Cinsel Yaşam Cinsellik ilişki başladıktan ne kadar süre sonra olmalı? Estetiiiik Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Güncellemeler1 yıl İkinci gün çok mu erken sizce Cinsellik ilişki başladıktan ne kadar süre sonra olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Bunun Bi süre veya tarifesi yoktur ilk günde olur 1 sene sonrada aradaki çekim önemli. Taktiksel davranmaya gerek yok bence erken olur vs veya basit görür gibi düşüncelere 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yani bu değişir Ben de geç boşalma sorunu var mesela ben buna sorun diyorum Çünkü her kadınla uyuşamıyorum Bu yüzden 0 2 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Çok pardon ben cinsel ilişkinin süresini sordunuz düşünmüştüm Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl 😂🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Bu süreyi kadının istekliliğine bağlarım. O yeter diyenekadar. 25 dkdan sonra yeter artık boşal diyebiliyorlar. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. 17 gun 3 saat 27 dakika 3 saniyeBu süreden önce yaşanan cilselliklerde %98 hamilelik riski ve ayrilmalar yaşanmış Bu sure tamamlanmali 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aradaki samimiyete ilişkinin gidişatına göre değişir 0 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bana göre tanıştıktan sonra evet senle sevgili olurum denildiği gün başlanılmalıdır 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. eninde sonunda konu oraya bağlanmayacak mı?ha birinciha 5. buluşma? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta güven varsa olur kısa sürede güven yoksa beklenmelidir 0 0 Yorumla
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl On sevişme dahıl 45 dk ilk posta 5. Postada 1 saatı gecıyor 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Yooo normaldir boşa zaman kaybetmey gerek yok 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Duruma göre değişir. Arada ki uyum ve güven ile alakalı 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Arzuya çekime göre değişir bir günü saati ortamı yok 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Ciddiyse o ilişki nikahtan sonra kızlar sonra soguyor çogu erkek 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Süteye bağlı kalmadan Cinsellik tarafların her ikiside isteyince yaşanmalı 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ne kadar sık görüştüğünüze ve hangi konuları konuştupunuza bağlı değişir. Bence min 2 aydır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evlendikten sonra olmalı ki , mağdur olmayasınız. Bedeninizi kullandırtmayasınız#meçhul 1 0 Yorumla
Longtimeteen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Hemen olabilir ilişkinin başlangıç günü kutlama amaçlı seks yapabilirsiniz🤭🤭 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Aranızdaki çekime göre değişir 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O size kalmış. karşılıklı uyum ve istek önemli 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Bunun bir süresi yok çekim istek 🆚 alakalı 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. İlişkinin gidişatına bağlı 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İki tarafta ne zaman isterse 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bence 3 4 gun en az iyi biraz istek biriksin 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Nasil bir ilişkiye başladığına bağlı 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Evlendikten sonra olmalı 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu durum iki kişi arasındaki çekime Göre değişir 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 1 hafta 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. 2-3 ay geçmeli bence 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 1 ay 0 0 Yorumla
kamil10balıkesir Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Ne zaman iatersen… ilk bakışmada bile olur 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 6 ay en az 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bunun Bi süre veya tarifesi yoktur ilk günde olur 1 sene sonrada aradaki çekim önemli. Taktiksel davranmaya gerek yok bence erken olur vs veya basit görür gibi düşüncelere
Yani bu değişir Ben de geç boşalma sorunu var mesela ben buna sorun diyorum Çünkü her kadınla uyuşamıyorum Bu yüzden
Çok pardon ben cinsel ilişkinin süresini sordunuz düşünmüştüm
😂🤣🤣🤣🤣🤣
Bu süreyi kadının istekliliğine bağlarım.
O yeter diyenekadar.
25 dkdan sonra yeter artık boşal diyebiliyorlar.
17 gun 3 saat 27 dakika 3 saniye
Bu süreden önce yaşanan cilselliklerde %98 hamilelik riski ve ayrilmalar yaşanmış
Bu sure tamamlanmali
Aradaki samimiyete ilişkinin gidişatına göre değişir
Bana göre tanıştıktan sonra evet senle sevgili olurum denildiği gün başlanılmalıdır
eninde sonunda konu oraya bağlanmayacak mı?
ha birinci
ha 5. buluşma?
İki tarafta güven varsa olur kısa sürede güven yoksa beklenmelidir
On sevişme dahıl 45 dk ilk posta 5. Postada 1 saatı gecıyor
Yooo normaldir boşa zaman kaybetmey gerek yok
Duruma göre değişir. Arada ki uyum ve güven ile alakalı
Arzuya çekime göre değişir bir günü saati ortamı yok
Ciddiyse o ilişki nikahtan sonra kızlar sonra soguyor çogu erkek
Süteye bağlı kalmadan Cinsellik tarafların her ikiside isteyince yaşanmalı
Ne kadar sık görüştüğünüze ve hangi konuları konuştupunuza bağlı değişir. Bence min 2 aydır
Evlendikten sonra olmalı ki , mağdur olmayasınız. Bedeninizi kullandırtmayasınız
#meçhul
Yani takıntılı biri değilse ve bakımlı ise ilk gün bile yapılır…
erkek almaya her an hazırdır, sen nezaman verirsen ozaman.
Hemen olabilir ilişkinin başlangıç günü kutlama amaçlı seks yapabilirsiniz🤭🤭
Aranızdaki çekime göre değişir
O size kalmış. karşılıklı uyum ve istek önemli
Bunun bir süresi yok çekim istek 🆚 alakalı
İlişkinin gidişatına bağlı
İki tarafta ne zaman isterse
Bence 3 4 gun en az iyi biraz istek biriksin
Nasil bir ilişkiye başladığına bağlı
Evlendikten sonra olmalı
İkinci gün olması gerçekten çok erken😂
Bu durum iki kişi arasındaki çekime Göre değişir
Nikahtan sonra..