Bence evliliğin uzun sürmesi eşlerin olabildiğince az muhatap olmasına bağlı. Ben yumurtlama dönemlerinde yatak odası haricinde eşimle eşimle fazla muhatap olmak istemiyorum. Evli kadın statüsünde olmak ve milletin evde kalma baskısı konusunda çenesini kapatmış olmak benim için yeterli zaten. Biraz da öbür eşleri kahrını çeksin. Haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEvli bir kadına Türk Medeni Kanununun verdiği hakların eşit derecede birden fazla yasal eşe verilmesi büyük karmaşa yaratır. Yasal olarak tanınan çok eşlilik pek uygulanabilir bir şey değil. "Evli bir erkeğin arada sırada kaçamak yapabilmesi mümkün, görmezden gelebilirim" desen bile daha mantıklı olur. Sen evliliğe uygun zihin yapısında bir kadın değilsin (bu sadece tespit, eleştirmiyorum), muhtemelen de elalemi ve aileni susturmak için, bir de meşru şekilde seks yapabilmek için evlenmişsin.
06 Yorumla- 1 yıl
"cinsel istek var ama yatak dışında tahammülüm olmayabilir."
bu yorumu "cinsel istek var ama EŞİME yatak ODASI dışında tahammülüm olmayabilir." diye yazsan daha anlaşılır olurdu. - 1 yıl
Yanlış anlaşılmış
Soran1 yılAslında doğru söylüyorsun
- 1 yıl
Toplumda özellikle kadınlar için geçerli olan "nikahsız seks yasağı"nın ne kadar anlamsız olduğunun güzel bir örneği... Kocan, evlilikte sadece cinsel doyumun için kullandığın bir cinsel obje, seks oyuncağı gibi. Bunun dışında eşine tahammülün yok. Görevi sanki, afedersin, seni s.. ikip rahatlatmak. O adamın evlenirken belki karısıyla yatak odası dışında da güzel vakit geçirmek, sohbet etmek, eğlenmek gibi beklentileri, hayalleri vardı, onları öldürmüşsün, çünkü eşine damızlık, pompacı muamelesi yapıyorsun.
- 1 yıl
"Beni s.. ksin rahatlatsın, onun dışında bana ilişmesin" dediğin biriyle ömür geçer mi?
Soran1 yılSeks dışında söylediklerini ben de isterdim ama erkeklerle kadınların iletişim biçimi biraz farklı. Erkekler zaten düz düşünen varlıklar ama bazılarınız aşırı düz düşünüyor. Bu yüzden sürekli yan yana olup sinir hastası olacağıma gerektiği kadar yan yana gelmeyi tercih ederim. Söylediğimden erkek düşmanıymışım gibi bir anlam çıkarma lütfen. Özellikle iş ortamında erkek bir yönetici ile çalışmak kadın yönetici ile çalışmaktan çok daha huzur vericidir çünkü erkekler gereksiz detaylara takılıyormıyorlar. Ama iş duygusal ilişkilere gelince iletişim kurulması zor bir evreye geçiyoruz. Bu da can sıkıcı oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılSen cinsel isteği olmayan birisin sadece adı evli olsun diye evlendin
17 Yorumla
Soran1 yılcinsel istek var ama yatak dışında tahammülüm olmayabilir.
- 1 yıl
Ya zaten sokak ortasında değil ya bu iş normal insanlar yatak odası ve evinde yapar
- 1 yıl
@Hatırlasevgilim55 Yatak odası dışında eşime tahammülüm yok demek istemiş olabilir mi?
- 1 yıl
@Banker_Bilo bilemiyorum kardeş ne dediğini kendi de bilmiyor olabilir
- 1 yıl
Yani seksin yatak odası dışında olmasından bahsetmiyor, kocasına sadece seks yaparken tahammül ediyor da onun dışında pek muhatap olmak istemiyor diye anladım.
- 1 yıl
@Banker_Bilo hmmm bence sekste de tahammül edemiyor
Soran1 yıl@Banker_Bilo Dediğimi bir sen anlamışsın bak
İslâm belli şartlar altında müsaade ediyor. Şartları sağlamayana izin yok, diye biliyorum.
00 YorumlaHem sadece cinsel ihtiyacım için eşinle görüşmek istiyecek kadar sözde modernsin ama elalemin ağzını kapatma ihtiyacı duyan bi gericisin olmadı böyle
00 Yorumla
1 yılSizin gibiler evlenmemeli. Ne kadar baskı varsa yemeli. Hakediyorsunuz
02 Yorumla
Soran1 yılniye kızıyorsun sanki çok eşli olmak senin istemediğin bir şey
- 1 yıl
İstemiyorum. Adam olana bir tane yeter. Yeter ki karşı taraf da bunun değerini bilsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılO zaman bu ülkede o dediğin zor araplarda oluyor oraya gidebilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılNasıl mantıklı olsun ki kadınlar kıskanç varlıklar yok ederler bizi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGel takılalım, yumurtlarmisin, yumurtlatirmiyim bilemedim, nasıl bir zigniyet bu aq
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok farklı bir bakış. ikinci üçüncü bir eş olarak mı yoksa ara sıra kaçamaklar olarak mı düşünüyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılilki
Cevap sahibi1 yılYasal olarak bu mümkün değil.
Eş olarak düşünülürse çocuklar ve cocukların nüfus kayıt işlemleri sorun olur.
2. Şık daha mantıklı olabilir
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim midem kaldırmaz kocam başka kadınlarla yatacak kalkacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılBen çok eşli olacaksam kabulll 😛
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılManita da yapar mısın
00 Yorumla
1 yılEşine yazık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaş kaç senim
00 Yorumla
1 yılTuzak soru
00 YorumlaFakli bir bakis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026