Ya mesela erkeklere bakıyorum tek derdi cinsellik kadını kullanmak kandırmak. Asla kadını düşünen koruyan seven yok. Tamamen varsa yoksa kendi çükleri ve çıkarları. Kadın onları mutlu etsin kolay olsun zevk versin ama kendileri kadını mutlu ediyor mu umurları değil. Tamamen boş laf sözlerle kadını bedavaya ucuza kolaya elde etmeye çalışıyorlar. Kadını sevip saygı duymadıkları için de aldatıyor üzüyorlar ve gram vicdan azabı çekmiyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇoğu erkek ya da kadın sadece anlık yaşamak istiyorlar, Normal bir sıradan olay gibi, ondan oluyor,
Herkes cinsel ilişkiye girmek istiyor ve onu ihtiyaç meselesi gibi görüyor, duygu ve sevgi olmuyor.
Kadınlarda bunlara evet diyor nedense..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBelki de sevgi anlayışımız farklıdır. Bir insan için öpmek bir sevgi göstergesiyken bunu doğadaki diğer hayvanlar saldırı olarak algılar mesela. ya da bir kedi için yalamak sevgi göstergesiyken insan da sapıklık olarak algılanır
Elbette bencil erkekler ve kadınlar var ama acaba erkeklerin sevgi anlayışı kadınlarınki gibi mi diye bir düşünmen lazım02 Yorumla
Soran1 yılKadın seviyorsa katlanır yanında kalır erkek seviyorsa da korur kollar sahip çıkar. Artık erkeklerde sahiplenme yok kadınla da erkeğin zorunu çekmiyor. İki taraf da bencil işte.
- 1 yıl
Bu toplumsal bir sorun. Çözümü ise kendini ve karşı cinsi tanımak
1 yılSiz çok yanlış ilişkiler yaşamışsınız ya da öz eleştiri yeteneğiniz yok bana şunu söyleyin ne verdiğiniz de ne alamadınız karşı taraftan cinsellik dışı soruyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılDürüstlük güven ilgi kaliteli sevgi verdim ve alamadım. Karşımda ergen bencil sevgisiz yalancı ne istediğini bilmeyen aptal tipler vardı penis beyinli.
- 1 yıl
Bilirim, onların kadın versiyonları da var maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılgerçekten sevilenleri sevmezler çünkü
00 Yorumla
1 yılÇünkü artık tamamen dünyevi zevklere dalmışlar
54 Yorumla- 1 yıl
Müsade etmeyin?
- 1 yıl
@Board-Tennis ne alaka kendileri kendilerini o hale sokuyor
Soran1 yılEvet
Soran1 yılHepsi p*rno bağımlısı
1 yılNe güzel yazmışsın aynen de dediğin gibi sorumluluk almak istemiyorlar çünkü
11 Yorumla
Soran1 yılO Zana’n yalnız kalsınlar çocuk da yapmayın bitsin soyları
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkes gerçekten seviyor olsaydı o zaman bir anlamı olmazdı.
13 Yorumla
Soran1 yılKimse sevmiyor tanımıyor bile tek derdi kıllanmak
- 1 yıl
Doğru kişi karşına çıkmamıştır henüz.
Soran1 yılEvet işte kısmet.
Ben gercekten seven insanlardanim ama kizlar istemiyot bakmiyor bile boyle erkeklere mesela senle bir yerde denk gelsek veya instagramda mesaj atsam ya engel atarsin ceval vermezsin ya da bir ortamda olsak yuzume bile bakmazsin ilgini cekmem ama nerede sapik pust serseri erkekler onlar dikkatini ceker
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNadir değil artık hiç yok Erkeklerin tek derdi kadınları yatağa atmak
34 Yorumla
Soran1 yılEvet hiç emek veren başka bir sevgi vs uğraşan yok direkt bir kahve içtikleri an seks muhabbeti yapıp taciz ediyor alamazsa da defolup gidiyor sevgiyle alakaları yok.
- 1 yıl
Bence bunun erkeği kadını yok
- 1 yıl
Sonuçta kadın isteyerek yapiyor
- 1 yıl
@CaptainKingston aynen öyle sonuçta kendi başına yapmıyor
1 yılDoğru kişiyi bulmak lazım işte günümüze bakıyorum öylesine şey yok herkes birbiriyle oluyor hemen kız erkek farkı yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimse hak etmiyor ne kadını ne erkeği her şey çıkar uğruna odaklandığı için bu sıkıntılar
10 YorumlaBende anlamiyorum cidli düşündugum icin boyle yaklasmiyorum evlilige sakliyorum seven insan sabreder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. çok var ama o ruhlar bir türlü zamanı gelmeyene kadar denk gelmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılArtık * olmuş insanlar ondan uckur peşine düşmüşler samimiyet yok artık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılyıl 2024 herkesın derdi para ve sekis
12 Yorumla
Soran1 yılEvet böyle.
- 1 yıl
kolay lokma olmasa kızlar erkekler bısı yapamaz ama onlar daha fena ısteklı
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınları takılmalık ve evlenilecek olarak 2 ye ayırırlar sen hangisi olacağını kendin seçersin
02 Yorumla
Soran1 yılKes terbiyesiz mal. Bunu anca embesiller yapar. Ruh hastası bunu düşünenler. Sağlıklı insan sevdiği insanla sevişmek ister eğlenmek ister saygı duyar. Siz hayat kadını ve hizmetçi diye gören zavallılarsınız. Analarınız çöp çünkü.
Cevap sahibi1 yılYazık olmuş sana kullanıp atmışlar
1 yılAynen ama doğru insanı bulacağız 😀
53 Yorumla- 1 yıl
deneye deneye mı :)
- 1 yıl
@anticooor07 evet
- 1 yıl
ewt mantıklı yoksa zor
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik yoksa defolup gidin kızlar sizinle uğraşacak değiliz
00 Yorumla
1 yılKadınların tek derdi seks olduğu için hava erkekte öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonuna kadar katılıyorum
10 YorumlaSeviyoruz da ne oluyor yine yalnızız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAynintur kadinlari napcaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. çünkü onları (ben) illallah ettirdiler :)
00 YorumlaSevmek zor çünkü
10 Yorumla
1 yılSende bu konudan muzdaripsin anlasilan?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılherkes bıkmış
00 Yorumla Nadir degil
00 Yorumla
1 yılBu kadar çok veren varken normal 😂
00 YorumlaPü pü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri