Cinsel Yaşam Bakireyim ve çok istekliyim normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bakireyim ve çok istekliyim normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kaç soru hakkın var senin ya kaç hesabın ya da yok olmuyo iste abla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyorsun sen ya Yorumla
fckbdy42 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Normal mastürbasyon yapıyor musun ne sıklıkla ve nasıl? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Her gün oksayarak Yorumla fckbdy42 1 yıl Hmm bakiresin galiba dilersen yaz öbür tarafta Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Normal, zinaya düşme tehlike olduğunda kendini tatmin et. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hergün yapiyorum ama yeterli olmuyor Yorumla Çerkes183 1 yıl Yeterli olduğu kadar yapacaksın o zaman. Öbür türlü zinaya düşme tehlikesi oluşur çünkü. Yorumla
_boracan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gayet normal ne kadar sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Her gün Yorumla _boracan 1 yıl O zaman devam et nasıl mutlu ve zevk alıyorsan öyle devam et Yorumla Soran 1 yıl Yeterli gelmiyor Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok normal, libidon da yüksek o daha pek bir şey yaşamadığın için 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yasayinca dusuyormu ki Yorumla Skol85 1 yıl Düzenli seks normal seviyeye indiriyor libidoyu. Farklı etkenlerden yine tahrik olursun normal ama sürekli ıslak dolaşmazsın. Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Ee normal tabi merek ve tatmin olma arzusuBakire lini bosmadan yasayabilirsin 0 0 Yorumla
dyrroth25 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İsteğin biraz daha artarsa bakirliğin gider Buda anormal olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yine ayni yalan dolan sorular ya ne bakiresin allasen 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyon be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vermissindir illa Yorumla Soran 1 yıl Verdiğim falan yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Paso mastt mi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl hem bakire hem de istekli, Biraz ters olmuş, bakireler kolay kolay isteklerini yerine getirmezler. 0 0 Yorumla
mersinli_ali Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Evet, bu durum kızlarda var, sonra bir erkekten istiyorsunuz, sonra erkek suçlu, kızın bakireliğini bozmuş oluyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kızın isteğiyle olduysa suçlu olmuyor ayrıca bozunca değil , bozup kullanıp bırakında suçlu oluyor ! Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Düşünsene duvara yaslanmışın ve dil o şeyine dokunarak oynuyor Bu azda olsa iyi gelmezmi 0 0 Yorumla
Ömer3243 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bende bakirim karisizliktan yaniyorum ama yapcak bişey yok 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden yapmiyorsun sizinki belli olmuyor Yorumla Ömer3243 1 yıl Yapicak kadin yok işte çevremde hiçte olmadi Yorumla Ömer3243 1 yıl Bizimki derken o belli olmayan ne Yorumla Soran 1 yıl Yani bizim bakire olup olmadiğimiz belli oluyo ama erkeklerde öyle birsey yok ondan dedim Yorumla Ömer3243 1 yıl Bakir olması tercihin midir Yorumla Ömer3243 1 yıl Eğer öyleyse ya evlenirsin ya da yapacağin erkekle uzun vakit geçirip onu iyice tanirsin yoksa onun dişinda hiçbi erkeğe güvenme zaten Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bakirelikten değilde libidon çok yüksektir, O yüzden sürekli 52 çekmek istiyosun, Bakirelikle alakası olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Normal mastürbasyon yap 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorum zaten yeterli gelmiyor Yorumla Zuzummm06 1 yıl Günde kaç kere yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl 2 Yorumla Zuzummm06 1 yıl Yemiyomu gene Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet bende öyle bakır ve istekliyim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden yapmiyosun Yorumla samedjackson 1 yıl Ben ilklerimi yaşayacak bakire birini arıyorum yoksa geçmiş ilişkisi olmuş çok kızla birlikte olurdum ama ben özel biriyle olsun daha anlamlı olsun diyorum Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Artık vakti gelmiş demek ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Galiba Yorumla EemreE34 1 yıl Eee neyi bekliyorsun beni mi Yorumla Soran 1 yıl Güvenilecek evlenilecek birini Yorumla EemreE34 1 yıl Hmmm ben degilmisim ozaman 😀 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Normal durumlar canım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Severim oylelerini gayet normal 0 0 Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Önce ruhunu doyur sonra bedenini doyurursun. 