Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Evlenmeden olmaz kafasında biriyim. O da böyle istiyor. Buluşunca sürekli öpüşmek istiyoruz öpüşüyoruz. Öpüşürken de o beni elliyor ben istemsiz tahrik oluyorum sonrasında pişman oluyorum. Bir odada dursak ileri gitmekten korkuyorum kendimi tutamayıp.(ileri gitmekten kastım çıplak olma veya çamaşırla durarak sevişme)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSoru veya sorun nedir ki? Bunlar olağan şeyler eğer böyle şeyleri istemiyorsan bir araya gelmeyeceksin sevgilinle hatta sevgili yapmayacaksın bu kadar basit. Yapıyorsan da bunlar az veya çok olur pişman olman fayda etmez.
01 Yorumla
Soran1 yılNe kadar olması gerektiği hakkında fikrim ve bilgim yok fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız Gökhan bey?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılDaha bu raddedeyken pişman oluyorsan, bir şey yaşandıktan sonra aynaya karşı nasıl bakacaksın? Küçümsenecek şeyler yaşamadığının, libidonun her şeyinmiş gibi olmadığının farkına vardığında, çok geç olur maalesef
06 Yorumla
Soran1 yılSadece bu anlar yaşanınca değerim kalmayacak gibi hissediyorum. O libidosu yüksekken sert davranıyor değişik hissediyorum
- 1 yıl
Muhtemelen az buz da olsa muhafazakarsın, ana değil de geleceğe daha da değer veriyorsun. Yaşadığın şeyden rahatsız oluyorsan, ileride pişmanlığını fazlasıyla yaşayacaksın bunu biliyorsun değil mi?
Soran1 yılİstiyorum da böyle şeyler yaşamak ama bana sonra nasıl bakar bilmiyorum uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ailemle tanıtşı
- 1 yıl
Ha sen her şeyi yaşamak istiyorsun, fakat sana nasıl bakar diye korkuyorsun?
Soran1 yılAslında hayır, her insanın nefsi vardır. Yaşamak ister bazı şeyleri ama bunu eşimle yaşamak isterim. Eşim olacağı kesin olsa da eşim olana kadar yaşamak istemiyorum
- 1 yıl
Senden alacaklarını elde ettikten sonra, yaşanılacak ayrılıkta perişan olacaksın. Bu olayın sonrasında yeni biriyle tanıştığında, sana geçmişinle alakalı sorular sorduğunda ne cevap vereceksin mesela? Sadece şu an için söylüyorum; öpüştüğünüzü, seni okşadığını veya dokunduğunu, zevk aldığını vb gibi durumları anlatırken rahat olacak mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAaahh ahhh... Size kim, birbirini seven iki yetişkinin arasında böyle yakınlaşmalar olmasının yanlış, ayıp, günah olduğunu öğrettiyse ben onun kafasına s.. çayım..
01 Yorumla
Soran1 yılOna da kötü hissediyorum diyorum unut öyle bir şey olmadı diyor niye kötü hissediyorsun vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
1 yılAçlığınızı bastırmaya çalışıyorsunuz da tiksindirir bir yerden sonra
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl ilerlemem gerekiyor
- 1 yıl
Bende daha kuru şeyler yapın
Soran1 yılIslak mı yaptığınız eşwğwleşt
- 1 yıl
Evet demek istediğim çok farklı da burada yazsam ceza geliyor ,😂
1 yıleğlenceli oluyordur bi o kadar da ürkütücü ve zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilimle bizde sürekli öpüşüyoruz öpüşmeyi çok ama çok seviyoruz ama artık yetmemeye başladı son bi haftadır iç çamaşırlarla sevişiyoruz çok memnunuz iç çamaşırın altına daha geçmedik
00 YorumlaGünaha dalıyorsunuz, daha büyüğüne dalmadan vazgeçin. Sonra pişman olacaksınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİleri gitmeyin tabi de... sana güzel bir oral yapmıyor mu seni zevkten ucurmuyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılBunun uygun olduğunu düşünmüyorum bundan korkuyorum ben de. Kendimi evliliğe saklamak istiyorum
Cevap sahibi1 yılKendinizi tutarsınız güzel bir oral iyidir biraz haz al sen de ona yaparsın istersen
Soran1 yılEtik olur mu ben ona oral yapmak istemem
Cevap sahibi1 yılOlur niye olmasın neden istemiyorsun tiskiniyor musin yoksa onu mu begenmiyorsun veya temiz olduğunu düşünmüyor musun... biraz da kadınlar haz alsin... seni uçursun zevkten ben olsam yapardım sana mesela
Cok erken bunlar için ayrılırsanız cok pişman olursun
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl davranmam gerekiyor
Soran1 yılCanım istiyor ama
Mk yemediğin yarrrk yok sorsan bakireyim
11 Yorumla
Soran1 yılÖpüşmekte ne var?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılona ileri gitme demiyoruz biz 🤣
02 Yorumla
Soran1 yılNey diyoruz
- 1 yıl
sevisme tek
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılEee yani bunu niyet anlatıyorsun
00 Yorumla
1 yılne yapıyorsun ne yapıyorsun?
00 Yorumla
1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılbu da yeterli
00 Yorumla
1 yılSakin ol. Sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖlümlü dünya.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunda kötü bişey yok ki
00 Yorumla
1 yılPeki ki. Durduruyor
04 Yorumla
Soran1 yılGenelde ben, o biri gelir görür diye duruyor
- 1 yıl
peki libidosu baskın kım
Soran1 yılNe değiştirecek konuyu
- 1 yıl
onemlı
1 yılYaşa ve hisset
00 Yorumla
1 yılOlsada bende öpüşsem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle sürekli öpüşüyoruz, ileri gitmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat