İki kız konuşurken duydum 18 yaşlarındalar Sevgilisi cinsellik yok diye kızdan ayrılmış Kız da evlenmeden bişey yaşamak istemediğini söylüyodu Bu nesil neden bu kadar aceleci neden sadece cinsellik için seviyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılErgenlerin zaten ciddiye alınacak bir tarafı yok.
O yaşlarda pek çoğumuz geleceği fazla düşünüp ciddiye almadan anlık hareket ederdik. Bize bir şey olmaz gibisinden.
Bize düşen gençleri bilinclendirmek. Toplumun yetişkin nüfusu kendi başına fitne fesat, gençliği de bunu örnek alır.14 Yorumla
Soran1 yılŞimdiki erkeklere şunu dayatıyolar git her şeyi evlenmeden yaşa gör hepsiyle de yap sonra beğendiğini al
- 1 yıl
Valla o dayatmayi kadınlar da yapıyor:)
Soran1 yılBunu bana bi adam kendisi söyledi Oğlunu böyle büyütüyomuş
- 1 yıl
Oradan hesap et, gelecek nesilin nasıl olacağını.
Ele ayağa düştü ikili ilişkiler
En İyi Cevaplar
1 yıl18 yaşında kızdan cinsellik bekleyende ergendir,
Ben sevgili değil partner edindiğim için konu zaten iyi cinsellik amaç bu olunca genelde ilk gün yaşarım bunada acele demem00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sevgili falan yok sadece cinselliğe gitmenin kolay yolu sevgili olmak o sebeple. Acelelik değil olay zaten başlamadan önce kafasındaki o
13 Yorumla
Soran1 yılİşte kız belli ki evlenip yuva kurarım kafasıyla çocukla beraber olmuş Ama çocuk bununla da bi takılayım kafasıyla
Soran1 yıl👍👍👍👍
1 yılÇünkü sosyal medya filmler izledikleri gördükleri her şey böyle maalesef bu nesli bitiren birileri var sebep olan
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değişen bir şey yok eskiden de aynıydı erkekler birbyastan sonra kız bulamam diye evlenme yoluna giriyor başka birşeyden değil
12 Yorumla
Soran1 yılBak bunu iyi dedin Erkekler sevdiklerinde değil hayatları bi noktadan sonra düzene girebilsin diye evlenmek istiyolar Bu kızcağız da belli ki ciddi bişey beklemiş ama çocuğun derdi başka
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle bu nesil değişik sevgi yok sadece zevk
12 Yorumla
Soran1 yılAşağıda biri de haklı demiş Sırf seks için evlenip kahrını mı çekicek falan Seks istiyosa gidip parasıyla yapsın Kızı niye kullanıyor Bazı kızlar sırf gitmesin diye yapıp ortada kalıyolar sonra bakire kız yok diye ağlıyolar
- 1 yıl
Aynen öyle durumdalar yakında zaten 18 de bakire kalmaz bilmiyorum çok kötü yaa ama kendi seçimleri
Çünkü bu nesil emek vermeyi bilmiyor daha çok hazırcı... bilgisayar çocuğu herşeye bir tıkla ulaşabildikleri için uzun ilişkilere tahammülleri yok..
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yıl18 yaşında evlenemeyeceklerine göre... En güzeli uzak durmak.
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenen var aslında ya da en azından nişanlı kalıp işi ciddiyete götürebilirler Kız da belli ki bunu beklerken çocuktan çocuk kız vermedi diye basmış tekmeyi yazık Yani sevgi bu mudur
- 1 yıl
Sevmeyle çok alakası yok. Farz et ki karnın aç, giriyorsun bir burgerciye doyup çıkıyorsun. Erkek için cinsellik bundan ibaret. Sevmek farklı bir olay.
Soran1 yılEvet işte ama kız ayrılmaması için kendini kullandıradabilirdi
- 1 yıl
Onu sorucan. Benimle cinsellik için mi birlikte olmak istiyorsun? Yoksa benimle vakit geçirmek, senin hayatına bir değer mi katıyor?
Biraz da düşünücen. Ben ne bekliyorum abi? İlgi, alaka, sevgi bekliyorum okey ama bu adamın hayatına ne katkım oluyor? Eyvallah güzelim, neşeliyim, eğleniyoruz ama bu ona ne kazandırıyor? Üzüldüğünde, yorgun olduğunda, keyifsiz olduğunda soğuyor muyum yoksa acısını dindirebiliyor muyum?
Öyle havadan, her şeye iyi gelirim ben modunda olmaz. Kadın olmak sevilmeye yetmez :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılyiyişmek güzeldir sevgili yapmasın görücü usulü evlensin o zaman bu kızımız.
02 Yorumla
Soran1 yılHoşlanmış sonuçta kimse hoşlanmadığı biriyle ciddi ilişki istemez ki
- 1 yıl
zorla değil canısı. istemiyorsa başka bakar aceleyle falanda ilgisi yok. reşit bile değilken bekaretini veren en az 100 kızla konuştum burada. bazısı erken olgunlaşır aile baskısı dini hassasiyeti de yoksa niye kendini aç bıraksın ki yapar seksini...
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne yapacaktı yıllarca sömürülmeyi mi bekleyecek vuracak geçecek tabii aslan parçası
04 Yorumla
Soran1 yılNiyeti böyle şrfsizlik yapmaksa karıya gitsin
Soran1 yılİyide kıza sadece seks için yakınlık kurmak istiyor demekki Evlenmeyi sömürmek olarak gördüğüne göre Kız niye kendini kullandırtsın?
1 yılÇünkü önceden İnternet yoktu şu an internette o onu yalamış o onu kucağına almış diğeri diyor anal güzel oral tatlı herkeste sekse yöneliyor
10 Yorumla
1 yılYa harbiden ya yeni nesil çok fena
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılherkes öyle ama en azından konuşulabilir bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sence sadece erkekler mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sapıklar çünkü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aceleci değil abaza
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılBoş ver kadinlarda para düşkünü olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYazikkk
10 Yorumla
1 yılE ihtiyaç napsin çocuklar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkekler artık enayi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemek ki istekli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz