Sevgilimle ilk kez bir yakınlık yaşayacağız. Aramızda sadece sexting tarzı muhabbetler geçti. Bakire olduğum için sanırım bu muhabbetlerde de analdan seks isteği ortaya çıktı. Açıkçası bir yakınlık yaşanacak aramızda ve bu anal seks olacak gibi gözüküyor. Ama benim hiç tecrübem yok bu konuda. Önceki sevgililerimle öpüşmekten başka birsey yapmadım. yuzeysel şeyler yaşadım. bu yüzden biraz tedirginim. konusmalarında sert sevdiğini anladım. Anala hazırlık nasıl olmalı ya da neden sadece anal istiyor? Sorumluluk duyma hissinden mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHem daha zevkli, hem sorumluluk almak istemiyor. Anal çok riskli. Anal çatlakların oluşabilir ve kesinlikle acı çekersin ondan. Hiç penisin girdiğini bile anlamazsın. Çünkü içeride sinir uçları yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Analda sert seks seni sakat bırakabilir yüzde 95 oradan yaparken önce lagmanla bağırsak boşaltılması içi su alıp vererek temizlenmesi sonra orası anal kremi ile yaglayip önce tek parmak sone 2 parmakla arka kasin gevsetilmesi gerekir sonra çok yavaş giriş yapim acele ve serti
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk defa yapacaksan zorlu geçecektir hazırlığı iyi olmalı yavaş olmalı eğer büyükse sorun yaratabilir damarın patlarsa anüsteki ameliyat olmak zorunda kalırsjb oturamıyorsun bile.
O yüzden seçimini yap sevişmekle yetinin bence039 Yorumla
Soran1 yılO noktaya getirir mi bu durum ya? Bunca insan nasıl yapıyor anlamadım
Cevap sahibi1 yılHazırlık çok iyi olmalı dediğim gibi yavaş yapmalı ama siz adam sert biri diyorsunuz başına geldi o haldeyken yavaş yapmaz. Onunkini gördünüz mü peki
Cevap sahibi1 yılDetaylar için yazar mısın rica etsem
Soran1 yılGördüm
Soran1 yılSizde sevgililerinizle bu durumu yaşıyor musunuz yoksa geçici ilişki gözüyle baktıklarınızla mi yasiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılYazma şansınız var mı bans
Soran1 yılMaalesef gizlide kalmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılAramızda kalacak konuştuktan sonra engelleyebilirsiniz
Cevap sahibi1 yılYanında kesinlikle kayganlaştırıcı almalısın kendini sıkma rahat bırak
Soran1 yılKayganlastirici yeterli olacak mı?
Cevap sahibi1 yılYeterli olacaktır marka olsun
Cevap sahibi1 yılÖnceden parmak soktunuz mu hiç
Soran1 yılEvet biraz denedim
Cevap sahibi1 yılTamam başlamadan önce partnerin jeli sürdükten sonra parmakla alıştırma yapsın
Soran1 yılBunları yapacaktır elbet ama yine de zorlu olacak sanırım
Cevap sahibi1 yılSana tavsiyem eğer zoelandığın an bırak zorlarsan yırtılabilir dikkat et kötü sonuçlanmasın
Cevap sahibi1 yılBirde büyük mü gördüğün şey
Soran1 yılBir tık büyük diyebilirim
Cevap sahibi1 yılEğer kalınsa senin için zorlu geçebilir. Zorlandığın an bırak sürtünme yoluyla olun o an aklına gelmez zevkten iş bittikten sonra çok pişman olursun
Cevap sahibi1 yılBirde temizliğine dikkat et
Soran1 yılDikkat ederim , dediğin gibi o anda aklımız başında olacak mı bakalim
Cevap sahibi1 yılSexting yaparken argo kullanıyor mu?
Soran1 yılFazlasıyla açık bir şekilde konuşuyor. Argo dan ziyade emretmeyi seviyor hakimiyeti
Cevap sahibi1 yılHoşuna gidiyor mu bu durum peki
Soran1 yılGidiyor , gitmese bu duruma gelmezdimm
Cevap sahibi1 yılHaklısın. Yönetilmeyi seviyorsun belki analdan öte gidebilirsiniz vajinal olur diye tahmin ediyorum
Cevap sahibi1 yılKendini kullandırtma sakın bu adam seni düşünmeden hareket ediyorsa bilki sevmiyordur sadece cinsellik için seninle oluyordur bunu aklına sok
Soran1 yılSanırım bende bundan haz aldım ama ölçüyü kaçırır mi diye çekiniyorum
Cevap sahibi1 yılKaçıracaktır ve buna karşı koyamayacaksın sen zevk almana bakacaksın ama bittikten sonra pişman olacaksın
Soran1 yılTam olarak bundan korkuyorum sanırım önden çizgilerimi belirtmeliyim
Cevap sahibi1 yılBelirtsen bile o an kendini bırakıyorsun emin ol zevkten gözün birşeyi görmüyor. Bu arada açık mısınız kapalı mı
Soran1 yılAçık biriyim
Cevap sahibi1 yılfantezi uygular mı sizce
Soran1 yılUygular yüksek ihtimalle
Cevap sahibi1 yılÖzel kıyafet giymeyi düşünüyor musun
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım mı
Soran1 yılHayır düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılTanga vs
Cevap sahibi1 yılBenim fikirlerimi almanızı tavsiye ederim yoksa iki hafta sonra burada hamile miyim diye soru paylaşmanızı istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKullanılıp atılacak gibi bir durum sezinliyorum. Bence buna alet olma. Erkek işte bir şeyler yasamak ister. Bakire olduğundan da analdan deneyecek. Muhtemelen de kendi zevkini düşünecek sana bir şey yapmayacak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
Merhaba. Anal seks için lavman temizliği yapmanı kişisel bakımına hijjenine önem vermeni öneririm. İlişkiden önce gün içerisinde baharatlı ve kabuklı besınler tüketme. Anal seks önerir misin dersen önermem çünkü yanlış anal birliktelik anisteki et parcasının dısarı cıkmasına yanlıs kuru bır bırlıktelık yapışıp kalmanıza sebebiyet verebilir. Aynı zamanda alıştırmadan ani hareketler sert dokunuslar ılıskı sonrası yogun kas agrılarına sebebıyet verıcektır.
02 Yorumla- 1 yıl
Kendını kasmak dar olan popon cok daha kasar hale getırıcek buda canını cok daha yakıcaktır. Anal birliktelik yerine bakireliğinide korumak istiyorsan önerim oral. Anal bırlıktelık yanlıslıkları ve duzenlı hale gelmesı ilerleyen yıllarda idrar ve dıskı kacırmak gıbı saglıksak sorunlar yasatabılır.
Gizli Üye(36-45)1 yılKendine kötülük sevgiline de gereksiz bir fedakarlık yapmış olacaksın. O sorumluluk almaktan korktuğu için anal istiyor. Silkelen ve kendine gelip ben ne halt yiyorum diye sor.
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. offff ne tatlısındır sen şimdi varya sabahlara kadar yalanırsın sen bence anal Plung kullan genişlesin biraz ve birkaç gün önceden kabuklu yiyeceklerden uzak dur 🔥🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılanal her erkekle yapılmaz. seni dinleyen biyoloji, psikoloji bilen ve tecrübesi olan sabırlı erkeklerle yapılır. harici sana yalnızca işkence olur. kocaman şey daracık yerine giriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYine de her türlü anlık heyecandan yanlışlıkla vajinal girmesine veya zorlamasına karşı dikkat et. O anki psikolojisi başka olur. Anal büyük ihtimalle zorlanacaksın öncesinde yumuşatmaya çalış krem veya kayganlaştırıcıyla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılkayganlastirici al ilk once bebegim 2. ci olarak o yaomis miki hic
04 Yorumla
Soran1 yılO yaşamış ve konusmalarimizdan çıkardığım fazlasıyla sert seviyor.
- 1 yıl
kayganlastirici al keyfine bak yapa yapa öğrenirsin bebegim
Soran1 yılO deneyimli zaten bundan dolayı bence beni bu noktaya getirdi. Anladığım fazla sert bu korkutuyor
- 1 yıl
analda aci cekeceksin bebegim normal bu
Gizli Üye(36-45)1 yılSakin yapma hem kendine hem sana bunu yapan arkadaş bulasici hastaliga cok cabuk kapilacaksiniz ve ileride senin ciddi anlamda sindirim sistemin de sorunlar cikacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet ama ilklerde kolay olmuyor alışıncada bırakması zor oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılilla ki ama bedenen olmak yetmez ruhen zihinen de hazır olunmalı
00 Yorumla
1 yıldomates yeme, kendini kasma, bol krem veya bebe yağı kullanın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Bunun çeşitli sebepleri var takip edersen yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBakirelik ile analin farki yok, sonucta deliğe yabancı bir madde giriyor. Kendinizi kandirmayin ve normal yoldan yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeliğe verip rahatlamak istiyor, sorumlulukla bir alakası yok
09 Yorumla
Soran1 yılİşte sorun vajinalde isteyebilir neden anal?
Cevap sahibi1 yılBaşına iş almamak için, seni kim bozdu dediklerinde mesul olmamak için
Soran1 yılAslında o sordu ama ben çekimser kaldım o da üstelemedi. Ondan sonra bütün konuşma anal üstüne gitti.
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi1 yılAnalın seni pek açacağını düşünmüyorum bence ya normal yap ya da yapma. Yaşın 20 den küçükse hiçbirini tapma
Soran1 yıl29 yaşındayım ve birsey yaşamadım o yüzden istekliyim acikcasi
Cevap sahibi1 yılYani artık yaş ilerlemiş normal ilişkiye gir derim
Soran1 yılAçıkçası bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılDüşünürsün vaktin bol
Gizli Üye(18-24)1 yılbağırsaklarına yazık etme, sokakta mı buldun sağlığını.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKayganlaştırıcı 1 yavaş girmesi 2 sonra alışırsın zaten kaç yaşındasın bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaparsan pişman olursun gram zevk almiyorsun acıdan başka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yapma anal, seni yalasın emsinnn, analdan uzak dur
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYakma kendini güzelim yapma yapma pişman olacaksın
61 Yorumla- 1 yıl
Bence de
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılYapmazsan boyle bisey sorun kalmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Normal iliskiye gitmeme sebebi senle evlenme dusuncesinin olmamasi da olabilir
Soran1 yılSordu aslında ben kararsız kaldım laf arasında
- 1 yıl
Istemiyorum dersin biter
Anala gitmez konu
Lavman kullandın mı?
04 Yorumla
Soran1 yılHayır kullanmadım, hiç böyle birseyde yasamadim
Soran1 yılBu yüzden sordum onu da kullanmak dert. İstemiyorum diycem gibi. Bu seferde normal ilişki isteyebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnal yapip birakmak istiyor. Yapma
11 Yorumla- 1 yıl
Seni ikip birakicak adam icin ne diye bu kadar kastin durdun. Yuh yani. Hic mi sevgi gormedin?
1 yılEvet olmalı mutlaka
00 YorumlaMk sanki törene hazırlanıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Lavman şart anal erkek için cok zevklidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılelbette olmalı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Hazırlık= Yapmamak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayvanlar bile yapmaz bunu haberin olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUmarım Yaş aralığın olan doğru değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnal bağımlılık yapar kadınlarda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tavsiye etmek
02 Yorumla
Soran1 yılNeden , bir erkek olarak anal yaşadığınız bir kişiye bakış açınız değişir mi?
1 yılEvet olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Riskli ya sıçarsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAdam sanırım evli.
042 Yorumla
Soran1 yılYok değil, aslında tanışmamız da aileden birilerinin çöpçatanlığı ile oldu
Cevap sahibi1 yılAileden birilerinin tanıştırması ile biraz rahatlık var. Ama anal öyle kolay bir şey değil, erkeğinde dikkat etmesi, kadınında iyi pozisyon alabilmesi gerek. Yaşlarınız kaç
Soran1 yılRahatlıktan ziyade konu çabuk oralara geldi. O fazlasıyla istekli biri bende ona uyum sağladım ama bu seferde hakkımda ne düşünüyor olayi oldu. Şimdiye kadar kimseyle birsey yaşamadım çünkü. O 33 ben 29 yasindayim
Cevap sahibi1 yılBirde şimdi onda seni çekici kılan şey çok fazla bir şey yaşamamış olman ve bu ilkleri o tatmak istediğinden biraz heyecanlı. Telefondan yazışmalar ile yataktaki an hep aynı olmuyor, bekletiler karşılanamıyor. Nasıl bir yerde bunu yapmayı planlıyorsunuz yer önemli. Biraz özel ama
Soran1 yılEv olur diye düşünüyorum , sormadım bunu
Cevap sahibi1 yılAile derken nasıl bir yakınlık var. Ablanızın eniştesi falanmı
Soran1 yılBundan önce bende emin değilim çok kişi var bunu yaşayan. Bir o kadar da karşı insan var. Erkeğin gözünde bana bakış açısını anlamaya çalışıyorum. Daha önce birsey yaşamadım kimseyle sexting yapmadım. Bir şekilde bununla oldu kendimi engelleyemedim. Acaba dediklerime inanıyor mu yoksa benimle bunu konuşan herseyi yapmış mıdır modunda mi?
Soran1 yılAile olarak yakınlığımiz yok. Ailemden biri tanış görüş bir dedi. O şekilde tanıştık
Cevap sahibi1 yılBir kadının ne kadar tecrübeli olduğunu kadın ne kadar yalanlasada biz anlıyoruz. Dokunmanızdan nefesinizden pozisyon aalışınızdan. Hatta soyunmanızdan bile
Cevap sahibi1 yılGelmek istermisin. Aç tım is mimi
Soran1 yılAnladım. Belki de bu konuyu kafaya takmamaliyim. Gerçekten isteyip istemediğime odaklanmaliyim
Cevap sahibi1 yılAma anal seks ile buna başlama. Beceremezse seksten uzaklaşırsın
Cevap sahibi1 yılHımm birde eve gitmelimiyim gibi bir ikileminde var. Biraz geceleri yazısında isteğin arttı. Oda sana bunu şöyle böyle yaparım dedi. Sende meraklandın açıkcası
Soran1 yılÖyle oldu , konuştukça fazlasını merak ettim. O da bu konuda becerikliydi.
Cevap sahibi1 yılÖnemli olan sana yatakta bunları yapabilecekmi. Sizi en çok çeken şey ne oldu
Cevap sahibi1 yılÇok özel konuşmalara girdik burada :)
Soran1 yılÖyle oldu ama gizlide kalmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılDaha rahat yazardım o yüzden demiştim
Cevap sahibi1 yılSanırım biraz tecrübe var sende. Oda sana bazı şeyler yazınca tetikledi galiba
Soran1 yılAnlıyorum
Soran1 yılTecrube yok aslında. Yüzeysel şeyler sadece kimseyle ileri birsey yaşamadım. Ama yaş 29 sonuçta vücut istiyor sanırım. O yüzden onun isteğini gözardı edemedim galiba
Cevap sahibi1 yılYaşla pek alakası yok. Kurulan hayaller çok etkiliyır. Eşim bazen fantezi olsun diye bazı şeyler bana yatakya söyleyince resmen ilk kez sevişiyormuş gibi heyecanlanıp hemen erken boşalıyorum
Soran1 yılTam olarak bu aslında normalde anal isteğim olmaz. Ama onun konuşmaları bunu istememe sebep oldu
Cevap sahibi1 yılSize kremlicem sokucam dememiştir. Popo deliğini emicem yalıyıcam benimkinidd sen em sokayım demiştir
Cevap sahibi1 yılEşim en yakın kız arkadaşındna bahsetti mesela yatakta. Anında boşaldım. Oda aşırı zevk almıştı
Soran1 yılBunlardan bahsedebiliyor mu?
Cevap sahibi1 yılEvet.
Cevap sahibi1 yılSizce kötümü güzelmi?
Soran1 yılBence kötü başkasını dusletmek
Cevap sahibi1 yılEvet kötü ama yatakta hiç öyle kötü olmuyor aşırı farklı bir his
Soran1 yılYani evet sevgilim de biraz emir vermekten hoşlanıyor. Normalde kötü geliyor kulağa ama etkileyici oldu. Ama yinede başkasını dusletmek bana göre degil
Cevap sahibi1 yılZamanlar bazı şeyler ilerlediğinde insanı cezbediyor. Size yatakya köşe gibi davranacak olması, bazen kötü kelimeler etmesi sizi aşırı etkilemiş. Saçlarınızdan tutacağından bahsetmesi ve bir hayat kadını muamelesi görmeniz
Soran1 yılEvet köle gibi isteği olacak gibi bu neden istenir peki? Ne hissediyorsunuz
Cevap sahibi1 yılBunun sevebi şu. Başka erkek sana dokunamaz sadece ben sana bunu yapabilirim. Onlar sadece senin popona bakabilir ama ben hem dokunurum hemde sii… demiştir.
Cevap sahibi1 yılPopon ilgi çekiyor dışarıda o yüzden onu söylüyor
Soran1 yılKarşı tarafta evlilik öncesi ya da ilişkinin erken döneminde bunu yaşamak bana olan saygısını yitirir mi
Cevap sahibi1 yılşu an seni deniyor yatakta nasıl olduğuna bakacak. Tecrübe var mı yokmu diye. oral seks çekerken dikkat et çok biliyormuş gibi yapma. Önceni merak ediyor. Onunla yaptıkladırının evlilik öncesinde bir sorun olmaz.
Soran1 yılÇok bilmiyorum zaten , ama konuşurken fantezi dünyası ile konuşmuş olabilirim
Cevap sahibi1 yılEn uç söylediğin ama yapamayacağın ne dedin
Soran1 yılEmre uymak , açıkçası istediği şekilde davranamam, ellerimi kullanmadan
Cevap sahibi1 yılİnat etme herkes okuyor bizi. Gel
Cevap sahibi1 yılBu fanteziler insanı aşırı etkiliyır. İki kişi aynı anda bile sana girse asla yok demezsin çok ateşlisine bile gider bu muhabbet
Gizli Üye(36-45)1 yılAyrıl , canın acır , bağırsağın kanar , kokar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmalı ağda vs
00 YorumlaAnala hayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026