Hiçbir duygu olmadan sırf düzenli seks için 9 ay ilişki yaşamak mümkün mü? Sadakat içeren kapalı ilişkiden bahsediyorum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçbir duygu olmadan sırf düzenli seks için 9 ay ilişki yaşamak mümkün mü? Sadakat içeren kapalı ilişkiden bahsediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mümkündür. Monogam f*ck ilişkisi. Tek eşli olunduğu için hastalık riski de olmaz.
*f.. uckbuddy yazmıştım
Anladım. Kadınlar bunu nasıl kabul ediyo peki? Genelde ilgi/sevgi romantizm vs isterler ya. Daha alt kalibre kadınlar mı tercih eder genelde?
Yoo, alt kalibre olmakla ilgisi yok... Kadınların seks yapmak için duygusal bağ kurmaya ihtiyaç duydukları iddiası, cinsel arzu ve bedeninin güdümünde seks yapan kadınların "kötü kadın, basit kadın" zannedilmesine dayanır. Duygu deyince de sadece romantik duygular anlaşılır, oysa şehvet, arzu, cinsel çekim de oldukça güçlü duygulardır...
Gayet normal, iyi eğitimli olup bir erkeğe bağlanmak istemeyen üst seviye kadınlar da tabii ki f.. uckbuddy ilişkisi yaşayabilirler. Bu onları kötü, seviyesiz, ahlaksız yapmaz.
İyi eğitimden bahsetmiyorum aslında. Güzel kadınlar ilgiye alışık ve bağımlıdır genelde. İlgi, sevgi vs ister. Erkeğin her dediğini yapan, kolay düşen, ilgisizliğe tahammül edenler genelde pek güzel olmayan, erkeğe göre daha düşük profilli tipler olabiliyor. Bu benim gözlemem tabii farklı da olabilir.
Erkeklerden yoğun ilgi gören, güzel alımlı, "high class" diyeceğin kadınlar da fakbadi ilişkisi yaşayabiliyor. Sevgili olup erkek kaprisi çekmek istemeyebilir, bağlanmak istemeyebilir, vıcık vıcık romantizmden hoşlanmayabilir.
Doğru, mümkün tabii. Teşekkür ederim.
Evet mümkün bende öyle istiyorum bu aralar ama öyle bir partner lazım
Evet mümkün
Duygusuz seks diye birsey olmaz
Hoşlanmak ve arzilamakta bir duygudur
Benim şu an 2. Aya giriyorum. Öyle bir sitede tanıştık ama duygu da var ve her anlamda tamamladığımız için gerek duymuyoruz başkalarına
Bunun gibi bir ilişkim olmuştu 8 ay boyunca
Hiçbir sevgi/aşk duygu oluşmadı mı? Ve sadakat var mıydı?
Evli desem 🙄
Saçma saçma sorular sorarak ne yapmaya çalışıyorsun
İhtiyacı zevkli olduğu için her zaman mümkün !
1.5 yıl sürdü öyle bir ilişkim vardı
Nasıl o kadar uzun sürdü peki? Ve aldatma oldu mu?
Aldatma olmadı sadece cinsellik için bir araya geliyorduk mutlu bir ilişkimiz vardı saygılıydık birbirimize sınırlarımız vardı hep
Mümkün
Ben yapamam sanırım
Duygu ve istek olmadan olmaz
Olur