Estetik için param yok
Doğum kontrol hapları işe yarar mı ya da spor :(
Estetik için param yok
Doğum kontrol hapları işe yarar mı ya da spor :(
Bazı kadınlar, doğum kontrol haplarını kullanarak meme dokularında bir miktar büyüme gözlemleyebilirler. Bunun nedeni, hormon seviyelerindeki değişikliklerin meme dokusunu etkileyebilmesidir. Ancak, bu yöntem herkes için etkili olmayabilir ve uzun vadeli sağlık etkileri göz önünde bulundurulmalıdır. Meme büyüklüğünü doğrudan artırmak zor olabilir, ancak göğüs kaslarını güçlendirmek memelerin daha sıkı ve dolgun görünmesine yardımcı olabilir. Genel kilo artışı, meme dokusunun da artmasına neden olabilir, ancak bu genellikle vücudun diğer bölgelerinde de kilo alımı anlamına gelir. Kapuz kadar asla olmaz onu da bilin.
Bedenini sev ve spor yap. Göğüs altı yağlarını azalt. Göğüs kaslarını güçlendir ve dimdik durdukça daha hoş görünür büyükmüş gibi anlaşılır. Büyütme ameliyatları para tuzağı.
Cevap
25Cevap
yav saçmalama ne bu büyük takıntınız tam ağza layık işte... hem öyle sarkık sarkık da durmaz elleme memene spor yap biraz daha dikleşsin tamam
Bence küçük meme çok tatlı ya ben seviyorum hep dikkatimi çekiyor dik olanlar özellikle ama destekli takmayın ya itici duruyor
bence oldugun gıbı gayet ıyısın vucuduna orantısı onemlıdır o yuzden buyuk meme sende ıyı durabılır veya durmayabılır bence egzersızlerle bısey yapabılıyorsan yap onun dısında horman yapına gore onlar buyuyebılır zaten
Doğum yaparsan biraz büyüyebilir kafana takma, büyutmek istiyorsan emerek büyütebilirim.
Bu halin daha iyi. Ben olsam öyle büyük diye ayrılırdım, öyle kadınları sevmiyorum. Küçük olacak öperken daha da bir harika oluyor.
ne kadar kücük? karpuz gibi meme de kötü durur , bedenine oranı iyiyse dokunma.
Estetik cerrahi dışında meme büyütme yöntemi yok.
En iyisi birisi emmesi amasyada
Yapma öyle
İyi seninkiler
Saçma sapan istekler hiç sevmem büyük meme iğrenç
Bence karpuz gibi dotun var onu kullan sen
Küçük meme iyidir rahattır napıcan boş ver 😂
Bence küçük daaha güzel memelerini sev
boş ver böylede iyidir
Napican okadar büyüğünü?
Bence seninki iyi büyük olunca sarkıyor
Bol bol emdır
Ellet