Eşim şehir dışında şu an ve özleştik iki gündür yok ama yine de ayrı duramıyorum ve hafta sonu gelecek o yokken bende ona ufak bir video veya fotoğraf ile küçük bir sürpriz yapmak istiyorum ama ne doğru düzgün video dan anlarım ne de foto dan böyle telefonu bir yere sabitleyip üzerimde güzel bir bikini veya güzel bir gece kıyafeti ile havuza girerken video atsam biraz da güzel fotoğraflar çeksem atsam sizce beni daha çok arzular mi bana video fotoğraf önerileri veya bunun gibi küçük sürprizler önerir misiniz
Cevabın nedir?
Merhaba, havuza girmene de gerek yok aslında, duşta çekebilirsin , duştan çıkmış giyinirken çekebilirsin, seksk çamaşırlarla cekebilirsin, daha çok var
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
1 yılNasıl bi sürpriz yaptın bakalim da ona göre söyleyelim olmuş mu
14 Yorumla
Soran1 yılYapacağım diyorum öneri diyorum henüz yapmadım
- 1 yıl
Jartiyerli karşılama, mum, tütlü ve yerde gül yaprakları bence
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim yengem😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evdeki iç çamaşırlarınla ona görsel show hazırla görüntülü ara, banyoya gir duş al ona kendini izlettir, show zamanı
10 Yorumla
1 yılVideo çekmek yerine geldiğinde yapsan seksi bir elbise ile
13 Yorumla
Soran1 yılGeldiğinde zaten yapacağım ama ben böyle şaşırtmak için istiyorum bunu
- 1 yıl
Gizli olmasan bişe söylecektşm de göremiyorum seni
Soran1 yılTabi tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYani çok değişik pozisyonlar var sanatsal olmalı basit değil
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
Bunu bulman gerek Yandex e yaz bu tarz şeyleri alternatif çok burdan yazamam
Bence video veya fotoğraftan ziyade ses kaydı atsan, eşin daha çok merak eder gibi.
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ne diycem ki
Soran1 yılPeki teşekkürler
Soran1 yılAmin sağolun darısı size inşallah
Onlardan çok fantezi konusunda daha fazla etki olabilir ben öneririm istersen
02 Yorumla
Soran1 yılÖner ama buradan
Merhaba ben bir jinekolog olarak güzel fikir bence yavaş yavaş suyunda bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşine süpriz yapacaksın madem git yap. Kocan evde yok burada iş arıyorsun. Varsa bir maksadın yazarsın. Seni mutlu ederim.
05 Yorumla
Soran1 yılBen zaten mutluyum eşim için ufak bir sürpriz yapicam öneri istedim nasıl olsa diye iş aradığım falan yok çünkü hiç biriniz bir eşim etmezsiniz ve benim için her şey cinsellik değil
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum seni ama buraya gelip özelini anlatman ne kadar doğru. Evet kimliğin belli değil ama bu saate yalnız bir kadın olarak belli ki ihtiyaçların var ve buranın nasıl bir site olduğunu görüyorsun
Soran1 yılİnan su an hiç ihtiyacım yok siz erkekler farklı düşünüyorsunuz ben bunu gidip bir arkadaşıma soramam ee bende bilmiyorum nasıl yapsam ama istiyorum da bir şeyleri yapmak buradan gizli bir şekilde sordum yani bu bize özel bir şeyde değil hiç birbirini tanımayan insanlar bile bunu yapıyor onların yaptığı yanlış ama ben eşime göndermek için diyorum sonuçta evliyiz biz ve sizde evliyseniz beni anlarsınız evlilikte bu tür şeyler önemlidir ilişkimizin iyiliği için önemli küçük olabilir ama maalesef önemli yani yoksa oturup 7/24 cinsellik düşünen birisi asla değilim aklımın ucuna bile gelmez beni gerçek hayatta tanıyor olsan bu soruyu soracağıma bunları yapacağıma asla inanmazsin öyle de bir insanım ama dediğim gibi evlilikte bu tür şeyler manevi anlamda bile mutlu ediyor bağımızı güçlendiriyor
Cevap sahibi1 yılHaklısın peki öyle olsun. Ne diyeyim ki sana
Soran1 yılİyi geceler teşekkür ederim
Arzular tabi deliredebilir
15 Yorumla
Soran1 yılYapmalıyım o zaman
Soran1 yılTeşekkür ederim denerim
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yatakta ciplak ama egzotik pozlar
05 Yorumla
Soran1 yılÇıplak fotoğraf çekmek istemiyorum
Soran1 yılHmm anladım mantıklı teşekkür ederim
1 yılSüper olur ya çok sansli
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Çıplak foto atma vajinen meme gozukmesin iç çamaşırı olsun Kudüs'ün ama gosterme
Soran1 yılTeşekkür ederim bende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılbuna sexting derler mahreminiz ikinize özel olsun
02 Yorumla
Soran1 yılİkimize özel olacak zaten tutupta yayın açmayacagim ki eşim uzakta ve onun için güzel bir video veya fotoğraf çekip atacağım
Cevap sahibi1 yılbiz nasıl yardım edelim
Gizli Üye(30-35)1 yılYav sulanmış ise sil peçete ile sende ha
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya ne alakaa
Cevap sahibi1 yılGit eşine yaz pislik buraya böyle şeyler yazılır mu bekar olsan neyse
Soran1 yılSensin pislik namus bekçisi misin Allah bilir bekarım diye ne haltlar karıştırıyorsun
Cevap sahibi1 yılÇamur atma şimdi kendine bak ne söylediklerine eşin duysa ne olur hiç düşündün mü
1 yılbende çok öyle fikirlerde açıkca buraya yazmöam
01 Yorumla
Soran1 yılHmm kesin öyledir
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Direkt orayı çek
00 YorumlaUuu anlatım k
02 Yorumla
Soran1 yılEveet
Süprpz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı