Belki de ilk jez sizinle yatıyor, o yüzden biraz ürkek.. çekingen..
Sizi çok seviyor, surekli kokunuzu istiyor. Yan yanasiniz ama ileri seviyede bisi yok naparsiniz
Belki de ilk jez sizinle yatıyor, o yüzden biraz ürkek.. çekingen..
Sizi çok seviyor, surekli kokunuzu istiyor. Yan yanasiniz ama ileri seviyede bisi yok naparsiniz
Arkasından sarılarak yatarım ileri seviyede bir şey yoksa koklayarak sarılarak saçlarını okşayarak her şey cinsellik değil ama öperim de yani buna da bisey demesin haha
Cevap
25Cevap
Sen sarılsan da alttaki sertliği hissedip azabilirsin çünkü erkekler o şekilde asla duramaz illa bir şey olur
O yatağa hiç girmem. Çocuk oyunu değil bu işler. Her şey yaşanabilir, olabilir. Neden bir sınırımız, şartımız, şurtumuz, ama ız, lakinimiz olsun ki?
Öperim sevişirim kollarımın arasına alırım koklarım ama seks yapmam.. O ne zaman beni içinde isterse o zaman seks yaparım.
İleri seviyede olmasa bile bir şekilde beni tatmin etmesini isterim o durumda. Öyle boş boş sarılıp uyumak gibi bir huyum yoktur.
Zaten o hissedilir bir şey bence bende onun önce alışması ve arzulasi için onun gibi sarılır duygusal romantik bir uyku çekerdik
Pazarlık yapacak halimiz yok
Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri zorlamadan dile getirmeden hissederek anlayarak
ne saçma sorular. aynı yatağa girdiğine göre sevişeceksindir...
Yatakta o iş, kızların anlamadığı da o
Her işin yeri var
Bazen sarilip. koklamak sevismekten daha kiskirtixi oluyor
Her şey onun isteğine bağlı hiçbir şeye zorlamam ama ben sevdiğim birinin kokusunu içime çekmek öpmek sarılmak isterim temas olsun isterim. Biraz sevgiyle bakıyorum :)
Senin olmasa da şeytan sizi dürtekler merak etme
Hayır, önce ona sevgi ve şevkat gösteririm. Onun tavrına göre sonrasında vücuduna dokunurum.
İnsan sevdiği hakkında tek derdi sevismek olmaz ama sevginin içinde olur.
Sen ne yapıyorsun veya yaparsın devam ettirirsin Bence sen ileriye götürürsün azdırırsın sen istiyor sun çünkü silkelmk
Bana göre koklamak da sevişmek sarılmak da
Sohbet etmek te olur amasyada
hayııır masaj var masaaaj
Ufak bir dokunuş olabşlir ilk etapta 🫶🏻
Hayır önce sevgi koku sarılma
Serin bir ortamda tertemiz carsafa sarılıp uyumak
bı sure tamam sonra her yerını yalarım
Önce yumuşatır sonra sever
Hayır sevglimse Bebek gibi severm
nolcakki başka
Sevisirdim
Tek derdim bu olmaz