Evlenmeden önce bakire olup olmamak sorunmudur
Önemserim
Önemsemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardaş ben 24 yıl boyunca b@c@k @r@mın zevkine yenik düşmeden yaşamışım o bayan olarak z€vkine nasıl yenik düşer diye sitem ederim ilk duyduğum an ama geçen gün sevmek istediğim bayan tarafından reddedildim mesela o sevmek istediğim bayan beni reddetmeseydi ve onunda b@kire olmadığını öğrensem valla umurumda bile değil derdim yani boşverebilirim duymamazlıkdan gelebilirim yani bunu aşabilirim sadece burdaki püf nokta kaç kişiyle kaç defa sayıyı söyle sonra bi daha bu konuyu açma derdim
Cevap
28Cevap
Hayır ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam.
Kendim öyle olduğum için eşimin dd öyle olmasını isterim ama gönül bu çok da büyük konuşmamak lazım
Ya bak sen bakma millete hepsi önemser yalan söylüyor herkes adam yüzlerce kızla yatmissa dahi bakire ister
Ben nasıl nefsime hakim olduysam (ki erkeklerin nefsine hakim olması daha zor) o da bakire olacak
Ben bakire değilim ki sevdiğimde önemsiyim dürüst olsun saygılı olsun sadık olsun yeterli
Duruma göre değişir. Bu. Yani biraz olayın gelişimi onemli
Zamanında ben zevk için yaptıysam oda yapmış takılmam
Önemserim diyenler önce aynaya baksınlar
Hayatımdaki en son detay o olurdu galiba
Beyinler kalpler bakire olsun yeter
hayir bende bakir degilim
eşim bana sormadı, ben de ona sormadım.
Hayır namus sadece kadında degildir
Benden öncesi değil benden sonrası önemlidir
Evet ben nasıl bakirsem bakire isterim
Çünkü o senin evlendikten sonra namusun olacak daha önce başka biri ile iliski yaşadığı sürekli aklına gelir düşünürsün kötü olursun
Geçmişinin ne kadar kabarık olduğuna bağlı
Onemsemem anlasmamiz ve uyum onemli begenmek
24 yaşında bakire değilse yuh derimm
hayır seviyorsam eğer önemsemem.
Sorundur
Neden
Oldukça önemli
Önemsiz
Hayır.
Bı önemi yok erkek yapabiliyosa kadın da yapar
Aşkın gözü kördür
Önemserim