Poliamori sevgili veya evli çiftlerin aralarına bir üçüncü kişi alıp aynı kadının iki kocası veya aynı erkeğin iki karısı gibi cinsel birliktelik yaşaması olayıdır.

Poliamori sevgili veya evli çiftlerin aralarına bir üçüncü kişi alıp aynı kadının iki kocası veya aynı erkeğin iki karısı gibi cinsel birliktelik yaşaması olayıdır.

Yani bir nevi kumalık düzeni gibi bir şey aslında. Ama sanırım bunda herkesin onayı var. Yani herkes durumundan ve konumundan memnun kalıyor. O zaman sadece saygı duymak düşer bana. Herkesin kendi özel hayatı beni alâkadar etmez.
Bu bir tercih. Eğer bunu yapan o üç kişi bundan mutluluk duyuyorsa bir başkasının bunu eleştirme hakkı olamaz. Siz bunu doğru bulmayabilirsiniz. Ancak bu size hakaret etme ya da aşağılama hakkı vermez. Sonuçta bu tür ilişkilerdeki tepkilerimizi belirleyen kültürdür. Çok eşliliğin yaygın olduğu topluluklarda da tek eşliler eleştirilebilir. Bir erkeğin bir tane karısı olduğu için aşağılandığını düşünün. Bizim için yanlış. Ama o toplumdakiler için doğru bir davranıştır. Ben böyle bir ilişki yaşamadım. Ama, yaşayanı da eleştirmem. Özgür seçim. Her insanın kendi bedeni, kendi kararı.
Merhaba,
Karşıyım, ben helalime, helalim de bana ait olur, üçüncü kişilerin canı cehenneme!
Tek başıma ordu gibi saldırırım, aşkım bana yeterli olur! 😅
Dişi sinek bile istemem! 😅
Ay çıldıracağım bu ne midesizlik gurursuzluk onursuzluk haysiyetsizlik eşin ya o senin birisi baksa kıskanır insan paylaşmak ne demek medeniyet adı altında iyice hayvanlara dönmeye başladı bazi kesim
Cevap
15Cevap
Swinger olayının adı poliamori mi oldu gadası
Yok gadası. Swinger başka bir şey. Çiftlerin birbiriyle eş değiştirmesi olayına swinger deniyor. Bunda sabit bir erkek veya kadını evliliğin içinde katıyorlar. Üçlü veya ikili seks yapıyorlar.
Benlik durum değil.
Hıc benlik bir durum değil böyle birşeyede asla sıcak bakmıyorum ve karşıyım ben sevdiğim insanı hiç birsekilde paylaşmak istemem
Yapanlar bunu paylaşmak değil de ikram etmek diye tanımlıyorlar ama :P
İsmi her ne ise bixim örf ve adetlerimize ters bir durum bu böyle insana bizde g@v@t derler 😂
2 kadın anladımda 2 erkek tarafından doğacak çocuğun babası belirsiz olur. Saçma bir ilişki. Bu grub sexin tercih jandarmaları (anormal şeyler için bile tercih ve zevkler tartışılmaz diyen tayfa) tarafından uydurulmuş hali heralde.
Karaktersizliğin ve midesizliğin de zirvesi oluyor demek ki.
Bunu isteyenlerin pek çoğu partnerinin yetersizliğini öne sürüyor. Sağlıklı bir cinsel yaşamda 3. kişiler sadece fantezi olur.
kabul etmem. döverim ben o karıyı eğer öyle bir şey olsa djdjdh
Yanlış anlamadıysam 3 kişi birbiriyle evliymiş gibi oluyor
Buna kesinlikle karşıyım ya. Sevdiğim insanı paylaşmak istemem
Hiç tasvip etmediğim olay ama gün geçtikçe yaygınlaşıyor nedeni ne bilmiyorum istek arzu mu yoksa cahillik mi 🤔
Ayrı bir fantezi iki tarafta okeyse saygı duymak gerek ben sevmem
Ben bu konuda net bir şey diyemem ama bazı durumlarda belki tarafların onayı da varsa bir sıkıntı olmaz, hem sadece bu heteroseksüellerin yaptığı bir şey değilki, homoseksüel, biseksüel vs. ilişkilerde vardır, poliamori olan.
Sevdiğimi asla paylaşmam.
Hoşuma giderdi. Erkekleri ben seçersem bir de
Olabilir güvenilir kişiler olursa
Grup gibi bir şey. Gruptansa cuckold tercih ederim.
Asla olmaması gereken bir şey
Hoş değil, sevdiğimi kimse ile paylaşmam.
Saçmalık bence. Eşim bana ben ona aitimdir.
Bence kötü aldatma gibi
her kesın hayalı ama maçası yıyen az cesaret lazım
Biz bazen erkek bazen kadın alıyoruz aramıza
Poliamoride farklı kişiler değil sabit tek kişi dahil oluyor çiftlere.
Sabit 1 erkek 1 kadın zaten
Hmm. Evet siz poliamori yaşıyorsunuz o zaman.
Akla mantığa uymayacak şeyler
İğrençlik sadece
Değişik bir fantezi bilmiyorum
Her gün değişik yeni bir şey çıkıyor
keyifli
Karşıyım
ergenlikte yaşamıştım bu durumu
İğrençlik
Guzel
Tek eşliyim
Sacmalik
delilik sapıklık