Biçok farklı erkekle ilişkiye girdim ama boşalamadım sürtünerek mastürbasyon yapmaya alıştım onunla ilgisi olabilir mi yoksa onlar mı yapamıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılsenin ayarını bulamamışlar kendilerini boşaltmaya uğraşmışlar o yüzden. yakınlık hissettiğin işini bilen tecrübeli bir adamla yatarsan seni evire çevire açını bulur etkielndiğin yeri tespit eder sonra orada 10 dk maksimum git gel yapsın olursun.
03 Yorumla
Soran1 yılGit gelle olur mu yoksa sadece parmakla mı olur
- 1 yıl
ben seks hayatımda 50+ kadın oldu hiçbirini mikerken parmak falan gerek olmadı. içinde gidip gelirken olur zaten en uzun gelen bile 10 dk sürer. genelde 3 dkda gelirler istekli olduklarında ve seriye bağlar 30-40 dk bir sekste kadına göre değişiyor 2-7 arası oluyorlar.
sana tavsiyem içine girdiğinde en çok hangi pozisyonda tahrik oluyor gitgel yaparken zevk alıyorsano pozisyonda kontrolü eline al sen tempoyu ver. kucakta mesala kadın kendi kontrolü aldığında çok kolay olur.
Soran1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
Buradaki abazan aslakların yorumlarını bırak ve beni dinle: klitoral orgazma alıştığın için vajinal orgazma geçemiyorsun. Partnerinden sevişirken klitorisini okşamasını iste. Mümkünse titreşimli oyuncak alın ve birleşme boyunca sen ya da o klitorisin üzerinde tutsun oyuncağını aynı zamanda seks devam ederken.
Bir de bir güzel yalasın seni, göğüslerini ve vajinanı önsevişmede.03 Yorumla
Soran1 yılNasıl vajinal orgazm olabilirim sadece parmakla mı olur yoksa gitgelle de olur mu
Soran1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 yılİlişkide yaşanan orgazm vajinal orgazmdır. Bu oldukça zor ve zaten bir çok kadının da yaşamadığı bir durum. Anormal bir şey yok. İlişki sırasında aynı anda klitoristen yardım alabilirsin. Ben de vajinal olarak hiç orgazm yaşamadım ama bence boşalmaya odaklanmaktansa ilişkinin tadını çıkarmak, karşı taraf boşaldıktan sonra oral daha zevkli.
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ilişki anında zevk alıyorum ama rahatlayamıyorum sonuçta düşünsene bir erkek seks yapıyor yaparken zevk alıyor ama boşalamıyor ve her yaptığında da aynı şey oluyor
Soran1 yılKlitoral olarakta yaşayamadım ilişki esnasında cinsellikten soğudum artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsorun sende değil bence karşı kısımda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl“Bi de benle dene” diyenler gelmeden yerimizi alalım İzlemeye geldim
61 Yorumla- 1 yıl
Öyle diyen yok sanki
1 yılBoşalmayan ya da orgazm olmayan kadın yoktur edemeyen erkek vardır iyi erkeğe denk geldiğinde kadın olmanın mutluluğunu yaşarsın merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaptığın kişi ile alakalı dicem ama birden fazla kişi dedin. Yani söylediğin sorun ilede alakalı olabilir.
00 Yorumla
1 yılYanlış anlama ama erkekler iyi becerememiş seni demekki iyi seks yapan bir erkek ile seks yapman gerek benim gibi ama sana uzağım ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılSürekli mastürbasyon bu sebeple pek hayırlı bir şey değil. Etkisi mutlaka olacaktır. Bir süre kendini tutmaya çalış, sonrasında bakarsın ne olacak?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYattığın erkekler dokunmayı bilmiyor ön sevişme yapmıyorlar sanırım
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılSana tek soru. Seks yaptığın erkekler kaç kez boşalıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYattigin erkekler işi bilmiyormuş maalesef dokunma uyarma noktalarından bir haberlermis yanlis secimler yapmissin yoksa dil darbeleri ile bile orgazm olabilirsin
00 Yorumla
1 yılbosaldıgını hissetmiyorsundye. Rahatlama oldufu zaman demekkş bosalmıssındır
01 Yorumla- 1 yıl
İçinizdeyken için bşr anda cok sıcak ve ıpıslak oldugu zaman bosalmıs oluyorsunuz biz bunu hissediyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Karşılıklı iyi oral yap psrtnerinde sana yapan farkın cıkar
00 Yorumla
1 yılBüyük ihtimalle alıştığınız yöntemle ilgili...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYaptigin kisiyle alakali olabilir zevk noktalarini biliyorsa
00 Yorumla Karşı cins deneyimsiz ve kendini düşünen kişiler gelmiş karşına hep
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Masta çok alışmışsan normal seks tatmin etmeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGizli bir fantezin vardır keşfedip öyle boşalırsın.. tabi erkekte biter iş
00 Yorumla
1 yılSorun sende değil bendeymiş daha iyisine layıkmışım
00 Yorumla
1 yılBunlar yapamıyor bence ben çoğu kişiyle yaptım herkesi mutlu ettim boşalttım yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşini bilen tecrübeli erkeğe denk gelmemiş sin maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. oral yaptır olgun birine bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alışkanlıkların yüzünden
00 YorumlaSana beceriksizler denk gelmis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her ikisi. Senden de kaynaklı onlardan da.
00 YorumlaErken geliyor olabilirler
00 Yorumla
1 yılSende de sorun olsa da onlarda da eksiklik
00 Yorumla
1 yılSana hitap etmiyorlar kendilerini düşünüyorlar
00 Yorumla
1 yılSuriyelilere afganlara mı verdin
00 Yorumla
1 yılEvet onunla ilgisi var
00 Yorumla
1 yılÖn sevişmeli yapın
41 Yorumla- 1 yıl
ön arkası yok bunun seks sırasında uygun açıdan gerekli tempoyu vermezse helede böyle kafası takıntılı olan kadını getiremezler. kendine çalışan hanzolara denk gelmiş bu kız.
Gizli Üye(36-45)1 yılElle tatmin olup önce boşalmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSürtünerek alıştığın için ama 2. Si öyle olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılBi denemek lazım bakalım sorun kimde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde sıkıntı olabilir mi
00 Yorumla
1 yılPsikolojik olarak alıştjrmışsın kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAlışkanlık
00 Yorumla Onlar yapamıyor
00 Yorumla
1 yılSeni bosaltamamislar
00 Yorumla
1 yılStresten olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu kısa oluyor
00 Yorumla
1 yılzevk almamısn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında