Normal misyoner falan yaptığımızda hiç zevk almiyo gibi bişey ama doggy de kendimden geciyorum resmen bide hızlı olcak yavaş olduğu zaman hiç zevk almıyorum ama eşimde yavaş yapmak istiyorum erken gelmemek için napcam yaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEşinizle açıkça iletişim kurarak, her ikinizin de zevk alacağı bir tempo bulabilirsiniz. Hızlı ve yavaş temponun nasıl hissettirdiğini paylaşarak, ortak bir nokta bulmak önemlidir. Eğer eşinizin yavaş yapma tercihi varsa, belki de bu hızı artırmanın yollarını araştırabilirsiniz. Örneğin, diğer pozisyonlarda cinsel uyarılmayı artırmak veya daha fazla ön sevişme yapmak yardımcı olabilir. Rahat ve sağlıklı bir cinsel yaşam için, bedensel ve ruhsal konforunuzun sağlanması önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinin ki küçük olduğu için ve sertliği çabuk gittiği için diğer pozisyonlarda zevk almıyorsun o yüzden doggy de daha çok zevk alıyorsun esas toggy büyük olanla deneyeceksin şu an aldığının 10 katı fazla zevk alırsın benim gibi 18 olacakki gör bak neler oluyor daha önce hiç sanki yapmamışım dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAcele etme farklı pozisyonlarda dene, belki daha çok hoşuna giden olur, eşin içinde iken farklı hareket etmesin arada dursun, böylece biraz gecikir, sadece sen hadi artık dediğinde hareketlensin ve aynı anda orgazm olsun.
Böylece ikinizde aşırı mutlu olacaksınız.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCanım ben de evliyim. Doggy den erkek daha çok zevk alır diye bilirdim. Ama şöyle. Sen kocanın sana sahip olmasına kuduruyosundur. Saç çekilmesi şaplak atılması. Bir de daha derinine iniyor penis. Ayrıca vajinanın içindeki ön bölgeyi uyarıyor. Kalın mı kocanınki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru bir şekilde domalıyorsun anlaşılan çoğu kadın doğru domalanadıpı için ağrıdan yatıyor hemen. Altta oldufun pozısyonda daha esneksin kocanın penisi kalın ve uzun değşlse alıcagın zevkı azaltır ama domaldıgında daha sıkı oldugun için hissiyat haz daha fazla. Nedenş bu 😅😎
09 Yorumla
Soran1 yılNedeni onun penisi mi yani
Cevap sahibi1 yılEvet domaldığın pozisyonda daha sıkı olduğun için penisi sert kalıyordur normal pozısyonlarda tahmin ediyorum yumusuyordur penisi vajinanı tam tatmin edip doyuramadıgı dolduramadıgı ıcın bu yuzdende domalırken erken bosalıyordur.
Cevap sahibi1 yılTam ne yaşadıpınızı bilmediğim için sadece tahminde bulunabilirim kusura bakma 🕵️♂️😅
Soran1 yılYok her türlü erken bosaliyo
😅
Soran1 yılDoğru dur ama bencede kalın ve uzun değil bir kere ölçtüm kendim ne kadar doğru bilmem ama 13 cm çıkmıştı 🤦🤦
Cevap sahibi1 yılonunda performansını yükselticek çözümler var tabi o kafada bunu yenmek isterse.
Cevap sahibi1 yılTr ortalaması 13-15 diye biliyorum. Bence bi kadını tatmin edebilicek minimun boy 17 ve kalın olmalı kalınlık ve ilişki esnasındaki serlik cok onemlı. Eşininki 15 ve kalın olsa ve ilişkide yumusama sorunu yasamasa senı tatmin eder. Ama içinde kemik demir hiissetmek var bide içine girince kendiliğinden cıkan bır sey ıster ıstemez dusersın normal.
Soran1 yılOff ya
Cevap sahibi1 yılÇözülür dert etmr
doggy pozisyonunda klitosinin uyarılma açısı ve penisin daha derine girmesinden kaynaklı daha cok zevk alıyorsundur.
penisin daha derine gireceği ve klitorisin uyarılacağı farklı pozisyonlar tercih edin. örnegin kaşık, bacak omza ve lazy doggy gibi00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSende iyice sabitlemissin kendini tek bir pozisyona baska hic bir seyden zevk almiyorsun, az farklilik dene mutlaka baska guzel begenecegin pozisyonlar cikacaktir o kadar pozisyon var sende yani tek bir tane nedir
46 Yorumla
Soran1 yılValla hepsini denedim bunun gibi zevk vereni yok
Cevap sahibi1 yılHepsini denedim deme simdi asko hepsini nasil deneyecen😅denemediklerine bak ona gore sirayla baslarsin denemeye. Baska bir pozisyon da var aklimda denedin mi bilmiyom ama bi sen bi basla ona gore bide bunu denersin😅
Soran1 yılNeymiş o
Cevap sahibi1 yılYani doggy benzeri muhtemelen biliyorsundur da ama duz yatiyorsun yataga yuz ustu o ustunde oluyor arkanda yani o sekilde de zevk alabilirsin belki
Soran1 yılEvet evet biliyorum ama dediğim gibi hiç biri bunun kadar zevk vermiyor
Cevap sahibi1 yılYani zaten genel olarak bacaklarimizi actigimiz ayirdigimiz pozisyonlar zevk verir misyoner de vermesi lazim normalde ama sende bilmiyom neden vermiyor cok mu genisledi acaba da zevk vermiyor artik bilmiyom ki. Ne zamandir seks yapiyon
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. O pozisyonda daha derinine giriyor ve dudaklarin eziliyor. Arada kalçalarına tokat, sert sert çarpmasından çıkan o ses. Birde hükmediyor hissi var. Boynuna bastirsa saçını eline dolayıp çekerken sert sert girse. Daha da güzel olur..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBu gerçek mi ya normal de kadın dogy de zor boşalır ve sert olunca çok acır vajinası ve içi sen nasıl dayanıyorsun buna böyle
02 Yorumla
Soran1 yılValla ben sadece zevk hissediyorum çok fazla hemde
- 1 yıl
Erkek arkadaşının penisi küçük mü boyu nasıl
Gizli Üye(30-35)1 yılSen sevişmeyi değil düdüklenmeyi seviyor olabilirsin bana öyle geldi. Zira sevişme olarak adlandırdığımız olayı sevsen yüz yüzeyi tercih ederdin bence. Hatta bana sorarsan derinde bir yerlerde grup aşkı bile olabilir sende ne dersin?
00 Yorumla
1 yılçünkü o pozisyonda hiçbir şey yapmıyorsun sadece eğiliyorsun yapacak bir şey yok eşini ikna etmen lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yılDemek ki kontrol partnerinde olması daha tahrik edici oluyor senin üzerinde
02 Yorumla
Soran1 yılOff evet saçlarımdan tutup sertçe yapılmak çok hoşuma gidiyor
- 1 yıl
O pozisyonun seni çaresiz bırakması hoyrat davranılması istediğin bu o halde diğer pozisyonları düşünme
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. genelde kadınlar domaltılmayı sevmez ama sen onu istiyorsun ilginç
02 Yorumla
Soran1 yılNeden sevmiyorlar
Herkesin zevki farklıdır. Ben side seviyorum mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim sevgilim de doggy'ye bayılır durmadan doggy'de * istiyor. Sert olmadigimda kiziyor falan misyoneri çok sevmiyor tam alamiyor diye, ben de onu zorlamiyorum
00 Yorumla
1 yılÇünkü İtaatkar ruhlusun. Domalinca teslim olma hissi yaşıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bide yorucu yani bir noktadan sonra çat çat çat nereye kadar arada yavaş yapmak lazım
00 Yorumla
1 yılBazı sorular zihinsel özür belirtisi biliyon di mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemek ki sen sert haşin hakimiyetin erkekte olduğu ilişki tarzını seviyorsun.
