Geçiyor diye biliyorum. Bunu yaşamadığım ve yaşayamayacağım için. Şöyle geçiyor bunu hissediyorsun diyemem. Geçtiğini bilirim. Çünkü ne yaşadığını ve ne hissettiğini sen biliyorsun.
Düşünme git çünkü uzun süre devam eder gitmişken de yumurtalıklarına baktır hamile kalmak istiyorum dedin uygunluk önemli kocanın da senin de test yaptırmanız lazım
Kendini çok kasiyorsun seks bir görev degil ve sekste seninde zevk alman gerek unutma ve kızlık zarı diyede birsey yok yeteri kadar islanmiyorsan ki ben sende o istekli ıslak kadini hissediyorum rahatlıkla içine alırsın penisi ve zevkine bakarsın zihnini rahatlat
Çok gerginsin işte bunun için bu lafları partnerinin sana demesi gerek benim demem bir işe yaramaz hatta senin belkide erkeği öpüp okşayıp zevk alıp onu arzulaman gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Eşinden korkuyorsun da, sana en yakın kişiden yani, buradakiler ne dese de olmaz. Belki doktora görünsen, vajinismus diye bir rahatsızlık da var.
Geciyormu zamanla
Geçiyor diye biliyorum. Bunu yaşamadığım ve yaşayamayacağım için. Şöyle geçiyor bunu hissediyorsun diyemem. Geçtiğini bilirim. Çünkü ne yaşadığını ve ne hissettiğini sen biliyorsun.
Doktora gitsene Allah aşkına burada ne soruyorsun bunj
Randevu iki ay sonraya verdiler 😔
Özele git
Doktora gitmen gerekiyor vajinusmuş bile olmuş olabilirsin
Galiba 😔
Düşünme git çünkü uzun süre devam eder gitmişken de yumurtalıklarına baktır hamile kalmak istiyorum dedin uygunluk önemli kocanın da senin de test yaptırmanız lazım
Sana olgunlukla, şefkatle yanaşmalı. Kendini unutup önce seni ikna etmek için değil, hazırlamak için çabalamalı
Yatak yerine plansız farklı alanlarda başlamaya çalışın.
Kendini rahat bırak dicem ama nafile ama yapcen biyer yok seni urkutmeden yaklaşın ya vara yaka
Eyvah sende benim gibi vajinusmussun ben evli değilim ama bende öyleyim cinsel terapist şart canım hayatın zehir olur yoksa
Neden itiyorsun o an ne düşünüp ne hissediyorsun ve yeni mi evlisiniz
Korkularım var
Acır diye mi
Evet
Acimazz gerçekten acimazz
Vajinismus olmuşsun balım sen doktora git
Öyle galiba …
Kendini çok kasiyorsun seks bir görev degil ve sekste seninde zevk alman gerek unutma ve kızlık zarı diyede birsey yok yeteri kadar islanmiyorsan ki ben sende o istekli ıslak kadini hissediyorum rahatlıkla içine alırsın penisi ve zevkine bakarsın zihnini rahatlat
Olmuyor rahat olamıyorum bir türlü
Çok gerginsin işte bunun için bu lafları partnerinin sana demesi gerek benim demem bir işe yaramaz hatta senin belkide erkeği öpüp okşayıp zevk alıp onu arzulaman gerek
Neden korkuyorsun sebebi nedir
Ağrıdan herseyden..
Ağrı felan olmaz bunları kafandan sil
Olmuyor
Detaylıca anlatmak istersen yazabilirsin
Nasıl yardımcı olalım biz de mi katılalım?
Çok mu kasılıyorsun ilişkide?
Bunu aşmak basit sıkma canını egzersizler var internetten araştır onları yap
Bunun için ilaçlar var dr danışın
Doktora gidiiiiinnnnnnnnn
Doktordan yardım isteseniz daha iyi olur sanki.
Sonradan mı böyle oldu
İlk defa yaşayacaktım
Bi kaç şey var yapsana onu
?
Gizliymişsin neyse
Vajinismus musun?
Buna nasıl cevap versem. bilemedim...
Yardımcı oluyim desem ne anlaşılır acaba:)
Niye itiyon
İstemsizce oluyor korkuyorum
Neyden korkuyorsun millet catır catır sevişiyor buda korkuyor 😀
Bende istiyorum ama o an geldiğinde kasiyoeum kendimi
Bul çaresini
Nasıl dayandı
işiniz zor
Ön sevişme
İlaç al
Uyku hapı atsın 😃😃
Alkol iç
O seni hazırlasın