Cinsel Yaşam Bu erkek kişisi yatakta bu şekilde uzanıp bekliyorsa niyeti tam olarak nedir? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 412 Resmi görünce benim bir gülmem geldi 😂 kafamda kentsel dönüşümler 😂 Bu erkek kişisi yatakta bu şekilde uzanıp bekliyorsa niyeti tam olarak nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Oral bekliyor istediğini vermek en güzeli bence tabi önce bir duşa girmek gerek hazır yaz aylarında niagara şelalesi gibi terliyorken😂 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Niyeti tabi ki de kadınla sevişmek başka ne olacak :D 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Erkek milleti işte 😂
BenElmas Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% 1 yıl Birinin gelip oral yapmasını bekliyor gibi durmuş sjsj 5 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 😂😂 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😂😂😂 hayaller hayatlar gercekler masallar😂😂😂😂 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 hayellerde güzeldir yaşanabilseydi keşke 🤣 der ve susarım Yorumla Kırmızı8 1 yıl Yasayamayacagin şeylerin hayalini kurmamalı insan😉 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siz de oradaysanız, sizinle cinsel ilişkiye girebileceğinden emin gibi özgüvenli bir duruşu var. Bağırıp çağırıp gidin, hevesi kursağında kalsın. :) 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fenerin şampiyonlugunu bekliyor olabilir jxjsjx bide bunun ağzında gül seklinde bekleyen vardi jsjs cinselikten soğuturlar 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Eşinin bebeklerini uyutmasını ve sonra birlikte sarılıp bir iki saat bile olsa kesintisiz uyumayı bekliyor gibi. Eşini özlemiş sanırım 🙂 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Gayet belli aslında niyeti.. 😂 2 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Adamın yolu belli niyeti açık 😂😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Aynen öyle de anlayan var mıdır onu bilemem.. 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ben hemen anlarım 😂 Ben bu duruşu nerde görsem tanırım 😂😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Ben anlamam.. 😜😂😂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Keyif çatıyordur. 2 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Dittttt yanlış cevap 🤣🤣 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl O zaman seksi partnerini bekliyordur. Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Aynen 👍😂 çabuk ol ben hazırım bekliyorum yatışıdır bu 🤣🤣 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Ah şu erkekler 😹. Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 😂😂 Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İlişki sonrası rahatlığı gibi ahhaahah 2 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ditt yanlış cevap 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İlişki sonrası hiç bir erkek bu şekilde yatmaz gö, tünü dönüp yatar 😂😂 Yorumla Mlyusioq 1 yıl Ahh yanlis erkek seçimi ablacım 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Şans işte 😂😂 Yorumla
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Aklından iyi şeylerin geçtiğini hiç tahmin etmiyorum gülüşü onu gösteriyor 😂😂 0 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 Yorumla mack34 1 yıl Heran bir şey yapıcak gibi bıyık altından gülüyor veya yapmış 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Hayır yapmamış avını bekliyor çabuk ol hazırım seni bekliyorum duruşu bu 😂 hiç bir erkek işi bittikten sonra bu şekilde yatmaz zaten götü, nü dönüp yatar 😂😂 Yorumla mack34 1 yıl Pusuya yatmış diyorsun 🤣🤣 Yorumla mack34 1 yıl Yanlız ben dönüp yatmam herkes gibi deyilim🤣🤣 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. oyun istiyor ablası spdldlPWKDODCİDOSOSODKFKWOWŞ 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Erkek milleti işte 😂 bu duruşu nerde görsem tanırım 😂 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çabucak gel. sabırsızım. Bir yerden başlayıp, nerede ve nasıl bitecek. 1 0 Yorumla
zxkaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Bazen bende yatıyorum boyle ama bir şey beklemiyorum 1 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şuanda böyleyim ama senin mesaj kutusu kapalı hahaah 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben genelde niyetimi. Gerçekleştırdikten sonra böyle olurum 😉 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Masaj olabilir, yatağa kahvaltı olabilir, selfie çekiniyor olabilir ama o dediğin olamaz 😅😅 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Yeni araba almış onun mutluluğunu yaşıyor zaar 🤣😂 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Gün boyu ayakta durduğu için yorulmuştur sırtını dinlendiriyordur 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl yorucu bir günün ardından yatağıma kavuştum ve dinleniyorum duruşu bu :) 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sabah kahvaltının hazırlanmasını bekliyor gibi geldi. 0 0 Yorumla
kayıkçı02 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Tavla oynicakta ona hazırlanıyor bence 😒😒😒😒 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Batak ta olabilir 😂 Yorumla kayıkçı02 1 yıl Cadı bide guluyon kaç kere yorum yaptım seninle konuşmamız gerek diye Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Noldu hayırdır inşallah Yorumla kayıkçı02 1 yıl Yazda Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. cinsellik istiyor gibi 2 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Canı bişeyler istiyordur puahahahahahahahahah 🤣 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pandemi vardır dışarı çıkamıyordur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Niyeti kötü kollamak lazım dötü 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kimse bilemez iyide olabilir kötüde amasyada 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Parayı peşin alan oturuşu bu 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Beklediği birisi var sanırım 🤣 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. seks istiyo demekki 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. hizmet bekliyor 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Hadi ama maç başlamak üzere demek 😂😂😂 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Her şeyi kafalarında geçirebilirler.. 0 0 Yorumla
KARA060609 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl adam keyıf yapıyor ılla sonuc mu cıkarmak lazım :D 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. Sence ne bekliyo çay kahve 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Çift kişim maç var 😂😂 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kese atacak 😂 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Uyumak 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Oyun istiyor 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Oral bekliyor istediğini vermek en güzeli bence tabi önce bir duşa girmek gerek hazır yaz aylarında niagara şelalesi gibi terliyorken😂
Niyeti tabi ki de kadınla sevişmek başka ne olacak :D
Erkek milleti işte 😂
Birinin gelip oral yapmasını bekliyor gibi durmuş sjsj
😂😂
😂😂😂 hayaller hayatlar gercekler masallar😂😂😂😂
Haha 😂 hayellerde güzeldir yaşanabilseydi keşke 🤣 der ve susarım
Yasayamayacagin şeylerin hayalini kurmamalı insan😉
Siz de oradaysanız, sizinle cinsel ilişkiye girebileceğinden emin gibi özgüvenli bir duruşu var. Bağırıp çağırıp gidin, hevesi kursağında kalsın. :)
Fenerin şampiyonlugunu bekliyor olabilir jxjsjx bide bunun ağzında gül seklinde bekleyen vardi jsjs cinselikten soğuturlar
Eşinin bebeklerini uyutmasını ve sonra birlikte sarılıp bir iki saat bile olsa kesintisiz uyumayı bekliyor gibi. Eşini özlemiş sanırım 🙂
Gayet belli aslında niyeti.. 😂
Adamın yolu belli niyeti açık 😂😂
Aynen öyle de anlayan var mıdır onu bilemem.. 😂😂
Ben hemen anlarım 😂 Ben bu duruşu nerde görsem tanırım 😂😂
Ben anlamam.. 😜😂😂
Keyif çatıyordur.
Dittttt yanlış cevap 🤣🤣
O zaman seksi partnerini bekliyordur.
Aynen 👍😂 çabuk ol ben hazırım bekliyorum yatışıdır bu 🤣🤣
Ah şu erkekler 😹.
😂😂
İlişki sonrası rahatlığı gibi ahhaahah
Ditt yanlış cevap 🤣🤣
İlişki sonrası hiç bir erkek bu şekilde yatmaz gö, tünü dönüp yatar 😂😂
Ahh yanlis erkek seçimi ablacım 😂
Şans işte 😂😂
Aklından iyi şeylerin geçtiğini hiç tahmin etmiyorum gülüşü onu gösteriyor 😂😂
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂
Heran bir şey yapıcak gibi bıyık altından gülüyor veya yapmış 🤣🤣
Hayır yapmamış avını bekliyor çabuk ol hazırım seni bekliyorum duruşu bu 😂 hiç bir erkek işi bittikten sonra bu şekilde yatmaz zaten götü, nü dönüp yatar 😂😂
Pusuya yatmış diyorsun 🤣🤣
Yanlız ben dönüp yatmam herkes gibi deyilim🤣🤣
oyun istiyor ablası spdldlPWKDODCİDOSOSODKFKWOWŞ
Erkek milleti işte 😂 bu duruşu nerde görsem tanırım 😂
Çabucak gel. sabırsızım.
Bir yerden başlayıp, nerede ve nasıl bitecek.
Bazen bende yatıyorum boyle ama bir şey beklemiyorum
Şuanda böyleyim ama senin mesaj kutusu kapalı hahaah
Ben genelde niyetimi. Gerçekleştırdikten sonra böyle olurum 😉
Masaj olabilir, yatağa kahvaltı olabilir, selfie çekiniyor olabilir ama o dediğin olamaz 😅😅
Yeni araba almış onun mutluluğunu yaşıyor zaar 🤣😂
Gün boyu ayakta durduğu için yorulmuştur sırtını dinlendiriyordur 🤣🤣🤣
yorucu bir günün ardından yatağıma kavuştum ve dinleniyorum duruşu bu :)
sabah kahvaltının hazırlanmasını bekliyor gibi geldi.
Tatil modunu geç de olsa açtım demek istiyor.
Onu bilmiyorum ama sanırım bu aralar gözün üstümde değil 🥺
Tavla oynicakta ona hazırlanıyor bence 😒😒😒😒
Batak ta olabilir 😂
Cadı bide guluyon kaç kere yorum yaptım seninle konuşmamız gerek diye
Noldu hayırdır inşallah
Yazda
Çekirdek, kola, cips bekliyor.
cinsellik istiyor gibi
Sence nedir 😄 bilemedm
Canı bişeyler istiyordur puahahahahahahahahah 🤣
Pandemi vardır dışarı çıkamıyordur
İdda kuponunun tutmasını bekliyordur