Cinsel Yaşam Ağzında diş teli olan biri ile öpüşülür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ağzında diş teli olan biri ile öpüşülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. diş teliyle ne ilgin var dudak ve dil önemli ağzına alacaksa da dişleri değdirmeden hallederse sorun yok 0 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Dudağa bazen "ben buradayım" acısı veriyor ama normal ya... Tabi telsiz birisi ile olandan daha kısa olacağı kesin 0 0 Yorumla
beyigit Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl oral bile yapmışlığım var. teller penise batar diye korkmadım değil ama :D 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Neden opusulmesin ki? Elektrik mi veriyor? 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Batar mı acaba die düşündüm Yorumla Cloudrain 1 yıl Yok niye batsın. Sende mi var tel. Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cloudrain 1 yıl Normalde sorun olmaz. Ama öpüşmeyi bilmiyorsa belki temas seni rahatsız edebilir. Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyor Yorumla Cloudrain 1 yıl Sikinti telde değil onda o zaman. Kac yasinda ilk sevgilisimisin sen? Yorumla Soran 1 yıl 29 sanırım ilk deilim ama ayrılalı yıllar olmuş onu da öpmemiş zateb Yorumla Cloudrain 1 yıl Asosyal birimi ki bu? Yorumla Cloudrain 1 yıl Neden öpmemis? Yorumla Soran 1 yıl Yok değil ama seçici Yorumla Cloudrain 1 yıl Anladim. Öpüşürken dişlere pek temas etmezsin. Edersende sorun yaratmaz zaten. lişkiniz ne durumda bilmiyorum ama sonra devamını yaparsiniz. Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öpüşulur sevdiğin kişiyse sorun olmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öpüşülür ama dilini sokma ağzına 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hissi nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok fark yok, zaten öptüğün yer dudaklar, dişlerden uzak duracaksın o kadar Yorumla Soran 1 yıl Denedin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi, niye yorum yapayım o zaman Yorumla Soran 1 yıl İlerleyince iş dudaklardan çıkıyor ya hani kötü hissettiriyor mu onu merak ettim açıkçası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok fazla dişlere dokunmuyorsun bu durumda, bi’ de eller daha çok devreye girebilir keyif almak için Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bol şans Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Öpüşür 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Öpüşülğr bence 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tercih etmem 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet öpüşürüm 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Öpüşülür. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
diş teliyle ne ilgin var dudak ve dil önemli ağzına alacaksa da dişleri değdirmeden hallederse sorun yok
Dudağa bazen "ben buradayım" acısı veriyor ama normal ya... Tabi telsiz birisi ile olandan daha kısa olacağı kesin
oral bile yapmışlığım var. teller penise batar diye korkmadım değil ama :D
Neden opusulmesin ki? Elektrik mi veriyor?
Batar mı acaba die düşündüm
Yok niye batsın. Sende mi var tel.
Hayır
Normalde sorun olmaz. Ama öpüşmeyi bilmiyorsa belki temas seni rahatsız edebilir.
Bilmiyor
Sikinti telde değil onda o zaman. Kac yasinda ilk sevgilisimisin sen?
29 sanırım ilk deilim ama ayrılalı yıllar olmuş onu da öpmemiş zateb
Asosyal birimi ki bu?
Neden öpmemis?
Yok değil ama seçici
Anladim. Öpüşürken dişlere pek temas etmezsin. Edersende sorun yaratmaz zaten. lişkiniz ne durumda bilmiyorum ama sonra devamını yaparsiniz.
Öpüşulur sevdiğin kişiyse sorun olmamalı
Seksi ise evet
Öpüşülür ama dilini sokma ağzına
Hissi nasıl
Çok fark yok, zaten öptüğün yer dudaklar, dişlerden uzak duracaksın o kadar
Denedin mi
Tabi, niye yorum yapayım o zaman
İlerleyince iş dudaklardan çıkıyor ya hani kötü hissettiriyor mu onu merak ettim açıkçası
Çok fazla dişlere dokunmuyorsun bu durumda, bi’ de eller daha çok devreye girebilir keyif almak için
Anladım teşekkürler
Bol şans
Öpüşmem ama ağzına veririm
öncesinde tetanoz iğnesi olup, tabiiki.. ahahaa
Öpüşür
Öpüşülğr bence
Öpüşülür
Tercih etmem
Evet öpüşürüm
Öpüşülür.
Evet
Evet