erkek arkadaşınız daha önce ilişkiye girse tepkiniz ne olurdu kabul edermisiniz böyle biriyle sevgili olur musunuz daha önce böyle bir ilişki yaşadığı için ilişkiyi bitirirmisiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ya bunları geçin artık beee kafayı böyle boş işlere yormayın isteyen istediğini yapsın başkalarının hayatları hakkında yorum yapmak yargılamak kimseye düşmez çıkın bu kafalardan artık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
1 yılArtık yapmayan insan çok az olduğu için sormak doğru olmaz çünkü geçmişi insanı tiksindirecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtrafta bakir kalmadı ki yavrum yalan söylemiş olur zaten yapmadım derse
413 Yorumla- 1 yıl
Ben yapmadım yapmam da karşı taraf beni ilgilendirmez geçmişi sormak yanlış olur çünkü sevince geçmişi sorarsak pislik çıkabilir
Cevap sahibi1 yıl@kimsesizqwer istisnasin ama çoğu böyle değil
- 1 yıl
Maalesef bende az önce görüş attım evet çoğu böyle değil çok az insan kaldı artık
Normalde eskiden biriyle birsen yaşamış kişiyle asla olmam derdim şimdi sevgi varsa sormam çünkü genelde geçmişte birsenler yaşamış oluyor erkek kadin fark etmeden o yüzden mutlu olmaya bakmak lazım gönlüne göre biri olsun şeninde 🌹
Cevap sahibi1 yıl@kimsesizqwer teşekkür ediyorum senin de :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim dua et yeter ya benim için içim çok daralıyor biliyor musun bazen bu devirde yaşamak istemezdim hiç
Cevap sahibi1 yıl@kimsesizqwer inan ben de istemezdim ama senin için dua edicem söz
- 1 yıl
Teşekkür ederim duan yeter bende hepimiz için başta senin için dua edeceğim bir derdin sıkıntın olursa ulaş bana dinlerim en azından yardımcı olamayacak olsam bile beni yanlış anlamazsan eğer ki iki muhabbet edebilir miyiz istersen yani onu da
Cevap sahibi1 yıl@kimsesizqwer teşekkür ederim hiç tanımadığım birisinden dua almak gerçekten çok güzel senin bi sıkıntın mı var? Ne bileyim böyle içini kemiren
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim samimi davranışların için
Zaten yaratılış amacımız duamız gayretimiz nefsimiz derim hep insanin insana en iyi yapacağı şey dua ve yardımdır o yüzden asil ben teşekkür ederim dua ettirdiğin için
Var elbette sıkıntısız bence insan yoktur diye düşünüyorum benim sıkıntım maalesef ki yıllardır var hep artarak devam ediyor hiç azalmadı ama şükür ki sağlıklıyım en azından mutluyum biraz dahi olsa senin bir sıkıntın var mı peki istersen istek atabilirsin burada herkes herseyi bilmese daha hoş olur ama
Cevap sahibi1 yıl@kimsesizqwer yazdım mesaj sana
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum
- 1 yıl
Çok doğru 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Var var merak etme dayanıyoruz
Gizli Üye(36-45)1 yılKiz arkadasim dese gule gule derim, ben yapmamisim benim gibi olmali
00 Yorumla
1 yılEtmem asla. Tek vazgecilmez kriterim bu.
10 Yorumla
1 yılAsla öyle birini istemem
00 Yorumla
1 yılSen yapmadıysan olmamalı miden alıyorsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Bakir ara bakalım var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen daha önce biriyle ilişkiye girdin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı.
1 yılEvet olurum
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eder ediyor etti
00 Yorumla
1 yılherkes bisiler yapiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılederler ederler
08 Yorumla- 1 yıl
Anan
Cevap sahibi1 yıl@Aslıiuuuuu Anan ne lan hakaretmi edion sen bana
- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yıl@Aslıiuuuuu Ha o zaman tam yerine geldin bende senin ananisenin üstüne koyup ikinizin birden mk bu nasil mk yobaz oglani o kiz ismindende cik hadi abisi ;)
- 1 yıl
SENİN ANNNSNIN popon s2yim kanatana kadar O.. ÇOCUĞU
Cevap sahibi1 yıl@Aslıiuuuuu Ne oldu ismail abi zorunami gitti :D
- 1 yıl
Başta senin bayağı zoruna git
- 1 yıl
Gitti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşınız daha önce ilişkiye girdiğini söylese devam eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat