Cinsel Yaşam Nişanlım nişanımızdan 2 ay önce eski sevgilisine mesaj atmış erkekler neden yapar ki? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kendisine soramam Mayısta nisanlandik. Ocak Şubat Mart nisanda kıza yazmış sadece arkadaşça duruyor Ama öncesinde sexting falN yapilmis Güncellemeler1 yıl Rüyalardan anlayan var mı Nişanlım nişanımızdan 2 ay önce eski sevgilisine mesaj atmış erkekler neden yapar ki? Cevapla Fal Soruları Nişan Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Ne demek ona soramam 😂 soracaksın o da eşek gibi cevap verecek. böyle bi saygısızlığı neden kendi kfanda çözmeye çalışıyorsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim sormakta kendimi küçük düşürür sanki Yorumla Illecebrous 1 yıl Güzel kafa bu Yorumla
Javelinn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Dünyanın kimsenin etrafında dönmüyor. Kendine saygın varsa hayatından sil onu çünkü ileride yine aldatılacaksın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ama cinsel bosey yok Yorumla Soran 1 yıl Yani mesajlarda ima bile yok Yorumla Soran 1 yıl Ama sevgiliyken yapmislar Yorumla Javelinn 1 yıl Bol şanslar sana bir Yorumla
forrestman Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl anormal olan ne ki nişandan önce yapmış erkek bu yapar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Normal mi yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nasıl kendisine soramazsin bu adamla evlenip yuva kuracaksın ileride çocuğunuz olacak tekrar yapacak belli ki. Yol ver 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Niçin tekrar yapacağını düşünüyorum Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Bir anda tüm eski sevgilileri nasıl silelim 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne düzeyde peki. İlişkiniz varken neler konuşmuşlar bu önemli. Pek masum durmuyor gibi geldi bana 0 0 Yorumla
byakin06 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Ben 2 ay kala nişanı attım hadi ordan et öyle adamdan hayır gelmez biseyi 1 kere yapan bidaha yapar seii simdi aldatan evlenince gene aldatır ve o zaman ayrılmak daha zor olur şimdi ayrıl gitsin 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. seninle yapamadigi için onunla yapıyor demekki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sadece sexting yapmışlar başka yakınlaşma yok Yorumla fatihankara06 1 yıl seninle yapıyor mu Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Ya buna guevniyormusun şimdi onu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sadece sexting yapmışlar başka yakınlaşma yok Yorumla Kralbop 1 yıl Kendi kendine açık veriyorsun ki zaten Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yol yakınken dön derim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sadece sexting yapmışlar başka yakınlaşma yokBide attığı mesajlar coj dostane duruyor Yorumla Soran 1 yıl Hatta mesajlar benim elime geçti şu an bende var. Kısa zaten isterseniz o. zelde konusalim Yorumla snnbeslq 1 yıl olur yazabilirsin Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. son kez bir sevişmek istemişlerdir 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Konuşmaları görmek lazım yaşlar kaç 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Yollayabilirim Yorumla Soran 1 yıl Yorumlarsaniz tabi Yorumla Soran 1 yıl Biri 27 biri 29 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur hatta ilişkin hakkında bilgi verip yönlendireyim Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki olur Yorumla Soran 1 yıl Gizlisini ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl El falı bile bakıyorum kahve Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rüya ne demek Yorumla Soran 1 yıl Gece jjkudq görülen sey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aq onu biliyorum ne gördün Yorumla Soran 1 yıl Uzun bi rüya burdan mi anlatayim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerden anlatmak isterseniz saygı değer hanım efendi Yorumla Soran 1 yıl Özelden yazabilirim ama siz uygunsanız yabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne konuşmuşlar ve buluşma olmuş mu? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Uygunsanız konuşmaları atabilirim uzun degil zaten. Yardımcı olursanız çok sevinirik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yardımcı olurum elbet Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür Allah razı olsun nasıl ola ak peki Yorumla Soran 1 yıl Gizlisinix Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşuyoruz şu an Yorumla Soran 1 yıl Burdan konuşma atamam ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım biz konuşuyoruz şu an zaten Yorumla Soran 1 yıl Hangisidin Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım ne demek istedigini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Namus Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı. Son kez vurak için 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sadece sexting yapmışlar başka yakınlaşma yok Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Özlemiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senle sxting yapıyo mu? 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabir yaparım Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi çok ihtiyacım var. İmi ruta gordumde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rüyanı yaz istersen, çıkıyım mı gzLiden Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ne demek ona soramam 😂 soracaksın o da eşek gibi cevap verecek. böyle bi saygısızlığı neden kendi kfanda çözmeye çalışıyorsun
Ne bilim sormakta kendimi küçük düşürür sanki
Güzel kafa bu
Dünyanın kimsenin etrafında dönmüyor. Kendine saygın varsa hayatından sil onu çünkü ileride yine aldatılacaksın
Ama cinsel bosey yok
Yani mesajlarda ima bile yok
Ama sevgiliyken yapmislar
Bol şanslar sana bir
anormal olan ne ki nişandan önce yapmış erkek bu yapar
Normal mi yani
Nasıl kendisine soramazsin bu adamla evlenip yuva kuracaksın ileride çocuğunuz olacak tekrar yapacak belli ki. Yol ver
Niçin tekrar yapacağını düşünüyorum
Bir anda tüm eski sevgilileri nasıl silelim 😅
Ne düzeyde peki. İlişkiniz varken neler konuşmuşlar bu önemli. Pek masum durmuyor gibi geldi bana
Ben 2 ay kala nişanı attım hadi ordan et öyle adamdan hayır gelmez biseyi 1 kere yapan bidaha yapar seii simdi aldatan evlenince gene aldatır ve o zaman ayrılmak daha zor olur şimdi ayrıl gitsin
seninle yapamadigi için onunla yapıyor demekki
Sadece sexting yapmışlar başka yakınlaşma yok
seninle yapıyor mu
Ya buna guevniyormusun şimdi onu
Kendi kendine açık veriyorsun ki zaten
Yüzüğünü kaytar.
yol yakınken dön derim
Bide attığı mesajlar coj dostane duruyor
Hatta mesajlar benim elime geçti şu an bende var. Kısa zaten isterseniz o. zelde konusalim
olur yazabilirsin
son kez bir sevişmek istemişlerdir 😂😂
Olm sizde beyin yok galiba ya
Konuşmaları görmek lazım yaşlar kaç
Yollayabilirim
Yorumlarsaniz tabi
Biri 27 biri 29
Olur hatta ilişkin hakkında bilgi verip yönlendireyim
Tabi ki olur
Gizlisini ama
Tamam
El falı bile bakıyorum kahve
Rüya ne demek
Gece jjkudq görülen sey
Aq onu biliyorum ne gördün
Uzun bi rüya burdan mi anlatayim
Nerden anlatmak isterseniz saygı değer hanım efendi
Özelden yazabilirim ama siz uygunsanız yabi
Tamam olur
Ne konuşmuşlar ve buluşma olmuş mu?
Uygunsanız konuşmaları atabilirim uzun degil zaten. Yardımcı olursanız çok sevinirik
Yardımcı olurum elbet
Teşekkür Allah razı olsun nasıl ola ak peki
Gizlisinix
Konuşuyoruz şu an
Burdan konuşma atamam ki
Canım biz konuşuyoruz şu an zaten
Hangisidin
Anlamadım ne demek istedigini
Namus
Son kez vurak için
Yok artık