Cinsel Yaşam Uzun bacaklar kadını daha mı seksi gösterir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Uzun bacak kadında bir artı mıdır? Uzun bacaklar kadını daha mı seksi gösterir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Eğer bu doğruysa 1,74 ben yaşadı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hcjdjjd Yorumla Soran 1 yıl Canım sen 160 da olsan seksisin Yorumla Redamancy-4 1 yıl Bebeim😻 Yorumla
TaçsızBirPrenses Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Benim de bacaklar uzun ama bu kiloya da bağlı bence seksi 4 2 Yorumla anticooor07 1 yıl kac kı boy Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl 173 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Çekici ama orantılı da olması önemli yani uzun ama fasulye sırığı gibi de durmasın ama ben uzun kısa pek takılmam 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır. Ben minyon ve kısa boyluları öyle buluyorum. 0 0 Yorumla
dr_kaan Takip Et Bilge Yaş: 42 1 yıl vücudu da uzun, bacaklar yeterli kalınlıkta ise seksi durabilir. ama cöp gibi ince uzun bacaklar iticibile gösterebilir 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. uzun bacak mını kıyafet 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum kendimden de öyle 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bizim kızlar 160 en fazla 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eee tabikide :)) Bu da soru mu canım :) 0 0 Yorumla
ooverdose Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl evet seksi gösterir benim çok kısa beğenmiyorum 2 1 Yorumla anticooor07 1 yıl kısa ıse kıyafet de kısa olmalı oratılı Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı. Tabii ki 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eğer bu doğruysa 1,74 ben yaşadı
Hcjdjjd
Canım sen 160 da olsan seksisin
Bebeim😻
Benim de bacaklar uzun ama bu kiloya da bağlı bence seksi
kac kı boy
173
Çekici ama orantılı da olması önemli yani uzun ama fasulye sırığı gibi de durmasın ama ben uzun kısa pek takılmam
Hayır. Ben minyon ve kısa boyluları öyle buluyorum.
vücudu da uzun, bacaklar yeterli kalınlıkta ise seksi durabilir. ama cöp gibi ince uzun bacaklar iticibile gösterebilir
Hayır kalın bacak daha çekici
uzun bacak mını kıyafet
Çarpık olmamak Kaydıyla
Ben beğenmiyorum kendimden de öyle
bizim kızlar 160 en fazla
Eee tabikide :)) Bu da soru mu canım :)
Uzun kazma sapı gibi değilde dolgun olursa evet
evet seksi gösterir benim çok kısa beğenmiyorum
kısa ıse kıyafet de kısa olmalı oratılı
Tabii ki
sanmıyorum
Her zaman değil