Geçende sevgilim bana sataştı; genelde bunu yapar şakalaşırız boğuşuruz
Bu kez çok fena gıdıklandığını keşfettim. O bir güzel zapt edip gjdıkladım
Elimden kurtulamaması beni fazlasıyla tahrik etti çok hoşuma gittiği için de o çırpındıkça ben başka yerlerini keşfettim en hassas yerlerini ağlatana kadar gıdıkladım
Onun bedenini bu kadar kolay kontrol altına almam ve tüm gücünü harcamasına rağmen kurtulamaması çok hoşuma gitti...
Bu acaba sadizm anlamına mı geliyor? Gıdıkladım ama canını yakmadım fakat yakarışlarını da umursamadım pek
Sonrası güzel bir seks oldu... sevgilim bu olaydan sonra hafif tripli ama yapılacak bir şey yok gönlünü alacağım...
Bu normal bir şey mi yani erkek olarak bu kadar kolay hakimiyet kurmam fiziki gücüm karşısında çaresiz kalışından keyif almam standart bir durum mu yoksa sadizm mi anlamına geliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizde sevgilimle böyleyiz, o fazla güçlü ben onun yanında hiçbir şeyim. Benim hoşuma gidiyor açıkçası oyuncağı gibi kullanması ama sevgilini bilemem tabii
Onun hoşuna gitmesi veya gitmemesi ayrı konu ama ben onu kıskıvrak çırpınırken ellerini ayaklarını zapt edip gıdıklarken hiçbir şey yapamaması çok büyük keyif verdi bana...
Ayrı bi konu değil. O hoşlanmıyorsa yapmaman gereken bir şey
Hayır ama işte zevk veren onun bana gücünün yetmemesi... hayır demeyip kendini sunsa zaten bu tadı vermeyecek... şimdi by sadizm midir depil midir onu merak ediyorum
İstememesine, çırpınmayıp kaçmasına rağmen zorlaman, tecavüz etmen mi hoşuna gidiyor?
Elimin altında kurtulmaya çalışması ama kurtulamaması... tecavüz etmedim zaten ilişkiye rızası var sadece bu gıdıklamayı engellemeye çalıştı ama canım çektiği kadar gıdıkladım o debelenşnce daha da gıdıkladım... başka yerini gıdıklamak istediğim zaman oyun hamuru gibi istediğim şekle sokup canımın istediği yerleri gıdıkladım doyasıya...
Kızması tehdit etmesi küfretmesi keyfimi daha da arttırdı...
Ama ağlamasına dayanamadım sanırım yufka yürekliyim ağlayınca bıraktım
İstememiş işte, ağlatacak kadar zorlamışsın onu.
İlişkiye rızası olması senin onu sertçe zorlamana da rızası olacağı anlamına gelmiyor
Beni eleştirmen için sormadım... bu sadizm mi oluyor şimdi onu merak ettim yoksa her erkekte vardır bu diyorlar...
Sen de mesela hiç olurken direnmiyor musun erkeğine?
Evet bu sadizm. Karşındaki buna okey değilse sorun çıkar bunu konuşmanız lazım. Benimkisi yapmaması için direnmek değil. Hoşuma gidiyor bu durum o yüzden kendimi tamamen çuval gibi bırakmıyorum ama kontrolü ona bırakıyorum. Tehdit veya küfür savurmuyorum, beni daha sert s*kmesi için yalvarıyorum, ne kadar güzel becerdiğini söylüyorum, çığlık çığlığa inliyorum adını. Aynı şey değil. Zevk aldığımı hissettiriyorum ona. Popomu kıpkırmızı yapana kadar şaplaklar atması, boynumu sıkarken içime sertçe girmesi hoşuma gidiyor.
Ama karşımdaki istese de istemese de sadizm sadizmdir... sadizmi sadizm yapan şey karşı tarafın ne kadar istediği değil ki...
Ben o güç duygusundan hoşlandım; karşımdakinin güçsğzlükten hoşlanıp hoşlanmaması benim yaptığımın doğru veya yanlış olmasıyla ilgili olarak önemlidir ama sadizm olup olmadığı konusunu belirlemez
Sadizmi belirlemez ama sevgilinle konuşman gerekir. Zaten şimdiye kadar nelerin hoşuna gittiği, nelerin hoşuna gitmediği konusunda ikiniz de konuşmuşsunuzdur. Bundan danona bahsetmelisin aynı diğerleri gibi. Eğer kendini kontrol altına alamıyorsan ve karşı taraf zevk almadan acı çekerken sen bundan zevk alıyor ve o istememesine rağmen devam ediyorsan bu sorun oluşturur. İlişkilerde iletişim önemlidir.
Evet hoşuna gitmiş ama bundan utanıyor.. feminşst olduğu için bu olurken seks modundan çıkamadığı için ve bana küfrederken defol diyememiş olduğu için kendine kızıyor. Bir erkeğin kaba kuvvetiyle onun bedenini şekillendirmiş ve tüm itirazlarına rağmen istediğini yapabilmiş olması ağırına gitmiş bir de bunlar okurken ıslanmaya devam ettiği için de kendine karşı da öfkeli
O zaman biraz zaman ver ona, hoşuna gittiyse zaten sonra kendisi ister :d
Bırak ayağımı Allah uzun ömür versin dedi.. ö dedim "tamam bırakacağım ama sıra diğerine geldiği için"... delirdi resmen o ayağı vermemek için çırpındı ama o kadar kolaydı ki katlayıp bükmek... ufak tefek de değil ama tam anlamıyla çaresiz oluşu çok tatlı
B-e-l-a-n-ı versin dedi tabi
Kankim belli ki istemiyor, ilişkiniz biter bu yüzden, oturup konuşun anlaşın
Ama çok zevkliydi yaaaa... diğer ayağını yakalayacağımı anladığında nasıl tepki verdiğini göreceksin...
Santim santim en hassas yerlerini leşfederken filan... delirdi resmen...
Ama şırıl şırıl gidiyor en ufak kuruma olmadı
Bir dahakine ellerini de başlayacağım dedim üfff nasıl sinir oldu... :)
Hayır
Nedir peki?
Kurtulmaya çalıştıkça ben daha beter gıdıkladım...
Mesela ayaklarının altında en hassas noktaları bulup bulup oraları doyasıya gıdıkladım... çaresizliği acayip keyif verdi