Sevgilimi çok seviyorum. Arzuluyorum da. 3 yıllık bi ilişki defalarca ayrıldık barıştık. Güvensizlikten yakınlaşamıyorum kendimi sürekli tedirgin hissediyorum bunu nasıl aşabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl3 yıl ve sürekli ayrıl barış. Aranızdaki iletişim toksik hale gelmiş. Siz birbirinizin varlığından besleniyorsunuz. Sevgi namına bir şey kalmamış. Artık bitmesi gerek. İkinizede yazık devam ettikçe. Dengeniz alt üst olur.
04 Yorumla
Soran1 yılO konuda cidden çok haklısın
- 1 yıl
Deneyimler, meslek canım iyi bilirim bu konuları.
Soran1 yılPeki nasıl vazgeçebilirim ondan
- 1 yıl
Yavaş yavaş görüşme sıklığını azaltarak eğer ayrılıklarda kendini haksız gördüğün konular daha çoksa yeniden ilişkini gözden geçirmelisin. Bu seferde haksız yere biterse yazık olur. Ama mutlaka bu kadar ayrıl barış bir ilişkiye döndüyse artık sevgi de bitmişir devam edilmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. 3 yıldır bunu aşamadiysan daha uzatma. Bitir gitsin.
023 Yorumla
Soran1 yılYa üç yıldır aşabileceğim bi zaman aralıgı olmadı ki tam alışıyorum bi kavga çıkıyor bitiyor gene ilişki
Soran1 yılYa bişeyi iyi yapsam kime yaptın da öğrendin diyor. Veya utansam bana güvenmiyor musun utanmasam alıştın iyice sende diyor. ya da en basiti ıslanıyorum aa hemen ıslanmışsın keban barajı diyip dalga geçiyor
Soran1 yılHayır
Soran1 yılİyi yapmamın sebebi de o çünkü hep aynı kısma geliyoruz o kısımda bişey oluyor duruyoruz sürekli aynı şey mal degilim ögreniyorum ynai qhjdkw
Soran1 yılEvet
Soran1 yılBişey oluyor dediğim genelde kavga qhgdjq
Soran1 yılBişey diyim mi denedim ona hiç etki etmiyor.
Soran1 yılEvet öyle
Soran1 yılİşte bu olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. 3 yıldır ayrıl barıs yapıyosanız 4 yıla çıkmamanı tavsıye ederım
00 YorumlaBenim flortde öyle nasıl asicsm bilmiyom foto bile atmiyor sende mi öylesin
06 Yorumla
Soran1 yılHayır biz yakınlaşıyoruz. Ama tam bişeyler olacakken ben geri çekiliyorum
Soran1 yılYok daha ilerisinde
Soran1 yılÖnsevişme kısmı diyelim
1 yılSürekli ayrıl barış oluyorsa zaten bitecektir o ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEe isteklisiniz 3 yıl olmuş daha ne , güvenmiyorsan bı zahmet ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. rahat ortamlar ile
04 Yorumla
Soran1 yılYa rahat ortam bile olsa bişeyi iyi yapsam kimlere yaptın öğrendin diye bi anda kavga çıkıyor
Soran1 yılÖyle de ezik gibi gözükmek istemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler