Çoğu erkek benimle takılmak istiyor. Dışarıda güzel vakit geçiriyoruz yemek yiyoruz ama hemen konsere gidelim ya da tatile gidelim diyorlar
ya da evde yemek yapayım sana cinsel ima da bulunuyorlar
ciddi ilişki istiyorum ben. (Bu arada ona göre adam seçiyorum serserilerden değil. Yani efendi duranlardan)
çok üzülüyorum birisini doya doya sevmek aşkı yaşamak istiyorum. Ama kalbimi kimseye veremiyorum böyle olunca
ortalamanın üzeri güzel bir kızımdır, çevremdeki yakın arkadaş abi ablalardan öneri aldığımda, ilk güzelliğin insanın gözüne çarptığı için ona göre erkek geliyordur dediler.
(Kalbimde de 1 i vardı 6 aydır sevgili olalım demedi bende bahaneyle iletişimi kestim 1 aydır yok)
şimdi ben ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu tür insanlarla hayatının her döneminde karşılaşacaksın; umudu kaybetmeden devam et. Zamanla, sağlam karakterli birkaç kişiyle tanışacaksın
İnşallah, nerede ki o insanlar
Aslında her yerde bulunuyorlar; sadece biz insanlar sokakta gördüğümüz herkesle tanışmıyoruz. Kader bizi bir şekilde karşı karşıya getirdiğinde tanışabiliyoruz ve bu yüzden değerli oluyorlar
Yemeğe konsere tatile girmicen işte bacım ondan olmuyor. Cinsel imada bulunana basacan tokadı. Sen kendini çok çabuk satıvermişsin (mecazi olarak yanlış anlama) ondan sana teklif yok.
Hayır herkesi reddediyorum zaten. Şuanda yapyalnızım. İnan dışarıdan çok güzel 100 erkekle konuşuyorsun derler 1 erkek bile yok. En fazla 3 4 gün sürüyor amaç belli sepetliyorum..
Dekolte mi giyiniyorsun?
Yok
Sen beklemede kal sana gelir doğru düzgün biri.
Öyle abuk subuk bir tip değilsin çünkü
Kendini öyle bir anlatmışsın ki görmeden bile dikkatimi çektin o derece 😀
Herkes cinsellik derdin de mi
Evet
Neden bu şekilde acaba fiziğin falan çok güzel olduğu için ilk akla cinsel çekim mi oluyor
Herhalde öyle. Geçen şehir dışında 7 saatlik bir erkek tanışmak için geldi. Sadece kahvaltı ettik, tanıştık. Yani vir şey olmadı. Ama bana çok yükseldiğini söyledi, sonrasında belki tatile gideriz dedi. Direkt reddettim veda mesajı yazıp ayrıldım
Fiziğin falan nasıl tam olarak bilmiyorum ama her erkek bu şekilde yükseldim falan diyorsa cekici bir fiziğin var yüzden nasılsın güzel mi
Yüzümü daha çok beğenirim ben. Ama bunların önemi yok. Karşıma çıkan adamlar karekter yoksunu, en adam sandıklarım bile yatağa atma peşinde hemen. Gerçekten beni mıtlu etmek isteyen dilmemek isteyen, anlayacak olan birisi yok
Sevmeyi unuttuk galiba insan olarak
Aklımız fikrimiz bacak arasında bu söz herkes için geçerli maalesef
Neden etsinlerki amasyada
eğlencelik göryorlar sanırrım
Ben olurum valla
Cunku cogu erkek abaza dhhdh
Korkuyorlardır
Neden korkuyor
giyinisin nasıl
Burcun ne