Önden yapıyorsanız arkadan yapması yanlış seni sevmiyor kullanıyor sıkılınca bi tartışma çıkarıp terkedecek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Şimdi şöyle diyeyim ben sevgilimle her şeyi yapmak istiyorum ama ben mesela istedim o istemiyorum dese zorlamam. Olay bu bence asıl. İstemekte sıkıntı yok ama önemli olan karşı tarafın ne düşünüyor olduğu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Karşılıklı istek varsa yapılabilir ama ısrarcıysa uzaklaşman en mantıklı şey olur. bu kadar istiyorsa öncesinde yalamasını iste, yalamadan cukunu sokamazsin de bakalım tepkisi ne olacak.
Neden olmasın sevgiyle alakası yok bence bunun farklı heyecanlar yaşamaktır bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
bence kesinlikle istemez teklif bile edemez seviyorsa..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bak kızım seven sevdiğine kıyamaz. Net. Seninle ihtiyacını karşılıyor seven adam, adam olan der ki evlenene kadar idare edelim seni seviyorum sana kıyamam der. Demez gel önden arkadan... Yapayim seni 🙂 akıllı ol biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Önden yapıyorsanız arkadan yapması yanlış seni sevmiyor kullanıyor sıkılınca bi tartışma çıkarıp terkedecek
Şimdi şöyle diyeyim ben sevgilimle her şeyi yapmak istiyorum ama ben mesela istedim o istemiyorum dese zorlamam. Olay bu bence asıl. İstemekte sıkıntı yok ama önemli olan karşı tarafın ne düşünüyor olduğu
Karşılıklı istek varsa yapılabilir ama ısrarcıysa uzaklaşman en mantıklı şey olur.
bu kadar istiyorsa öncesinde yalamasını iste, yalamadan cukunu sokamazsin de bakalım tepkisi ne olacak.
Neden olmasın sevgiyle alakası yok bence bunun farklı heyecanlar yaşamaktır bu
bence kesinlikle istemez teklif bile edemez seviyorsa..
Bak kızım seven sevdiğine kıyamaz. Net. Seninle ihtiyacını karşılıyor seven adam, adam olan der ki evlenene kadar idare edelim seni seviyorum sana kıyamam der. Demez gel önden arkadan... Yapayim seni 🙂 akıllı ol biraz
Bence zevki sonuna kadar yaşamak istiyor ama bence önden yapması lazım
İNSAN olan böyle bir şey istemez.
Bence kendini kullandırma. Sevdiği filan yok onun.
İster merak eder beğenir merak eder vs
İstemiyorsan saygı duymalı
Harbi ben de merak ediyorum.
Nasıl manyak ça bir şey o yaa
Seven insan herseyi yaşamak ister
Ayy sevdiğim her yerden yapsın sıkıntı yok 😇
👄😘😍😍😍😍😍👏
Öylemi sevsin
Libidon şahane
Yarın grupta yapalım der🙃
İstemez, sen istemeden arkadan istemez.
Arkadan daha güzel ve zevkli