Erkeğinizi etkileyebilir misiniz yoksa çekingen bir yapınız mı var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkeğinizi etkileyebilir misiniz yoksa çekingen bir yapınız mı var
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Sonuna kadar. 😀😈
O kadar iddialisin vay beee eşin şansli bence sen haftanin 6 günü yatak mesaisi yaparsin😂😂
Etkiliyorum
Ne yapiyosun mesela sözlü mü yoksa kiyafetlerinle mi
Hiçbir şey yapmama gerek olmuyor, varlığım yeter :d
O nasil bir sey yahuu jsjsjsjssj , sevgilin var mi su an
Evet var, senin de olsaydı neyden bahsettiğimi anlardın :d dişil enerjisi yüksek bi insanım, özel bi şey yapmama gerek kalmıyor
Anladim peki ne kadar sürede yakinlastiniz
İlk adimi kim attı yakinlasmak icin
İlk buluşma, ikimiz de :d
Cok erken siz galiba fb tskiliyonuz
Yoo sevgiliyiz gayet :d yakınlaşma dedin, ne zaman seks yaptınız demedin ki :d
Yakinlasma öpusme olmuş işte ne zaman sevisme oldu seks oldu ve aldattin mi hic reel veya sanalda
Niye aldatayım, istediğimiz zaman sevişebiliyoruz, uzakta olsak da sexting yapıyoruz, olur olmadık zamanlarda fotoğraflar atıp birbirimizi yükseltiyoruz. Beni fazlasıyla doyuruyor niye başkasını arzulayayım
Sevişme 4, seks 6 ay sonra oldu
Nereden tanistiniz ve geçmisteki ilişkilerini biliyo mu
Arkadaş aracılığıyla tanıştık, 5 senedir tanışısyoruz, evet geçmiş ilişkilerimizi de biliyoruz, 3 senedir birlikteyiz
Hic kıyaslama oluyo mu bununla daha iyi sevişiyoduk tarzinda
Bu saygısızlık. Geçmişimizi biliyoruz sadece, birbirimizi kıyaslamıyoruz. Eskiler daha iyi olsaydı eski olmazlardı. Madem daha iyiyse niye birlikteyiz, onlarla sevgili oluruz. İğrenç bi kafa yapısı seninkisi
Igrenclikle alakasi yok cinsellik her sey degil bi insan iyi sevisir ama anlaşamaz ayrilir ama şunu da diyim sevgilin varken bu tarz muhabbetleri konuşma bu da az da olsa aldatmaya girer bi erkekle cinsellikle ilgili sohbet ediyosun, yargilamaj icin demiyorum yanlis anlama ama empati kur senin sevgilin cinsellikle ilgili konussa bi kızla hoşuna gider mi
Toplu kızlı erkekli arkadaş grupları halindeyken konuşuyoruz bu konuları bi sorun etmiyoruz, bu kadar kasmayın. Sen ilişkin olunca hiçbir kadınla konuşmazsın olur biter
O da sacma özelinizin ne anlami kaldı toplu kiz erkekmiş sözde medeni insanlar yaotiginiz pozisyonlari da anlatin hatta cocugunuz olsun dersin babanla burada yapmistik diye sjsjjsjs
Derim, ne olcak. Herkesin yaşadığı şeyler bunlar. Sen senin seviştiğin kadınlar hiç arkadaşlarına anlatmıyolar veya anlatmayacaklar mı sanıyosun :d ah yazık kıyamam kadınları hiç tanıyamamışsın...
Herkes senin gibi degil emin ol anlatan illaki olur o da ucuz insanlar için gecerli😉😉
Mahremiyet diye bir sey var sonuçta
Ne anlatiyosunuz soluksuz sevistik bogazima kadar kökledim mi diyosun
Evli kadınların birbiriyle ne konuştuğunu sanıyosun... Kıyamam... Masum
Ah beee sen de herkesin kendin gibi saniyosun sen bence grupta yapmissindir
Çokkkk fazla kadın arkadaşım var. Bir erkek olarak kadınlar arasında dönen muhabbetleri bilmemen çok doğal. Ama gözünü aç. Bunları nenelerimiz de annelerimiz de yapıyordu.
Grup yapmam tek eşliyim, benim erkeğim bana yeter
Yapan illaki vardir ama emin ol cogu yapmaz anlatanlar ne anlatiyo erken boşaliyo sert s. k. yo penisi kücük filan mi diyo
O konuşmayı erkekler yapar. Kadınlar daha duygusal anlatır. İlişki yaşayıp da anlatmayan kadına rastlamadım şahsen :d Oldukça sosyal birisiyim, birçok farklı ortamdan çok fazla arkadaşım oldu hepsinin de cinsel hayatına en ince detayına kadar hakimim. Kadınlar hakkında en ufak bir bilginiz yok. Bence erkeklere yönelin, kadınları tatmin edebileceğinizi sanmam :d
Hakimim dihosun işte ne diyo kadinlar hic sert yapiyo penisi uzun canimi yakti dedi mi
Geçmiş ilişkileri hakkinda yalan konusan var mi her halti yedigi halde yapmadim diyen
Benim konuştuğum kadınlar kendilerinin istekleri dışında zorla bi şey yapılmasına veya canlarının yakılmasına izin veren kişiler değiller. Penis boyu dedikodusu yapılıyor evet ama daha çok performans dedikodusu yapılıyor. Penis boyu gram önemli değil. İşte şöyle seviştik, bana bunları bunları yaptı, böyle zevk aldım, şöyle aklını başından aldım, beni bu kadar kez boşalttı vs.
Ve yalan söyleyip söylemediğini bilemeyiz. Onun hayatı sonuçta. O bana söylemezse ben nerden bileyim ne yaşadığını
Yani özeli anlatmak dogru degil ondan bahsettim penis boyu su kadar diye ister istemez kiyaslama olur ben gidipte sevgilimin gogus bedeni 85 filan demem veya bi kalcasu var müthis ayip harbi
Meme, popo zaten dışardan görünen şeyler. Penis boyutu o kadar anlaşılmıyor ama. Kimlerden ne cevherler çıkıyor :d
Bir de tek olay boyut değil. Dediğim gibi performans. Herkesin de karşısındaki partnerden beklentileri, fantezileri farklı. Anlatıp eğleniyoruz sadece. Sıradan bi dedikodudan farksız kadınlar için bu durum. O kadar her şeyin dedikodusu yapan kadınların da cinsellik yaşadıkları erkeklerin dedikodusunu da yapmayacağını düşünmen ayrı bi komik :d
Yapmayan illaki vardir ama özel olmasi gerek büyük konusmak istemem ama öyle bi kizla evlenmek istemem sevgilisiyke her hakti yicek benimle yaşayacak benim ne farkim kalcak onlardan insanin eşine özel olmasi gerek
Cevrende var mi kimseyle sevişmemiş onlara hic diyo musun yap et diye
Ne cevherler çıkti örnek versene mesela ya da vajinasi fena sulaniyo şeftali gibi demem hiç anlatmam özelimi
Tamam kankim sen anlatmayanını bulursan evlen. Ama bunu da bilemezsin çünkü senden gizli yapacak senin dedikodunu. Annesiyle, kız kardeşiyle, yakın kız arkadaşlarıyla konuşacak, illaki konuşacak. Deneyimlerini paylaşacak insanlar birbirleriyle. Böylelikle kendilerini geliştirip daha iyi sevişir, yeni şeyler dener hale gelecekler. Sen kimseyle konuşmayıp yatakta tahta gibi yatan bi kadın bulup onunla evlen. Ne kadar kötü bi cinsel hayatınız olduğundan da kimseye bahsetme.
Özelimi paylasmasin diyorum aq anlamiyo musun mahremiyet diye bir sey var
Sen de git sevgilin oldugu halde milletler cinsellik sohebti yap cok karakterlisinya
Okey, öyle bi kadın bulamayacaksın onu anlatmaya çalışıyorum. Bulabilirsen evlen
Senin gibisini bulcagima bekar olurum daha iyi
Okey :d ben gibileri zaten sen gibi birisiyle birlikte olmaz
Aynn olmasin tamam git sevgiline zaman ayir sabahtan beri burdasin