Eşin erken gelmek istemiyorsa penis halkası taksın hem iyice sertleştiriyor hem de geciktiriyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOzaman soyle prezervatif taksin. İcinede geciktirici sıksın. Catr catr koysun sana😘
00 Yorumla
1 yılSenin erken gelmende sorun yok üst üste gelebilirsin partnerin erken gelmesin, 😀
00 YorumlaBiraz alışması lazım ilk İlişkiler sorunlu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoggy de birde kalçaları tokatlayıp saçı çekeceksin 😆
12 Yorumla
Soran1 yılOff en sevdiğim saçımın çekilmesine bayılıyorum
Tokatlamak normal zamanda da çok seviyorum zaten 🤤
Cevap sahibi1 yılSeninle sevişen erkek cenneti yaşar
Gizli Üye(36-45)1 yılDogyden zevk alan da nadirdir eşin kıymetini bilsin bence ben zorla ayda bir kere anca yaptırıyorum 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendini tutmayı öğrenecek
misyonerde poponun altına yastık koyup yükselt hem kocanda daha az enerjiyle seni daha güçlü döller
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPsijolojik bisey olabilir sadece o durumda onu yaptığını hissediyo olabilirsin
00 YorumlaDoktora git ama önce iyi bir psikologa sonra terapiste git sen iyi değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoggy de derinliklerinde hissedip daha çok zevk alırsın misyoner de zevk alman için biraz kalın olması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende öyle doggy ve kucak en guzeli bence
125 Yorumla
Soran1 yılDimii yaa off
Soran1 yılNeden öyle acaba ben misyonerden hiç zevk almıyorum
Cevap sahibi1 yılHer pozisyondan zevk alıyorum ama bu ikisini dsha cok seviyor ve inliyorum ozman eşim daha sert oluyor bosalmaya yakında kucaga alıyoroyle dsha rahat orgazm yaşıyorum
- 1 yıl
Ayakta kucak ve cow Girl favorim
Cevap sahibi1 yılİyi güzelmiş
Pozisyon değiştir sık sık
04 Yorumla
Soran1 yılDeğiştirsem de zevk aldığım sadece o bide ben üstte olunca çok zevk alıyorum
Soran1 yılÇok çabuk dikkati dağılıyor değiştirene kadar iniyor 🤦
Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Zevk alınacak en güzel pozisyon da ondan
00 Yorumlabelki yüzyüze bakmak istemiyorsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşin dursun sen hızlan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öyle alışmışsın
00 Yorumla
1 yılKaç dakikada orgazm oluyorsun doggyde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
1 yılİzledigin filmlerden olabilir mi
00 Yorumla
1 yılAldıranın iyi değil ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılErken gelmek önemli değil bence
00 Yorumla
1 yılSana sağlam bir erkek lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Eşinin haberi var mı buraya girdiğinden
00 YorumlaDeliklerini sergilemek hoşuna gidiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHoşt ayol kendinize gelin biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar genelde öyle annemden biliyorum
08 Yorumla
Soran1 yılAnnen ne alaka 😵
Cevap sahibi1 yılBi kaç kere ilişkilerine denk geldim hep o pozisyonda
Soran1 yılNeee 😵💫
Cevap sahibi1 yıl🙈🙈🙈
Cevap sahibi1 yılAman zevkinden olmasın aşkım benim o
Cevap sahibi1 yılBu arada sende evli misin
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSende doggy seviyon demi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkendini tek bir pozisyona sabitleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılreverse cowgirl denedin mi?
00 Yorumla
1 yılevklilzevkli
20 Yorumlaen guzel sert ve hızlı olucak ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBüyüyünce alırsın
00 Yorumla
1 yılTadını çıkart 😋😋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tutmana gerek yok
00 Yorumla
1 yılSertlik seviyirsun o yuzden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü en güzeli o
00 Yorumla
1 yılSert ve küfürlü mü seviyorsun
00 YorumlaNormal eşim de çok sever. Sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeksin sen erkeklemi yapıyon?
00 Yorumla
1 yılo daha derinde
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl yanii
- 1 yıl
doggyde daha derine alıyosun daha zevk verşyodur ne bilm degisiyo kisiden kisiye
Soran1 yılDaha mı derine off ya demek daha büyüğü olsa daha çok zevk alcam 🤤
- 1 yıl
gel zevkin anasini aglat
- 1 yıl
en kalitelisi bende vaaaarr
Soran1 yıl🫣🫣
Aynen harun abi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıletek giyiyormusun mk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz