Eski bir sevgilim var ayrılan da benim. ondan sonra konuştuklarım da oldu ama aynı şey değildi. illa onu arzuluyor istiyorum hatta o barışalım diyor barışmıyorum hala da onunla konuşmak beni heyecanlandırıyor ama hiç birbirimize uygun değiliz gece gündüz aklım onda uyku uyuyamaz oldum
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Geçmiş olsun öncellikle. her şey elinde zaten ama yapmak istemiyorsun , bizden ne istiyorsun peki
Nasıl başederim diye soruyorum olsa bu zamana kadar olurdu bir şeyler illaki ama uygun değildik ve ben de ayrılmayı seçtim ama hep aklım onda
Eğer bir gün artık senden vazgeçerse bu sefer sen isteyeceksin onunla tekrar beraber olmayı
Ben ayrıldım ki o değil beklentimiz aynı değildi ilişkiden
Ne olacağı belli olmaz gün gelir devran döner bu sefer kovalayan kaçar, kaçan kovalar
Kovaladım yakaladım kaçan oydu başta şu an ben her şey yolundayken ben ilişkimizdeki sorunları dile getirdikçe kaçıyordu ben de dayanamadım ayrıldım
İşte bak bahsettiğim şey geçmişte yaşanmış
Geçmişte yaşandı evet de bu sefer ben dönsem gene bir şeylerin düzeleceğine inancım yok
Hayırlısı
Ilk cinsel deneyimini bu adamla mı yaşadın ilk defa bazı cinsel özel şeyleri bu adamla mı konuştuk
Hayır o bile senin beni unutmuş olmana inanamıyorum diyor çok sevmiştim ki seviyorum da ama barışmak istemiyorum ama aklım fikrim hep onda çok farklıyız ilişkiden beklentilerimiz bile aynı değil ben de ona sana aşık değilim deyip ayrıldım
Şimdi sen mantıkla duygularının arasında gidip geliyorsun Yani mantığına baktığın zaman doğru karar vermişsin huyum yok diyorsun bir şekilde olmaz diyorsun mantıklı bakıyorsun doğru olanı da yapıyorsun aslında bir ilişkide mantık yoksa o ilişkide her zaman Üzülürsün ve sonu da her zaman için berbat olur şimdi Sen mantıklı olanı yaptın ayrıldın Çünkü bir gelecek vaat etmeyi bırak saçma sapan bir ilişki olduğu da belli ama duygusal olarak maalesef şu an farklı bir evredesin ve duygularını hakim olamıyorsun duygularınla mantık arasında gidip geliyorsun bir yandan duygusal yaklaşıp hafızan da dili tutuyorsun bir yandan da mantıklı olarak olaya bakıp uzaklaşmaya çalışıyorsun Bence mantığını dinle ve iletişimini kopar iletişim de kaldığın sürece bu işlerden sıyrılmak zor olur
O pek mümkün olamayacak bir seçenek çok fazla aynı ortamda bulunuyoruz
Sizin Yaşlar kaç mesleklerine ve bu kişi aynı iş yerinde mi aynı okulda mı akrabat mı Nedir yani konuyu açarsan birazcık
Meslektaşiz aynı işyerinde çalışıyoruz ben 28 o da benimle yaşıt
Ne güzel ya on numara arkadaş Bu kadınlar ne zaman iş yerindekilerle aşk yaşamaktan vazgeçecek bugüne kadar iş yerindekilerle aşk yaşayıp da mutlu olabilen kaç kişi var acaba Bence bir elin parmaklarını geçmez ama ısrarla bu hataya Düşmeye devam ediyorsun ısrarla
Ya tamam da aşık olmak olmamak elde olan bir şey mi en çok orada vakit geçirdiğinden yakınlarındaki insandan hoşlanıyorsun haliyle
Dediğin doğru En çok onlarla ortamda olduğun için bir gönül kayması oluyor ama işte böyle beş para etmeyen adamlara doğru kayış oluyor genelde
Ben de ayrıldım işte çok farklı bir değeri vardı benim için ama hiç etti kendini seviyorum ama yeniden barışmak doğru gelmiyor
Yeniden barışmak hem sana zaman kaybı hem de senin değerini kaybettirir böyle adamlara uzun süre tahammül edip fırsat tanımak çok yanlış bu yanlışa düşmeni istemeyiz
Çabalıyorum bakalım geçen gene barışalım dedi o kadar umursamaz bir hal takındım ama o kadar zorlandım ki bir daha barışalım demez sanırim bağımlılık gibi bir şey bazen diyorum büyü mü yapıyor bu erkekler filan da yapıyormuş yapıma da ters bir durum yaşıyorum şu an ama yalanım yok çok sevmiştim
Şimdi kadınlar bazen hoşlandıkları bir erkekten kolay kolay vazgeçmeyi tercih etmiyor yani ısrarla hayatında olsun istiyor yanlışları görür uygun olmadığını görür Doğru İnsan olmadığını görür ama bunu bile bile devam etme ihtiyacı hisseder bu da kadınların işte zayıf yönlerinden birisi maalesef birazcık işin içerisine mantık sokmalısınız Eğer mantık Yoksa her daim üzülen tarafta olursunuz
Mantık soktum zaten yoksa bana ayrıl diyen yoktu ama bazen çok zorlanıyorum
Zorlanacak bir şey yok arkadaşım sen şu an mantıklı olanını yaptın en doğru olanını yaptın almış olduğun kararın arkasında da devam et birilerine de çok fazla kulak asıp da onların saçma sapan teorilerine göre hayata yön verme
Demekki bir şeyler iyi olmuş ki o yüzden sen halen onu istiyorsun
Mevzu öyle bir şey değil
Neden istiyorsun o zaman konuyu istersen özelde anlat ona göre belki bir katkım olabilir
Ben de bilmiyorum ki ona çok fazla aşıktım o da sağolsun kırdı beni ben de baktım olmuyor ayrıldım ama seviyordum da ona artık onu sevmediğimi söyledim bir ara kendimi o kadar meşgul ettim ki daha kolay grliyordu ayrılık ama şu an kendimi zor tutuyorum
Demekki hala ona karşı sevgin bitmemiş ve istiyorsun onu
Bitmemişti zaten yürumüyor diye ayrıldım
Sen şimdi istiyorsun onu değil mi yani bu benimle ilgilenmiyor diyip ayrıldın intikam galan almak için değil
İntikam almakla uğraşmam ki benim kalbimi kıran iflah olmaz zaten seviyorum evet ama mantıksiz ve gerçekten bana iyi gelmeyen sonu belli olmayan ve ilişkiye hayata bakış açımızın uymadığı biriyle devam etmek mantıksız ve sağlıksizdı üstelik beni sevdiğine dair bir çabası olduğunu da düşünmüyorum ben de bitecekse şimdiden bitsin dedim çünkü zamanla ne kadar kavga da etsek ayrılamaz duruma geldik ama bu sefer barışalım dese de umursamaz davranıyorum ama sen gel bir de içime sor ama olmuyor işte bazı aşklar sanırim yarım kalmalı ama üzülüyorum
Dışı başkasını yakıyor içi de seni tahmin ediyorum
Dediğim gibi olmuyor ise bir şekilde sende sineye çekersin
Ben de öyle yapıyorum ama neden bu kadar zor ki doğruları yapmak doğru olanı yaptığımı da biliyorum hayırlısı
Bence senin şimdi istediğin seni mutlu edecek tatmin edebilecek ve seninle gerçekten sevip sevilecek birisi ancak seni bu durumdan kurtarabilir
Canım benim sen resmen seninle olmak isteyen birini istiyor sun sen artık kendi vücuduna hormonlarına söz geçiremiyor sun senin sorunun bu
Bilmiyorum belki de öyle ama başka erkeklere karşı hissetmiyorum bu duyguları
Sen özele gelirmişsin iki şey soracağım sana
Buradan sor istersen sonradan yorumunu gizli şekilde yapabilirsin
burada olmaz gel sana sorayım istersen yine git
tanıdık bir liman olarak görüyorsun onu. Başka insanlarla taniştikca geçer zamanla
Tanışsam da geçmiyor
geçer zamanla
Valla baya oldu 7 ay falan
7 ay çok kısa
Minimum kaç peki sizce
2 sene
2 sene mi 😂 çok uzun bir zaman ya şimdiye unutmalıydım bana sorsan
unutulamayacak şeyler yaşamışsınız demek ki
Aslında unutamayacak da bir şey yok ama gerçekten seviyordum
Allah kurtarsın dicek bi seyim yok :d
Aminnnn
profilin niye gizli
Özelden yazılmasından hoşlanmıyorum ondan
tamam yazmasinlar jsjsj
Çok saçma yenisi keyif vermiyor demek
İçim kıpır kıpır bir sevgiyle dolmuyor en çok da ona sinirleniyorum halbuki
Elini eksik bırakmak ayrılık sebebi daima
Uyumlu değildik bana sorarsan mantıksızdı ilişkiden beklentilerimiz farklıydı
En güzeli uyum harika bir şey uyumlu olmak
İşte biz değildik çok büyük bir çekim var aramızda anlamadığım bir bağ seviyorum istiyorum da ama onun ailesi beni istemez benim ailem onu bir de aşırı derecede duygularını saklayan biri baktım olmuyor ben de yoluma gitmeye karar verdim ama bu sefer de kopamadık
başkasıyla olmadığı için
Başkasıyla denedim ama gene aklım ona gidiyor ama mantıksız buluyorum bu ilişkiyi
ilkin mi
Hayır
yenisini bul bu seni üzer düşüncesi
Cinsel olarak uyumluydunuz herhalde
uyumlu muyduk bilmiyorum ama aramızdaki çekim fazlaydı
İşte … birleşseniz kül olacağınızı bile bile alevi söndürmek de zordur helal sana 😂
O da sağolsun barışalım deyip duruyor ama oluru yok evliliğe adım atacak olsak ne onun ailesi beni ne benim ailem onu ister ayrıca evlenme taraftarı da değil istiyorum seviyorum ama bu durumda devam edemezdim 7 8 ay falan oldu ayrılalı hala durum bu
sen evlenme düşüncesindeyken o değilse kendini ona feda etmemem iyi olmuş , kalbin aklın düşünür bi süre aşamaz belki ama eninde sonunda başkasına daha yoğun duygular hissedince geçecek bu his önemli olan değerlerini korumak benim fikrim
Ben de öyle düşünüyorum ama zorlanıyorum baya şu an hatta yakın zamanda barışalım dedi umursamaz davranmak için çok çabaladım
Seni ona karşı dolduracak bi kız arkadaş lazım shahahaah iradeni bi kere kırarsan biliyorsun geri kuramazsın
O da işe yaramadı valla
Boşluk
Hayatıma ondan sonra giren de oldu ama aynı şeyleri ona hissetmedim tam aradığım gibi biriydi üstelik ama anlaşamadık bitirdik bir de bu ilişki 7 8 yıllık bir şey ama mantıksız devam etmek ama ben bana laf anlatamıyorum
Evet çok saçma
Bana da mantıksız geliyor ama kendime laf anlatamıyorum sürekli rüyamda görüyorum en son konuşmamızı düşününce büyü mü yaptırdı bu bana diyorum
Cinsel anlamda arzuluyor musun?
Evet
İstek gelince hayal edip okşuyor musun kendini?
Hayır kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışiyorum bu sefer de aklım sürekli onda olduğu için rüyamda görüyorum
Peki hiç rahatlatmıyor musun kendini?
git yatagina gir artik
😂😂😂olmaz olmazz
olur olur çok güzel olur
Zaten aklımdan geçmiyor değil zor tutuyorum kendimi olmamalı olmaz olmayacak 🙃
niye olmayacakki
Doğru değil çünkü
dogru bebegim dogru yanlış düşünüyorsun
Şans vermeye değer mi sizce karar !
bize göre degil
Bence ver geçer
😂😂 alakası yok