Yasım 27 ilgim 30 45 yaşlari arasındaki kadinlar heleki bakimliysa çok ilgimi cekmeye başladi konusmalari olsun davranislari olsun çok daha fazla etkileyeci
Olgun bi kız peki kendinden küçük birisini ister miydi
Yasım 27 ilgim 30 45 yaşlari arasındaki kadinlar heleki bakimliysa çok ilgimi cekmeye başladi konusmalari olsun davranislari olsun çok daha fazla etkileyeci
Olgun bi kız peki kendinden küçük birisini ister miydi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
milf p*rnolarını azalt
Sen kendinden büyük birini isteyebiliyosun da ben niye isteyemim
kardeş ben sana sen isteyemezsin diye bi şey mi dedim sadece ilginin çekmesi izlediğin kategoriye dayanıyor olabilir dedim
Alakasi yok daha çok normal izliyorum ama cinsellik yaşamak için onlar daha çok ilgimi çekiyo
Sen hangi tarz izliyosun
ya konu ne ara benim ne izlediğime geldi allahım ya
Merak ettim sorim dedim
Libidom yüksek ne sorcagimi şasirdim sjjsjsjs
maalesef benim senin aksine o tarz şeylerle ilgilenmek için boş zamanım yok hatta hiç zamanım yok. eğer bana bir şey katsaydı boş zamanı hayli hayli yaratırdım o tarz şeyler için.
İsteğin illaki olur izlersin p. rno az da en azindan isteğini gidermek için KS soruyorda vaktin varda orada niye olmasin
kızlarsoruyor az da olsa birşeyler katıyor p*rno ne katıyor, özgüvensizlikten, asosyallikten, bazı cinsel sorunlardan başka?
P. rnonun asosyallikle ne alaksi var ozguvensizlikte alakasi yok bi mastürbasyon yapiyoz 7 24 izlemiyoz ya sende illaki izliyosundur
gayette var. izleyerek kendini yalnızlığa alıştırıyorsun, bir. ikincisi, fazla izlediğin için sosyalleşme konusunda zorlanıyorsun, insanlara düzgün cevaplar bile veremiyorsun. üçüncüsü, cinsel hayatında ileride ciddi problemler çıkabiliyor. ayrıca illaki izliyorsundur diye bozuk plak gibi takılman kendi sorununa arkadaş aramanı ispatlıyor. izlemiyorum, hiçte izlemedim. izlemeyi de düşünmüyorum, sağlıklı bir birey olmak için.
Kendimi yalnizliga alistirmadim gayette arkadaşımda var kız erkek her türlü yani sosyal çevrem iyidir sadece hiç kimseyle cinsel iliskim sevismem olmadi elime fırsat geçti ama yapmadim ben istemedim eşime sakladim kendimi bu yüzden farklı tarzlar ilgimi çekti
senin için konuşmadım zaten genel konuştum. senin cinsel açıdan eksikliğinden kaynaklı demek ki, eminim eksikliğini giderince vpn’i bile silersin.
Vpnle girmiyorum belki daha önce yapmadigim içindir
Sen daha önce belki yaptigin için daha rahatsin
bunca yıllık hayatıma erkek sinek bile almadım. almamış olmam da bu gibi özgüvensiz davranışların, arkasına sığınmam için yeterli bir sebep değil.
Bunun özgüvensizlikle alakasi yok p. rno izlemekle nasil baglanti kurdun
tamam kardeşim en özgüvenli insanlar izliyor zaten prnoyu. ne özgüvensizsin ya bunu kabul bile edemeyecek kadar. gayette kurdum bağlantıyı, neyle bağlantılı olabilir acaba? biraz senin fikirlerini alalım çok merak ettim açıkçası.
Neyse boş ver anlamazsin napim kendimizi eşimize sakladik ama libidomuzda yüksek bi yerdrn gidermem gerekiyo