumuz kadınlara hep yaapariz ozellikle ilgimiz varsa o konuda temas severim ben mesela diğer erkekleri bilemem
Ben izin vermem işte normalde dokundurmaya falan o farkında değil tanımadığı için çok hoşuma gitti izin verdim fmfmfkf
İşte o değişiyor
O sekilde hissedemezsin ki ten uyumunu
Nasıl hissetmem. yükseldim çocuğa mddmmd
Yokluktan biraz o 😂
Çok beğenilen birisiyim. Saçlarım Rus kumralı tenim buğdayımsı esmer gözlerim çekik. yoklukla alakası yok. İlişkimi bitirdim ve 1 buçuk yıl sonra ilk defa birisiyle görüştüm.
Yani güzel olduğun yokluk cekmeyeceğin anlamina gelmez ki zaten cirkinsin diye bir ifade kullanmadim sana kullanmak haddimede değil
Öylesine yaşamak istemedim kimseyle ama ona hoşlandığımı falan söyledim. Oda bende seni beğenmeseydim kapıları kitler kaçar giderdim seni almadan dedi 😂😂😂😂 özel sebeplerden dolayı olamıyoruz erkek kardeşimle selamlaşıyormuş nasıl yapıcaz ayıp değilmi nasıl sevgili olucaz dedi
Erkek kardesin bahane bu arada ve ozel sebepler ne oluyor
Beni beğenmedi mi acaba
Bence senin onu etkilemen lazim
Onun etkilendiğini bi erkeğin nasıl anlarım peki
Onu bu sekilde anlayamazsin detaylari konusalim istersen
Terledin bir istek geldi mi
Ay evet ama diyemedim bir şey dmfmmf
Gelsene ✉️✉️ soru sorayım
?
İki el atıyorsun sulanıyor
Amacına ulaşmış 😀
Aklımda kaldı şrefsz 😂
Hayallerinde 😀
Gelsin cennetti yaşatıcam kendilerine :)
Yaşayın da sen yine temkinli davran üzer bak
dokunmaktan hoşlanıyordur
Niye görüşmuyorsyn
Özel sebeplerden görüşmeyi kestik. ortak tanıdıklar vs erkek kardeşimle selamlaşıyormuş masaya oturunca ortaya çıktı. nasıl yapalım nasıl sevgili olalım dedi. Bende sinirden sosyal medyadan çıkardım hep Gelir mi tekrar bilmiyorum ama gelsin de istiyorum
Yani ilk buluşmadan da elini sırt dekoltene atıp beline atıp yürümesi ve senin de izin vermen biraz ileri seviye değil mi
Evet ama avm de herkesim içinde yürüyorduk ne olacak ki. Sabahın 5inde yanlışlıkla kızlarla makara yaparken elim çarptı aradım. Sabah bi kalktım 4 kere aramış. Ne oldu diye döndüm bişey oldu sana sandım sabahın 5inde aramışsın dedi. Sonra hala istediğin zaman kahve içeriz ama olmaz diyince bana geldiler bende çıkardım
Olmaz deme sebebi senin erkek kardeşinle tanıştığı için miymiş yani
Daha özel sebepler de var benim tarafımdan olan çevremle usulsüz kavgalılar. Ben kurtulamıyorum aileme salça oldular seninle beni duyarlarsa sana ve ailenede salça olacaklar diyor
Ee gizli görüşün
Oda istediğin zaman gelirim ederim problem yok diyor napcam seni mi ispikliycem ben dedim ama çekindi sanırım
Yaşlar kaç
Yoksa İnan tensel beğeni vs problem değil. İnsani olarakta sevdim hoşlandım. Ama geri çekildi
Peki ondan adım gelse ilerler misim
Evet ilerlerim gelse keşke ama me yapıcam bunun için onu bilmiyorum
Ben 25 o 24
Peki şunu yapabilirsin Sonuçta kadınsın ve dişil enerjin var hani sana gelmesi için Kur yapabilirsin onu kışkırtabilirsin auran'la onu etkileyebilirsin karşı konulamaz bir Aura sergileyip Kendini ona davet ettirebilirsin
Yemek öpmek için
İnsan hoşlanmadığı birine öyle yapar mı
Yapmaz
Hsreketlendi mi
Davet et
O yapsın istiyorum
ayrildinizmi
Özel sebeplerden görüşmeyi kestik. ortak tanıdıklar vs erkek kardeşimle selamlaşıyormuş masaya oturunca ortaya çıktı. nasıl yapalım dedi. Gelir mi tekrar bilmiyorum ama gelsin de istiyorum
yani bellini oksuyordu dimi acikmiyidi belin
Evet okşamak değil ya yolda yürürken kavradı sırtım hep açıktı boyundan bağlamalı bluz giymiştim. Tuttu öyle
cocugun aklini basindan almisitin yaaa
Napcam geri gelmesi için sinirden her yerden çıkardım
yani cikardyisan daha mi iyi yaptin yaaa sinirinie hakim olacaktin
Neden yaptın der falan diye çıkardım da tık yok 2 gün olfu
yaslariniz kac
Ben 25 o 24
bence gelmez bir daha kesin gelmez
Neden
baskici oldun ona sidet gibi bir sey birde senden kücüktür sen büyüksün onun icin
1 yaş nolucak ki bende ilk defa kendimden küçük birisinden hoşlandım
erkekler kendilerinden cok kücük severler bende hep 18 19 luk severim
Evet