Bişey ima edildiğinde utanıyorum ve cilveli biri değilim. Utandığımı söylediğimde "hee hee" şeklinde tepki alıyorum. Bakire kızlar bile neler söylüyormuş 😬
Neden boşanmış bir kadın "kayışı koparmış ve rahat" sanılıyor anlamıyorum.
Bişey ima edildiğinde utanıyorum ve cilveli biri değilim. Utandığımı söylediğimde "hee hee" şeklinde tepki alıyorum. Bakire kızlar bile neler söylüyormuş 😬
Neden boşanmış bir kadın "kayışı koparmış ve rahat" sanılıyor anlamıyorum.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkek arkadaşının dar dünya görüşünü neden genel bir tepki gibi yansıtıyorsun ki. Bakire birine de aynı tepkiyi veriyor muhtemelen.
Belirli bir yaştaki kadının hiç bir şey bilmiyormuş gibi yapması komik oluyor evet. O ayrı konu. Ama utanmak bekaretle değil karakterle ilgili bişey
Olur mu karakter meselesi yetişmesi meselesi bekar evli dul ne farkeder ki yaa :) uyanmamak iyi birsey sayılmayız başladı ne acı
Genelde öyle oluyorlar masörum hep dullar gelıyor nıyetlerı hep farklı 😀
Edepli. olmanin kiz veya dull olmakla alaksdi yokkii
herkesın yapısı bır degıldır asıl yatakta utangac olmamalısın
Yavrum senin mcığının alev alev yandığını düşünüyor herkes
Utanma duygusu tamamen karakterle alakalı, boşanmış olman veya birseyler yaşamış olman önemli değil.
Açılırsın açılırsın milletle öyle konuşmaya devam et yakında her şey yoluna girer
Yok utangaç olanlar gördüm güzel bu yapın tanımak gerek
Bu bekar ya da evli oşmalla alakalı değil kişilikle alakalı
Cinsellik olarak kapalı birisin demek ki öyle çok istekli cinsel arzusu yüksek birisi değilsin 😃
Bakır bir kıza göre daha bilgilidir. Ancak utangaçlık genelde yapıyla alakalıdır. Cinsel korkaklık ve çekingenlik ise tecrübeyle alakalıdır.
Sen ne yaparsan kocana yaptın ki helalin zaten o. Diğerlerinin ar damarı çatlamış ondan dolayı seninki normal
Çünkü dul herkes biliyor bekar bi kadından herkes emin ondan cahil kafa
Özgüven meselesi bu ne alaka
nedeni ne acaba derim
yargılamam önce sorarım
bir kaç gün takılalım hiçbir şeyin kalmaz
Yani aşmak lazım bunları
Bence olması gereken ve çok tatlı
Tanışmayı çok isterdim seninle
fikri başka gibi geldi :)
İnanırım
Neden bakire
Tutkulu oluyosunuz