Kız arkadaşım Daha önce kimseyle birlikte olmadığını söyledi ve onunla ilk kez ilişkiye girdiğimizde İlişki esnasında acı çektiği için sırtımı tırnakladı İster istemez sırtından da kan geldi ve yatağa bulaştı Ve kendisinden geldiğini de Söylediği tek noktalık bir kan vardı yatakta. Sırtım da kanadığı için bu kanın ona ait olup olmadığını anlayamadım Ve şu an şüphe içerisindeyim. Kimsenin vebalini almak ve kimseyi geçmişiyle de yargılamak Benim haddim değildir. Fakat dürüstlük Doğruluk benim için ilişkide olmazsa olmaz kavramlardandır. Eğer yalan söylüyorsa ilişkiyi bitirmek istiyorum sizce Paylaştığım Fotoğraflardan tek noktalı olan kan onun kendi kanı mı? Diğer kanların benim sırtımdan gelen kanlar olduğuna eminim.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benim bildiğim kadarıyla bunlar bekaret kanı değil
çünkü böyle gelmiyor normalde dolu dolu geliyor tek tük değil.
şöyle biseyde var bekaret bozuldugu zaman kusura bakma ama senin seyinede kan gelmesi lazım gelmediyse demekki daha önce birisiyle yatmış
kendimde kan lekesi görmedim kesinlikle olması gerekiyor mu hiç bakire biriyle birlikte olmadığım için emin olamadım
evet içine girdiği an kızlık zarı bozulduğu için seyinde kan olması gerekiyor eğer yoksa kız sana yalan söylemiş
Kişiye göre de değişir her zaman kan gelmez ilk zamanlarda ama bu bekaret kani değil, bu zamanda yalan soyleyen de cok bu konu hakkında
bekaret kanı tam olarak nasıl olur? bu olay yaşanalı 2 ay falan oldu sonraki ilişkilerde de kanama olmadı hiç bir şekilde. Sırtımdan ne kadar kan geldiği konusunda da emin değilim.
Damla damla gelmez bi anda yogun bi sekilde gelip sonra biter, sen keske vajina kismina baksaydin kan gelmis olup da yataga bulasmamis olabilir
Bu kadar az olmamalı. Ama sırtındaki kan nasıl bulaştı. Sen üstte değilmiydin
üste olduğum pozisyon da oldu altta olduğum pozisyon da
sonradan yatağı bu şekilde fark ettik
Benimkisi hiç kanamadı. Erkek düzgün sevişmeyi bilirse kanamaz.
Penisinde de kan olması gerekirdi aksi mümkün değil
kendi kanı değil gibi
Bekaret kanı değil bu ya
Nasıl bi zevk anlayışınız var mk
Bu bakirelik kanı değil
Tecrüben beni şaşkına çevirdi
Nasıl bir ruh hasatasısın bilader sen
S…. ikilmiş a…mınn davası olmaz çok takılma
benim yatağım kan çanağı
Penisinde kan var mıydı? Penisine bulaşır o.
Penisimde kan görmedim fakat önceki ilişki denemelerimizde çok zorlanmıştım girememiştim kendisi de çok zorlanmıştı
Zar esnek de olabilir. Mutlaka kanama olmaz. Ama zorlanma sebebi ile belki damla şeklinde kan gelmiş olabilir. Doktora muayene olsun. Zar esnekse sorun yok, esnek değilse yalan söylüyor peniste kan olur.
Sonunda bunu da gördük. 🤣
Kandırıyor
Nerden bu kadar emin oluyorsun
O kan damla damla gelmezken bile böyle olması imkansız
Onun değil
Sırtının kanı bunlar
emin misin
Evet kanı sizde fark ederdiniz ilişkiden sonra sadece yatakta olmazdı
Yalan söylemiş
nerden eminsin?
Başımdan geçti evliyim neden bilmeyim
bu kanların hiç biri mi bekaret kanı değil sırtımdan ne kadar kan geldiğinden de emin değilim
Damla damla gelmez yoğun akar