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sağlık li olmak zor bir durum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal... Seks yap, seviş, s.. ikiş, geçer. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstekli olmanın bakireliklr ne alkasi var ,? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen bu istekle ölürsün bence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hergun akitiyormusun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasilsim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasilsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ahhh çok normal mastürbasyon yapmıyormusun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yapiyorum ama yeterli gelmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç biriyle sevişmeyi düşündün mü Yorumla Soran 1 yıl Korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden korkuyorsun eklesene beni Yorumla Soran 1 yıl Kullanılmaktan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani bunu zevk için yapmalısın birileri kullanıcak diye değil Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl E tabi ki normal 0 5 Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Elinden geldiğince erkekli ortamlardan uzak durmaya çalış kendi ihtiyacını kendin gidermeye çalış diye tavsiyem olur Soran 1 yıl Kendimi tatmin ediyorum zaten ama yeterli gelmiyor ben erkek istiyorum diyorum sen uzak dur diyorsun nasıl olcaakkk 13_Gölgє_16 1 yıl evlenecen o zaman Soran 1 yıl Tamam😄 13_Gölgє_16 1 yıl 😜😂
The__Black Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Evet normal sürekli mi oluyo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla The__Black 1 yıl Napıyosun Yorumla
Akrep8212 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Çok normal 0 1 Yorumla Akrep8212 1 yıl Bana gel Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğal 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Standart 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal :D 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Su tut ya da snal 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yeterli gelmiyor Yorumla Daiask23 1 yıl Birisini bulman lazim Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Ruhun bakire değil 0 0 Yorumla
ezosuleymanova Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Ruhun bakire digil 2 5 Yorumla samedjackson 1 yıl Ruhu bakire olanda zaten libido da olmaz ki Yorumla ezosuleymanova 1 yıl Konu bu diğil Yorumla samedjackson 1 yıl Dediğini anladım ama ne biliyim ya direkt böyle laf sokup saldırmak ne kadar mantıklı Yorumla ezosuleymanova 1 yıl Yani libido her kesde var. Anlamında. Saldirmadim. Üslubum boyle. Yorumla samedjackson 1 yıl Çok farklı bir yaklaşım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kaç soru hakkın var senin ya kaç hesabın ya da yok olmuyo iste abla
Ne diyorsun sen ya
Normal mastürbasyon yapıyor musun ne sıklıkla ve nasıl?
Her gün oksayarak
Hmm bakiresin galiba dilersen yaz öbür tarafta
Normal, zinaya düşme tehlike olduğunda kendini tatmin et.
Hergün yapiyorum ama yeterli olmuyor
Yeterli olduğu kadar yapacaksın o zaman. Öbür türlü zinaya düşme tehlikesi oluşur çünkü.
Gayet normal ne kadar sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun
Her gün
O zaman devam et nasıl mutlu ve zevk alıyorsan öyle devam et
Yeterli gelmiyor
Çok normal, libidon da yüksek o daha pek bir şey yaşamadığın için
Yasayinca dusuyormu ki
Düzenli seks normal seviyeye indiriyor libidoyu. Farklı etkenlerden yine tahrik olursun normal ama sürekli ıslak dolaşmazsın.
Ee normal tabi merek ve tatmin olma arzusu
Bakire lini bosmadan yasayabilirsin
İsteğin biraz daha artarsa bakirliğin gider Buda anormal olur
Yine ayni yalan dolan sorular ya ne bakiresin allasen
Ne diyon be
Vermissindir illa
Verdiğim falan yok
Paso mastt mi
hem bakire hem de istekli, Biraz ters olmuş, bakireler kolay kolay isteklerini yerine getirmezler.
Evet, bu durum kızlarda var, sonra bir erkekten istiyorsunuz, sonra erkek suçlu, kızın bakireliğini bozmuş oluyor
Kızın isteğiyle olduysa suçlu olmuyor ayrıca bozunca değil , bozup kullanıp bırakında suçlu oluyor !
Düşünsene duvara yaslanmışın ve dil o şeyine dokunarak oynuyor
Bu azda olsa iyi gelmezmi
Bende bakirim karisizliktan yaniyorum ama yapcak bişey yok
Neden yapmiyorsun sizinki belli olmuyor
Yapicak kadin yok işte çevremde hiçte olmadi
Bizimki derken o belli olmayan ne
Yani bizim bakire olup olmadiğimiz belli oluyo ama erkeklerde öyle birsey yok ondan dedim
Bakir olması tercihin midir
Eğer öyleyse ya evlenirsin ya da yapacağin erkekle uzun vakit geçirip onu iyice tanirsin yoksa onun dişinda hiçbi erkeğe güvenme zaten
Bakirelikten değilde libidon çok yüksektir, O yüzden sürekli 52 çekmek istiyosun, Bakirelikle alakası olacağını sanmıyorum
Normal mastürbasyon yap
Yapıyorum zaten yeterli gelmiyor
Günde kaç kere yapıyorsun
2
Yemiyomu gene
Evet bende öyle bakır ve istekliyim
Neden yapmiyosun
Ben ilklerimi yaşayacak bakire birini arıyorum yoksa geçmiş ilişkisi olmuş çok kızla birlikte olurdum ama ben özel biriyle olsun daha anlamlı olsun diyorum
Artık vakti gelmiş demek ki
Galiba
Eee neyi bekliyorsun beni mi
Güvenilecek evlenilecek birini
Hmmm ben degilmisim ozaman 😀
Normal durumlar canım
Gayet normal.
Severim oylelerini gayet normal
Önce ruhunu doyur sonra bedenini doyurursun.
Sağlık li olmak zor bir durum
Normal... Seks yap, seviş, s.. ikiş, geçer.
Gayet normal da yine de dikkat et
İstekli olmanın bakireliklr ne alkasi var ,?
Sen bu istekle ölürsün bence
Nee
Hergun akitiyormusun
Nasilsim
Nasilsin
Ahhh çok normal mastürbasyon yapmıyormusun
Yapiyorum ama yeterli gelmiyor
Hiç biriyle sevişmeyi düşündün mü
Korkuyorum
Neden korkuyorsun eklesene beni
Kullanılmaktan
Yani bunu zevk için yapmalısın birileri kullanıcak diye değil
Bazı insanların libido yüksek normal
E tabi ki normal
Elinden geldiğince erkekli ortamlardan uzak durmaya çalış kendi ihtiyacını kendin gidermeye çalış diye tavsiyem olur
Kendimi tatmin ediyorum zaten ama yeterli gelmiyor ben erkek istiyorum diyorum sen uzak dur diyorsun nasıl olcaakkk
evlenecen o zaman
Tamam😄
😜😂
Evet normal sürekli mi oluyo
Evet
Napıyosun
Çok normal
Bana gel
Doğal
Evet
normal bakirelik cinselliğine engel oluyor
Normal.
Normal yüzeysel görüntülü rahatla
Çok normal
Verirsin
Normal, bende öyleyim konuşalım mı istersen
Normal :D
Normal.
Su tut ya da snal
Yeterli gelmiyor
Birisini bulman lazim
Normal
Ruhun bakire değil
Evet merak ediyorsun
Evvet normal
Ruhun bakire digil
Ruhu bakire olanda zaten libido da olmaz ki
Konu bu diğil
Dediğini anladım ama ne biliyim ya direkt böyle laf sokup saldırmak ne kadar mantıklı
Yani libido her kesde var. Anlamında. Saldirmadim. Üslubum boyle.
Çok farklı bir yaklaşım
Yaşın kaç ki
İster misin benle?