mesela adamın biri geliyor yazıyor konuşmak istiyor, ama ciddi olmadığını anladığım an 2. şans vermeden engelliyorum ya da konuşmayı kesiyorum.
başka tarz vb durumlarına girdiğini anladığım hiç umursamadan engeli atıyorum.
bu durumda olan var mı?
mesela adamın biri geliyor yazıyor konuşmak istiyor, ama ciddi olmadığını anladığım an 2. şans vermeden engelliyorum ya da konuşmayı kesiyorum.
başka tarz vb durumlarına girdiğini anladığım hiç umursamadan engeli atıyorum.
bu durumda olan var mı?
Bence sende problem yok hatta artıların çok zekan diğer kızlara göre yüksek beyninle hareket ediyorsun iki seviyorm yalanına kanmıyorsun insanları tanıyorsun günümüz ilişkilerinin %70 i böyle zaten bu bir sorun değil seni seveni elbet görürsün Allah gönlüne göre versin
evet bu soruyuda bu yüzden sordum teşekkür ederim.
az önce bir flörtümü engelledim, sebebi amacının farklı olduğunu anladığım ufak bir mesaj atmasıydı. hiç sormadım bile direkt engelledim.
böyle olmak çok yoruyor, ben kendimde suç buluyorum.
Hiç kendinde bulma sorunu problem o insanlarda aklı başında olan biri öyle davranmaz sana seviyorsa zaten öyle şeylerden bahsetmez bir erkek kadına ne mutlu ki sen anlayıp yol veriyorsun o insan seni kullandığını düşünmüyor izin vermiyorsun
Başka biri de kara kaşına aşık olup yazamaz yani öyle bir dünya öyle bir devir yok yani senden gerçekten hoşlanan bir erkek istiyorsan erkeklerle konuşman lazım yüz yüze ama sanaldan değil yüz yüze konusacaksin erkeğin sana bağlı olup aşık olduğunu falan anlarsın sanalda herkes takılmak ister
korkuyorum gerçekten. denedim buluştum toplasanız 2 kişiyle ama sonu hep başka amaca çıktı.
artık korkmaya başladım çok bunaldım bu durumdan.
Buluşmak isteyen erkek hep zaten amacı farklı olur ben mesela sevdim bir kızı fakat ona seni seviyorum ya hoşlanıyorum bile diyemedim ya hayır diyip onu kaybedersem korkusu yaşadım onun yerine ya yanımda olsun o yeter uzaktan severim belki ona açılırım ya da o artık kör değilse anlar dedim ama anladığı halde kaçtı ben sadece baktım bazen böyle içten sevgiye sessiz sevgiye bakmak gerekebilir ya da bunları ciddiye almak gerekebilir çevrende şu an böyle biri olmayabilir ama okmayacagi anlamına da gelmez
Ama o mesafe koyduğu için artık sevmiyorum sevsem acı cekecegimi biliyorum onun yerine ona duygumu öldürdüm
Yine onun haberi yok mesela yaşadıklarımdan
allah seninde gönlüne göre versn
Bende bu özgüven yokken zor diğerleri gibi konuşup ne olursa olsun en kotu ne kaybederim diyip konuşsam biraz ağzım laf yapıyor olsa şu an her istediğim kıza en kotu duygumu söylemiştim hemde belki bakir bile kalmadım
Sonuçta kızlar uzaktan duygu besleyen erkek yerine konuşan söyleyen erkek ister çünkü kadın hisseden varlık değil duyan varlık duyduğuna inanan varlık
Bu kadar kendini kasma ya her insanın istediği şeyler vardır bazıları acele ister bazıları zamanı bekler vs ama yani illede istediğini bulursun kasma kendini bu kadar
Cevap
17Cevap
Bence hemen engelleme, biraz ilerletmeye çalış, sözü başka yerlere çek, sen yönet yazışmayı, bak o zaman daha farklı olacak göreceksin.
En doğrusunu yapıyorsun. Aynı fikirde çok arkadaş var. Sapıklık yapanı engelleyeceksin.
Kendine duyduğun saygıya hayran kaldım. Ama yaşına dikkat et
teşekkür ederim. korkmaya başladım, kalbim kimseye atmıyor.
O işler toylukta olur genelde
Böyle bir durumda olan çok insan var ama insanları iyi tanı
teşekkür ederim
Kendini çok kasıyorsun bence bu konularda daha rahat davranmalısın
evet ama diğer türlüde istemediğim bir duruma sürüklenirsem
Bi arkadaş ya da bi dost olarak tavsiye vermemi ister misin bilmiyorum seni rahatsız eder miyim ama
Ben bosaniyorum millet aşk peşinde:) tünelin ucu boktan bı yere çıkıyor gelmeyin
Ciddi olup olmadigini nasıl anlıyorsun peki
Ur takıl birine
Sen beni tanımamış sın da ondan 😌😌😌
Bence rahatina bak amasyada
Nasıl bir iliski ariyosun
Masturbasyona devam etmek bir seçenek olabilir.
Evde kalırsın bu gidişle bak
Yüzeysel denesene belki hoşuna gidecek
Ee sevişmek mi istiyorlar
kısmetini bekle :)
Turşunu kur
evet var
İyi yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?