Sekste zorlandığınız, yapamadığınız, yaparken acıtan bir şeyler var mı?
Evet var
Hayır yok her şeyi yapıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sekste zorlandığınız, yapamadığınız, yaparken acıtan bir şeyler var mı?
eşim illaki her ilişkide tamamen altına alır eze eze ve sertçe vurarak ilişki yapar, vahşi davranır, boğazımı sıkar, saçlarımı çeker, şaplak atar hem yüzüme hem kalçalarıma göğüslerime, beni zorlamayı çok seviyor ve ona çok daha fazla zevk verdiğini söylüyor, özellilkle dogy pozisyonunu çok seviyor ve resmen boğa gibi atlayarak yapıyor, saçlarıma asılıp çekiyor kollarımı geriye doğru çekip geriyor, popolarıma sürekli sertçe şaplak atıyor öyle çok kızarıyor ki 3 gün üstüne oturamıyorum resmen.. bazen keyif yapıyor üzerimde, misyoner pozisyonunda altıma alıyor hiç sevişmeden direkt sokuyor penisini köküne kadar zorlayarak ve öylece kendini bastırıp kalıyor üzerime ağırlığını veriyor bazen 1 saat bazen 2 saat öylece kalıyor memelerimi emiyor o esnada da penisi hep içimde hareket etmeden bekletiyor ve penisi 18 cm ve çok kalın 0.5 pet su şişesi kadar kalın, hiç sevişmeden kuru kuru sokuyor bir anda hepsini ve bekliyor öyle... daha bir sürü şeyler var ama en zor gelen bunlar çok zorluyor beni, sevişirken de acıtarak sıka sıka tırnaklarını geçiriyor okşarken her yerime, itiraz etsem yapma desem bile sen kadınsın bunları yaşamak senin doğanda var, ben erkeğim güçlü olan benim s*ki olan benim canımın istediği gibi s*kerim seni karışamazsın diyor... bir de biz severek aşk yaşayarak evlenmiştik sözde... ilk zamanlar çok kibardı ama 1 sene sonra bambaşka bir kişiye dönüştü..
Çılgın bakirenin fantezileri. Yoksa harun abi sen misin? 😂😂😂👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
erkek fatma. girmişsin kız gibi laga luga arıyon dingil
😂😂😂😂 tamam harun abi sana iyi fanteziler 😂😂😂😂
Cevap
26Cevap
Soft başlıyorum sonrasında harf olarak devam ettiğim için sorun yaşamıyorum gadası
Yok ama doggy pozisyonunda partnerim biraz zorlanıyor. Sonlara doğru üzerine çıkıyorum iyice köklemek için o biraz ağır geliyor 19 cm tam girince yüzü morarıyor :D
Zorlanma kadınlarda ister istemez olur ama haz veren şeyde zorlayan partner olmalı bence laylaylom sevişmekten kadın tatmin olmaz
Herşeyi yapmam. Mesela anal hiç yapmam kesinlikle karşıyım, kucak biraz canımı acıtıyor nedense o sanırım
@Antuan_ hayır her türlü canım acıyor farketmiyor kontrolun kimde olduğu
@Antuan_ sorun sevgilim de değil öyle olsa kontrol bendeyken acımazdı. Sorun bende büyük ihtimal
Canın acıyorsa doktora git. Jinekoloğa. Vajinanda mantar veya bakteri iltihabı (vajinit) olabilir. Bu da acı yapar sekste. Kendimden biliyorum. Doktor hemen ilaçla tedavi ediyor hiçbir sorun kalmıyor
Ben düzenli olarak kontrole giderim herhangi sağlık problemim yok, ama sorunu çözemedim sadece ilişkide değil elimle de mastürbasyon yaparsam açıyor klitoris bölgesi
Eskiden de acıyor muydu. Son zamanlarda mı acımaya başladı
Hep vardı hatta bende vajinal bir sorundan olduğunu düşündüm ama her şey normal yani bir tek kucak ya da elimle müdahale edince oluyor
Hangi doğum kontrol yöntemini kullanıyorsun
Prezervatif hariç bir şey kullanmadım hiç
Takvim tutuyor musun? Takvim yöntemine göre risk yüksek olan günlerde ilişki yaşıyor musun?
Ben takvime göre risk düşük olan günlerde prezervatif ile yapıyorum. Ama takvim yönteminin hiçbir geçerliliği yok diye okudum
Hiçbir koruma yöntemi tamamen korumaz zaten, ama haplar tamamen hormonal dengeyi bozuyor yani, geri çekilme en riskli olanı bence, takvimde dediğin gibi hem zaten stres vs. Çok etkileyen şeyler olduğu için karisabilir
Kondomla hamile kaldın mı hiç şimdiye dek
Hayır, hamile kalsam evli olurdum büyük ihtimal whjaks
hatun sigimi büken şeyler yaptığında pek hoş olmuyor
Her pozisyona açığım ama kadınların zorlandıkları alanlar vardır özellikle anal
Doggystyle poziyonunda köklerken vajinanin kasılması penisi sıkması sekste zor geliyor sadece 🙈
Kızım teki takmayla denemek istiyorum demişti o zor geldi
Kim kimi becerdi
Kız erkeği işte 😂😂
Soktu mu
Gizliden cikiyorum gel bi tamam mi
Tamam çıkınca haber ver
Gel bekliyorum
Gizli olabilirsin tekrardan 😂😂😂
Attin mi istek
Yok kadının istediği her şeyi yapıyorum senin var mı
Anal yapmayı sevmiyorum
Ben hiç yapmadım
Acıyor mu
evet acıyor
Ne kadar acıyor
Hiç zorlanmıyorum, her şeyi yapıyorum + 23 cm, taliplerimi beklerim😂😂🖐️
Erkek için olmazda kızlar için olur
Kadının tripleriyle uğraşmak
hayir yok aci vermeyi seviyoru. kufur etmeyi
Fazla zaman kaybediyorsun
Bilmediğim bi konu değil
Sınır yok pozisyon olarak
Seks yapmadim henuz annem sayesinde
Nasıl yani
Eski sevgilime oral yaptirirken yakaladi ondan sonra evlenene kadar iliskiye girme diye yemin ettirdi o yizden seks yapamiyorum
Nerde yakaladı
Evde idik kendi teyzeme gitmisti gelmeyecek idi onlarinda bu tarafta isi cikinca birakmislar gelsigini duymadik
Anal sevmiyorum 🙄
herşeyi yaparım
Deep throat?
Hiçbir şey yok. 😈
Şu ana kadar zorlayan bir sey olmadi.
Yok sen farkli seyleri severmisin
Anal biraz zorlar
Senin var mı
Bosaldiktan hemen sonra yalanmasi
Hayır yok
yok tabikide
Hayır yok senin var mı
Deep throat ve anal hiç yapmadım
Hmm şu an partnerin var mı peki yoksa boşta mısın
Kiz tavlamak
😂😂😂😂😂😂
Herhalde en zoru yatak icin kiz bulmaktir gerisi kolay gozlerime ve tutkuma duserler zaten 😂
Sınırsız severim 😎