- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız adam seni terketmemiş, üstüne üstük ortadan kaybolmamış. Sen istemeden sana dokunmamış, naz yapmışsın ve sonuç olarak birlikte olmuşsunuz. Kirlenmek falan hoş şey değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılTerk edemez zaten? Böyle bi hakkı yok ödül veriyormuş gibi yazmanı anlamadım. Ben beni kandırdı dedim sadece
Ayrıca çok kızgınım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Nasıl olduysa oldu" dediğine göre, zorla olmamış. Kirletti diye adamı suçlamak nedir ya, iyi misin? Sen de yükselmişsin, ne olduysa yaşanmış ve tek suçlusu erkek mi? Elini kolunu mu bağladı? Zorla mı yaptı? Tecavüz mağduru gibi yazmışsın. Ayrıca, dünyanın sonu değil, bekaretin de bir hazine değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tek suçlu o dememedim yalnızca teklif edip ısrar eden o. Benden teklif gitmedi. Bundan bahsettim evet dünyanın sonu değil biraz olayım şoku ile abartmış olabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ya zaten nisanlin dugun yapacaksiniz evleneceksiniz aileler biliyor tamam birbseyler olmus ama abartma telefonlarini ac konus ve erkenden evlenin belki hamile bile kalmks olabilirsin o ayri bir sey de eger evlenmezseniz ayrilirsaniz cok buyuk sikinti namusun harbi gitmis kirlenmis olucaksin o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılO yarın istersen evlenelim dedi ben istemedim
Soran+1 yıl@Yengeckzz bırakamaz zaten
+1 yılKandirmak derken?
Adam tecavuz etmemis ki riza ile birlikte olmussun.
Bunun tek sucunu ona yikman dogru degil.
Nisanlin da zaten karakterli biriyse seninle evlenir 🙌🏼014 Yorumla
Soran+1 yılKandırdı tamam mı bi tane öpeyim gel sadece sarılalım yok kandırdı işte. Tecavüz birine rızası dışında sahip olmaktır. Kandırmak ise o kişiyi kandırıp rızasını almaktır. Ayrıca evlenmek zaten zorunda. Ben evlenirim dua etsin de o sabah yazdı gel hemen nikahı kıyayım bir ay beklemeye gerek yok dedi
- +1 yıl
Tecavuz sayilmasi icin senin son gucunle cirpinip kacman lazim.
Bunu yaptin mi yoksa 2-3 opucukten sonra dayanamayip teslim oldun mu?
- +1 yıl
Ayrica adam seni sevmese evlenmekten vazgecerdi.
Adam seviyor ki evlenmek istiyor bak..
uzulmene gerek yok
Soran+1 yılBen tecavüz demiyorum zaten beni tatlı dili ile kandırdı diyorum. Ayrıca eğer bu haltı yiyorsa evlenmek zaten zordunda. Bu ödül değil
Bi zahmet- +1 yıl
Herkes evlenmez (maalesef)
Yani ortada birakmayacak birisiyle berabersin. O yuzden uzulme 🎀
Sadece zina oldugu icin kafana takiyorsan da tovbe et.
Soran+1 yılHerkes şetefsiz diye bunu ödül sayacak değilim. Ayrıca ben onla evlenecek miyim bakalım sonuçta kandırdı beni
- +1 yıl
Sonunda teslim olmussun.
Bu kandirmak degil ki sadece tatli dille ikna etmis.
Bunun yuzunden evlilikten vaz gecme
Soran+1 yılÖzür diliyor zaten barışalım diyor bir ay sonra düğün
Gel istersen şimdi kıylım nikahı için rahat etsin dedi- +1 yıl
Mukemmel biriyle birliktesin🙂
Bu adami kesinlikle kacirma
Soran+1 yılPardon? Yediği haltı toplamaya çalışıyor diye niye mükemmel olsun? Bi zahmet görevi
- +1 yıl
Yahu sen de tecavuz etmis gibi davraniyorsun.
Bu kadar karsi olsan zaten teslim olmazdin 2 opucuge.
İkiniz de dayanamamissiniz ama tek sucu ona atmak bencillik degil mi?
Soran+1 yılKandırdığı gerçeğini değiştirmez
- +1 yıl
İkna etmis sadece.
Kizlar nazli olur. Sen direnmeyince naz yaptigini sanmistir.
Sen uzulme diye su dakika evlenmeye razi olan adami terk edersen inan cok pisman olursun.
Yine de son karar senin, iyi aksamlar.
Soran+1 yılEvlenmeye razı olması ödül değil iyi akşamlar
+1 yılOnun senin istemeden bişeyler yapması bir taciz hatta tecavüze girer demekki evlenseniz sen istemediğinde sana zorla tecavüz edecek bi düşün derim
04 Yorumla
Soran+1 yılTevavüz etmedi tatlı dille ilişkiye ikna ermeye çalıştı
- +1 yıl
Etmeye çalışıp sonunda ikna mı etti yoksa bir yerden sonra zorla mı yaptı
Soran+1 yılİlk başlarda ben öpme dedim tatlı tatlı öptü sonra ben teslim oldum
- +1 yıl
O zaman seni manipüle etmiş oluyor ama sende rızan ile birlikte olmuşsun , bu durumda birliktelik sonrasında sana davranışı önemlidir
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olan olmuş. Birde ev bile ayarlanmış. Kesin evlenecekseniz, bence fazla uzatma. Tabi zorla yapmadıysa..
07 Yorumla
Soran+1 yılEvleninceye ama bitti
Soran+1 yılİkna etti diyelim
Soran+1 yılÖzür diliyor zaten
Yani nişan atmak en sacma fikir bence bir an önce evlenip yuvanizi kurun neticede tecavüz etmemis sen de istemissin
00 YorumlaNişanı niye atıyorsun evi dizmişsin evleneceksiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum y güvenin kalmadı ona
+1 yılNeden?
Olacaktı zaten tek başına mı yaptı adam bunu012 Yorumla
Soran+1 yılKandırdı uyucaz sadece dedi
- +1 yıl
Eee tamam zorla sana sahip olmadı ya adam.
Sende istedin olan oldu
Soran+1 yılAma kandırdı
- +1 yıl
Ama zorla sana sahip olmadı.
Cinsel ilişkiniz tek kişilik değil.
İstemişsiniz ikinizde olmuş
Soran+1 yılBen zorla demedim zaten kandırıldı dedim
- +1 yıl
Kandırmak bu değil.
Sarılmış istemiştir yanaşmıştır sende dur demedin sonuçta dururdu değil mi
Soran+1 yılDurmazdı ama bende dur demezdim zaten belki ya dur yeter diye çok sert çıksam duyardı
- +1 yıl
İşte ondan dolayı diyorum tam olarak hata olarak görüyorsan iki kişilik bu hata yapılan tek kişilik değil
Soran+1 yılBen beni kandırdığı için kızıyorum yoksa ben demiyorum o suçlu ful
- +1 yıl
İyi de adam sarılmak istemiştir belki sadece sarılıncada herkes temas eder ve istek oluşur
Soran+1 yılYok gayrette sarılmayı bahane etti
- +1 yıl
Sen daha iyi tanıyorsun sonuçta o zaman niyeti bozuk
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence onu dinle anlık bir arzu için yapmış kullanmak gibi olmasın ileride pişman olma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Nisan 'ı atmak daha kötü ya zaten nişanlı sin evlen gitsin işte zaten olacak ti bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. çok komik len... bu
nişanlının yerinde ben olsam çoktan ayrılmıştım zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen adam değil misin? Sen şerefsiz misin
Soran+1 yılBen hiç bir zaman kız değilim. Türkiye cumhuriyetine göre herkes kadın senin cahil dünyan çözemez bunu foqşxndjx
Soran+1 yılÖyle düşünmüş olsaydı bugün nikahı kıyalım demezdi herkesi şerefsiz sanmayın adam olan yediği haltı temizler senim gibi o.. evlatları da kaçar
Soran+1 yılBen temizlik olarak görmüyorum yediği haltı bırakmamak olarak görüyorum senin annene de keşke birisi ürememesi konusunda ikazda bulunsaydı
- +1 yıl
:) benim babam insan olunca anneme insan gibi davranınca sonuçta insanlık dışı durumlara tepki veren bir insan olarak dünyaya gelmişim...
daha utancından kendi nickni bile görünür yapamayan sensin ve ortada bir yanlış yapanda sensin ben senin yanlışına yanlış dediğim için bana bir saattir laf söyleyende sensin... sen kötüsün ve yanlışsın...
o yüzden umarım günahların seni rahat bırakmaz...
:( cidden iki günahkar birinin çocuk yapmasını istemiyorum o masuma yazık :(
kendinize iyi bakın ne tamam yiyin... benden uzak durun kime istersen ona yakın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe güzel işte kurtarmış seni bekaret yükünden. Artık istediğinle gönlünce eğlenebilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen müslümanım.
Cevap sahibi+1 yılAkp de hep müslüman
Soran+1 yılNe alaka mal mısın
Cevap sahibi+1 yılBen mal değilim ama tepkilerine göre sen öylesin.
+1 yılHem isteyerek yap hem nişan atayım ne alaka
012 Yorumla
Soran+1 yılO kandıedı
- +1 yıl
Nasıl kandırdı seni öperken
- +1 yıl
Eğer sen gerçekten istemeseydin hiçbişey yapamazdı
Soran+1 yılÖyle bi şey mi var tamam benim olay için demiyorum ama bazı ayılar zorla tevavüz ediyor
- +1 yıl
Evet onlar hayvan ama senin belliki isteyerek zevk alarak yapılmış bir şey
- +1 yıl
Ben sana söyleyim nasıl olduğunu. Sen yanına gittin öpüştünüz okşamaya başladı sen dahada alevlendin üstündekileri çıkarmaya başladın falan filan
Soran+1 yılHayır. Aksine ben yanlış yapıyoruz dedim kafanda kurma
- +1 yıl
Yanlış yapıyoruz derken soyunuyor muydun peki
Soran+1 yılSapık mısın sen?
- +1 yıl
Evet sen adamla yattığını anlat ben sana haksız olduğunu söyleyince sapık olayım demi ciğerinizi değil bütün iç organlarınızı ezberledim ben 🫢😉
- +1 yıl
Sen çok abarttığını kabul ettin sanırım
- +1 yıl
Birde bana sorarsan burayı kapatmanı tavsiye ederim çünkü buradaki insanların genelinin amacı alay etmek olduğu için senin düşüncelerine etki etmesi girilmez bir yola sokar seni o yüzden kendi aklınla, çıkamıyorsan yakınlarından destek al
+1 yılNişan niye atıyorsun ki hemen evlenin işte
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum güvenin kalmadı
- +1 yıl
Olmaz öyle
- +1 yıl
Evlen zaten çocukta arıyormuş seni bak
Soran+1 yılBi zahmet
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Atılırmı nişan asıl şimdi evlenecen
00 Yorumla
+1 yılKadın milletini anlamak zor
00 YorumlaNisan atma artik yapmissiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen ammk s*lak mısın
133 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka birisi almaz senin gibi patlağı
Soran+1 yılYani şimdi sen sanırım doğulu falansın ama bizde kadınların kalbine bakılır. İzmirliyim ben bakir ya da bakire diye bakılmaz erkekler her haltı yiyip temiz kızda aramaz. Eğitim seviyemiz ve çevremiz bir değil öptüm
Cevap sahibi+1 yılİzmirin o*ospularından olduğunu bilmiyodum pardon, müşterin çoktur tabi öyleyse haklısın. Her malın bi alıcısı çıkar
Soran+1 yılCanım mutsuz olduğun için yalnız ve çaresiz olduğun için bana böyle saldırdığını biliyorum. Umarım sende bi gün mutlu olur ve insanları kıskanmayı bırakırsın öptüm 💋
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bi o*ospunun neyini kıskanayım ahahaha :d kendi iradesini koruyamıyor, s*lak bi erkeğe söz geçiremiyor, sonra gelip burada ağlıyor... Senin kıskanılacak bir şeyin yok ki... Acıyorum o yüzden evlen yoksa hayatın mahvolur dedim ama madem senin de acıyla baş etme şeklin bu... Kendin bilirsin.
Soran+1 yılİnşallah senide bi beğenen alan olur amin 💋
Cevap sahibi+1 yıl4 senedir evliyim, sen kendini düşün...
Soran+1 yılKıyamam sana ben seni alan yok değil mi tamam kızım 😍🥰
Cevap sahibi+1 yılAh bir de keşke türkçe konuşmayı bilsen... Belki de bu yüzden evlenip ürememen dünya adına daha iyi olur. İğrenç karakterini ve dilini konuşamayışını yeni nesle geçirmezsin
Soran+1 yılKendini ispat etme çaban gözlerimi yaşarttı oysa ki ben senin dediklerini sallayıp cevap bile vermiyorum fowşxjwşsnxıslsşajsnsjshs
Cevap sahibi+1 yılHala cevap veriyosun... Kuyruk ac-ay pardon patlamış olmanın acısı herhalde
Soran+1 yılAy kıyamam dkwşxndıekdkdkrk inşallah bi gün mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılBen her gün mutluyum, bu uygulamaya ağlamaya gelen sensin, umarım sen mutlu olmayı başarabilirsin :d hem nişanlından ayrıldın, hem de patlamış oldun, böyle yaşamak zor olsa gerek :d
Soran+1 yılHdksndjdjdjdfkdkdldlslsmsşaöxnslxmx
Cevap sahibi+1 yılAğlanıcak haline gülüyosun :d psikolojin bozulmuş sanırım, tabii kolay değil yaşadıkların. Profesyonel bi destek alman gerekebilir
Soran+1 yılHekeldıdıeowkdjekelemdjdjjejfjfjdjdjdjdjjfjrjrjfjfjdjfjjfjdjrjfjrjdjdjdjdjejdjdjdjdjdjjd
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/KG5mZBs5r4Q?si=ISb02ThW9_ENLqxu acılarını dindirir belki :d
Soran+1 yılDjjsjdjdjdjdjdjddjdjjdjdd işte bende piyano ve keman dinliyorum kültür farkı fısixnspöxndjdkdkdkdjdjdjddkskdkksksksks mutlu olursun umarım bi gün benim gibi djskdm
Cevap sahibi+1 yılDinlediğim için değil, sana layık olduğu için attım...
