Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Doyumsuzluk güzel de sekste değil!
Su motoru değil bu, pancar motoru da değil! 😅
Aşka sevgiye ilgiye doyumsuz olsun da sekse değil! 😅
Tüfek ateşlediği sürece sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat fışk ama tüfeğin de bakıma ihtiyacı var! 😅
Isınır, erir, parçalanır yani! 😅
Dezavantaj! 😅20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇoğu zaman avantaj ama dezavantajları da var mesela doyumsuz bir partnerin odağı genelde cinsellik oluyor ve iletişim tamamen cinsellik odaklı oluyor iş güç durumları oluyor biraz cinsellik kesilince sinir huysuzluk agresiflik yaşanıyor
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 813 cevap paylaştı. Her fazlası zarar tıpkı yemek içmek gibi cinsel isteğin de fazlası zarar. Şehvetli olmak güzel ama doyumsuzluk yorucu. Hem kişinin kendisi için hem partneri için, kısacası her şey tadında yaşanınca haz verir
30 Yorumla
1 yılDoyumsuz partner kulağa çekici gelebilir. Ama sürekli olan şeylerden bir süreden sonra bıkıyoruz. Ve bu doyumsuzluğunu başka yerden tatmin etme çabasına girebilir. Her şeyin fazlazı zarar
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsam Arzum varsa avantaj😃 aksi taktirde sıkar
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılher seyin fazlasi zarar gercekten, doyumsuz olmasi gozunun disariya kaymasina da sebep olabilir. o yuzden dozunu bilene her sey guzeldir
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Uyumlu partner yoksa karşında hayal kırıklığı, sıkıntılı
51 Yorumla- 1 yıl
1 yılKarşılıklı olduğu sürece avantajdır. Değilse zaten ben de doyumsuz olamıyorum. :D Güçlü bir iradem var o tarafta.
30 Yorumla
1 yılBenim partnerim doyuyor da ben doyamıyorum bu bazen sorun yaratıyor uzuyorda biraz ama sonra dikkatini farklı şeye veriyorsun kafan dağlıyor ikiside yorulana kadar devam etme imkanı olsa keşke
10 Yorumla
1 yılAlkole. doyamiyorum. bir türlü hep keseye zarar ya milleti doyumlu olana. i. renihorum.3 kafes icio kafa cakirliyor biz şişeye düşüyoruz her akşam. her aksam
10 Yorumla
1 yılBana doymaması avantaj tabiki:)
Ama genel anlamda doyumsuzsa sıkıntı. Aldatma potansiyeli yüksek olur.
20 Yorumla
1 yılKesinlikle Dezavantaj..
Her şeyde olduğu gibi bununda fazlası insanı psikolojik acıdan kötü etkiler diye düşünüyorum20 Yorumla
1 yılAvantaj olur bende seviyorsam onu elbette ama yine de her şey dozunda güzel
30 Yorumla
1 yılValla benim oldu bende doyumsuzum ikimizde zayiflamistik yani benim kemikler gözüküyordu yemek yiyordum kilo alamiyordum
10 YorumlaBir yerde avantaj , karşılıklı olarak arzuların birbirini takip etmesi ilişkiyi verimli ve canlı tutar.
10 YorumlaHerşeyin bir sonu var hergün kavurma aynı tatda yenmez zamanı kullanmak enbüyük doruklara yol acar
10 YorumlaBenim için avantaj ama partnerimi asla rahat bırakmam
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben istekli biriyim bence iyi nol bol sevismek iyidir
20 Yorumlaİnsanın sevdiğine doyumsuz olması elbette avantaj. Karşılıklı olursa büyük bir nimet 😊
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBenim açımdan avantaj anormalim sabaha kadar devem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBilmem bi avantajını görmedim daha hep arzuluyum ama partner yok
10 Yorumla Çok büyük bir dezavantaj. Çünkü bu konuda uyumlu olabildiğim birini bulamadım.
10 YorumlaIlk bakista kulaga hos gelebilir ama bu avantaj degildir.
10 Yorumla
1 yılOnu partnere sormak daha mantıklı bence. Belki onun için dezavantajdır. Belki avantajdır.
10 Yorumla
1 yılBenim için avantaj olurdu bana doymayan partner. Sürekli istenmek harika bir duygu olurdu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim için avantaj tabikide neden dezavantaj olsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDoymak bilmeyen hatun isterim ben doyumsuz biriyim her gün yapmak isterim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir yere kadar olur. Zira herşeyin fazlası zarardır.
10 Yorumla
1 yılDoyumsuzluk kelime olarak negatif bir anlamda, nerede olursa olsun.
10 Yorumla
1 yılBen sünnetsizim ve sünnetsiz olduğum için haz ve istek çok daha fazla oluyor ama sünnetsiz olduğum için sevgilim olmuyor 😏😏
010 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka
- 1 yıl
Sünnet derisi baş kısmı kaplıyor ve baş kısmı sürekli nemli ve taze tutuyor haz ve istek çok daha yoğun ve fazla oluyor ama işte yaşadığım yer küçük bir ilçe olduğu için sevgilim olmuyor sünnet olmadan olmaz diyorlar ve 11 yıldır yalnızım 😏
- 1 yıl
Ağa acilen gerçekleri öğrenmelisin😂😂 Baş kısmı kaplıyor - Hijyen acısından temizlenemiyor.
İdrar yolu enfeksiyon kapması neredeyse %100..
Kadınlarda rahim kanserine en çok raslanan durumlar sünnetsiz partnerlerden kaynaklıdır..
Nemli ve taze tuttuyor😂😂 Sünnetli olanlar kuruyor ozaman baharda yine mi açıyor.. saçma sapan şeyler yazıp insanları buna inandırmaya çalışmasan mı napsan..
Haz acısından zerre farkı yok bunu bilesin bunları ben değil bilim adamları söylüyor..
- 1 yıl
Temizliğine özen gösterdikten sonra sorun yok Emin ol bilimi doğru kaynaklardan araştırıp öğrenmek gerek
- 1 yıl
😂 Yaw tamam
Senin yanlız olmanın sebepleri başkadır..
Eğer biz Bilim adamlarıda sorguluyorsak artık vay halimize..
Haz acısından zerre farkı yoktur. Kapişş - 1 yıl
Sen haklısın sana anlatsam da sen anlamak istemezsin o yüzden sen haklısın
- 1 yıl
Hadi bilim adamlarına inanmadık. Sen arasındaki farkı nereden biliyorsun..
Arada derisini söküp geri mi takıyorsun😂😂😂 Gece gece iyi güldüm..
Ne kadar temizlersen temizle..
Kadınların rahimlerinde bıraktığınız Bakteriler yüzünden insanlar doğurganlığını kaybede biliyor bilgin olsun. - 1 yıl
Doktorlar uzmanlar bilim adamları o deri gittiği zaman haz ve istek yarı yarıya düşüyor diyor sen düz mantık ilerle boş ver deriyi söküp taktigima takılma sen 😆
- 1 yıl
😂😂 Yaw hangi doktormuş o.. bana tek bi tane Kaynak göster😂😂😂
İyice atıyorsun saçma sapan yazıyorsun.. Allahtan senden fazla bilgim var, (mesleğimden ötürü), o yüzden sana daha fazla laf yetiştiremicem.. Cehalet konusunda on numara beş yıldız bizim Millet 🤞 - 1 yıl
Aynen cehalet konusunda gerçekten milletçe en öndeyiz ve gerçekten laf yetiştirme çabasında bulunma mesleğin de sana başarılar diliyorum ayrıca öğrenmek istersen araştır mesleğine katkıda bulunmuş olursun iyi geceler
Herşeyin fazlası zarar istekli bir partnerin dışında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yılBence her şeyin aşırısı kötü. Dezavantajdır.
30 Yorumla Yer ve duruma bağlı.
40 Yorumla
1 yılBana doyumsuzsa avantaj
30 Yorumla
1 yılBence bi iyi bi kötü tarafıda var
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılDiyetteyim açım ya
20 Yorumla Benim için avantaj olur.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Benim için dezavantaj. Her şey dozunda güzeldir.
20 Yorumla
1 yılDezavantajdır tabiki de
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİnsan doyumsuz bir varlıktır
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılİkiside diyemiyorum tam ortalarda
10 Yorumla
1 yılDaima avantaj kullanmayı bilene
10 Yorumla
1 yılBenim o taraklarda bezim yok artık
12 Yorumla- 1 yıl
Zaten hastayım her yerim çok kötü eklemlerim özellikle
1 yılBeni sevdiğinden doymuyorsa sıkıntı yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim açımdan fark etmiyor, ama avantajdır 😂
10 YorumlaAvantaj seks mutlu ediyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenle doymuyor gözü fazlasında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabi ki dezavantaj aldatmaya meyilli olur
10 Yorumla
1 yılAvantaj kesinlikle
40 YorumlaAvantaj bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKalite yoksa anlamsız
10 Yorumla
1 yılAvantaj
31 Yorumla- 1 yıl
Süpersin
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dezavantaj
20 Yorumla
1 yılDezavantaj tabiki
23 Yorumla- 1 yıl
Neden?
- 1 yıl
Tek eşli kalınmaz
- 1 yıl
Siz genel doyumsuzluktan bahsediyorsunuz anladım.
Avantaj. Yetemezsek yeten biri ile tamamlarız
00 YorumlaPartnerim olunca avantaj , olmayınca dezavantaj 😅
00 Yorumla
1 yılÇok da doyumsuz olmamasi gerek max günde 4 5
10 Yorumla
1 yılDezavantaj
10 YorumlaDezavantaj net
10 Yorumla
1 yılAvantaj avantaj😅
10 Yorumla
1 yılAvantaj🙃
10 Yorumla
1 yılAvantaj
10 Yorumla
1 yılDezavantaj
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılDez.
10 Yorumla - Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım