Kadınların kullandığı doğum kontrol yöntemlerini ezbere bilen erkolar soruma ilham olduğunuz için teşekkür ederim 😂

Kadınların kullandığı doğum kontrol yöntemlerini ezbere bilen erkolar soruma ilham olduğunuz için teşekkür ederim 😂
Ahahaha tabi bilecekler, çünkü ciddi düşünmüyorlarsa veya partnerlerinin hayatlarında bir sıfatı yoksa bilmemeleri başlarına iş açar.
Bilme konusuna gelirsek, korkutmamalı. Çünkü ne kadar çok bilgi o kadar tatmin edici bir ilişki ve cinsellik demek. Asıl korkulması gereken bilgisizlik ve yanlış bilinenler. Doğru bilginin fazlası da olsa zarar gelmez.
Hatta cinsellikte zirveye ancak bilgi ile ulaşılabilir, bilgi yoksa aldu bittiden farkı kalmaz.
Eic 'yi erken seçmenin pişmanlığı😂
Canım kadınlar daima iyidir. (yükselmedim) 🤣🤣
Bir ufak rahatsız eder ama korkutmaz. Geçmişi pek takmam. Belki de adam okuyup öğrenmeyi seviyor 🙄 olamaz mı, olabilir.
Beni üzerler.
Şöyle ki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Zaten karşılıklı birbirimize bir şey öğreteceğimiz bir ilişkiyi bende isterim
Cevap
12Cevap
Ciddi bir ilişkide korkutur ama öylesine takılıyorsam tam tersi hoşuma gider uğraştırmaz.
Kamasutra sonrası hari kiri yaparak düzelirler
Yoo korkarım ama belli etmem. Misal kadın doğum doktorları 😂
Kadın ürolog değilse evet. Erkek de jinekolog değilse evet
Hic birsey bilmiyorum cok genis kapsamli burdan ogreniyoruz bisiler iste :)
Hiç anlamam. Merakta etmiyorum. 🙂
Beni korkutur
Yok neden korkutsun
Bilsek suç bilmesek suçç 😁
Hayatım boyunca bu sorunu yaşadım
ne demek görevimiz
ayrıca attan korksak faytona binmeyiz
Onun bildikleri benimse unuttuklarım
Korkutmaz
Bilgili severim
Ay ben korkarım.😨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?