Soran+1 yılSeni anlıyorum korkma rahat ol yetiştiğin kültür seni böyle yaptı biliyorum mutlu olursun umarım ıdwşxmspwşxowpslözsjqpsöznhshsjs
Cevap sahibi+1 yılNamusu kirlendiği için ağlayan ve sonrasında o*ospu olmaya karar verdiğini itiraf eden birisinden daha iyi bi kültüre sahibim. En azından evlenene kadar sahip çıkacak iradem vardı :d
Soran+1 yılBdksjdjdkdjdjskdjdjdjdjdjjddj bir gün ben kadar mutlu olursun inşallah
Cevap sahibi+1 yılMutluluk seviyem seninkisine inmesini istemem :d korkunç bi hayat, çekilmez çünkü. Baksana kafayı yemişsin seni patlattılar diye
Soran+1 yılKuzum üzülme kültür farkımız var işte kdkwmxsnsoksdjjdjsd ben gibi mutlu olmanı isterim ki böyle mutluları kıskanma dıwşxnwpqçzbzs
Cevap sahibi+1 yılBu kadar mutlu bi o*ospu görmemiştim :d kariyerinde başarılar öyleyse, bol kazançlar dilerim, mutluluklar :d
Soran+1 yılAhahahahsha keşke mutlu olsan da insanlara durduk yere saldıracak kadar üzgün olmasan bebeğim benim evde kalmış bebeğim dıqğzmdjsosmdndjsıskdndns
Cevap sahibi+1 yılKendini benim gibi sanman çok üzücü, ama yaşadıklarından sonra işte, biliyorum çok ağır patlak bi şekilde ortada kalmak, evde kalacağını bilmek. Acılarını bana yansıtarak atlatmaya çalışıyosun ama patlak olup ortada kalan sensin :d
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen kendi kendine ağla :d yanında kimse olmayacak çünkü :d ben de kocama bi daha sarılayım
Soran+1 yılDaha uzun yaz hoşuma gidiyor mutsuz kuzum rjwşznjsjz💋💋💋
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek için hazırlık yapan, 6 aylık nişanlısından ve kim bilir kaç yıllık sevgilisinden yeni ayrılan birisine göre fazla mutlusun :d böyle bi mutluluk istemiyorum ben, kocamla uzun, huzurlu bi yaşam süreceğim. Senin de hem g*tünün hem kalbinin acısı çok taze olduğu için nasıl tepki vereceğini bilemiyosun. Şu haline mutlu olabilecek tek kişi bir o*opsudur ancak. Bütün hayatı bitmiş ama s*ki yediği için mutlu. Evlenip hayatını kurtarabilirsin ya da psikolojik bi destek alabilirsin. Umarım toparlanabilirsin. İzmirde yaşamakla veya piyano dinlemekle kütlürlü olacağını sanacak kadar da sonradan görmesin, sadece bunu düzeltemeyiz. Umarım psikolojin bu ağır travmadan sağlam çıkabilir
Soran+1 yılAşko uzun uzun ezik ezik yazmışsın kıyamam daha uzun yaz beni önemseyip fısşdmdkekdkdkdjdjjd
Cevap sahibi+1 yılSözüme gelmişsin :d
Cevap sahibi+1 yılPisliğini anca böyle temizleyeceğini anladın tabii :d
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet bir çizgi çekmeliydin ,
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun o tatlı dili o yakışıklılığı
- +1 yıl
Tatlı diline, cazibesine ikna olup sonra burada ağlamak nedir? İlle de birine kızacaksan kendine kız, "ben nasıl karşı koymadım, tatlı dilinin cazibesine kapıldım, arzuya yenik düştüm?" diye...
Soran+1 yıl@Banker_Bilo beni kandıran o neyini anlamıyorsun Allahım ya. Bana göte suçlu o beni kandırıp beni çağırmaması gerekirdi
- +1 yıl
Kanmaya, kandırılmaya meyilliymişsin sen de, masal anlatma...
- +1 yıl
İkna olmasaydın Allah Allaaahh
Soran+1 yıl@Banker_Bilo öyle bi şey yok. Beni auartmaya çalışmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama nişanlın ve seni istemiş ne var
00 YorumlaSaçmalıyorsun sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsikayet et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenaryo güzelde oyuncular berbat 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuş artık üzülme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem