Cinsel Yaşam Yakışıklı erkek mi, yatakta iyi olan erkek mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yakışıklı erkek mi, yatakta iyi olan erkek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Yakışıklı erkek biraz akılsız oluyor. Öyle diyolar yani bilmiyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Öyle oluyor Yorumla Dedective 1 yıl O zaman ikinciden devam edin en azından bi işe yarasın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yakışıklı erkeklerin IQ ları ayak numaralarıyla aynı oluyor o yüzden yatakta iyi olan erkek derim ama sahiplencek maço olacak one night stand sevmem 4 1 Yorumla MertKaya987 1 yıl Harbi kadınsın Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Yatağı iyi olanı bul da, tipi otomatikman güzel görünür zaten 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle valla Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ikisini de dene tatafını seç 😅😅 hiç yakışıklı erkekle yatağa girmedin mi 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Girdim ikisini bir bulduğum da oldu yani Yorumla ax2akrep 1 yıl hepsini anladım da çirkinle niye yattın be Yorumla Soran 1 yıl Hayır ikisini bir buldum derken yakısıklı ve yatakta iyiydi yani cirkinle yattigim olmadi herhalde hepsi benim standartlarima uyuyordu Yorumla ax2akrep 1 yıl hepsi derken kaç kişi bunlar kaaç kaaaççç dlxlzlx Yorumla Soran 1 yıl 3 tanecik Yorumla ax2akrep 1 yıl azmış be çok değil yaş kaç? bari özele gel be yorumlarda acı çekmeyelim Yorumla Soran 1 yıl Yok canım tanısıyoruz zaten Yorumla ax2akrep 1 yıl tanışsak gelirdin caz yapmazdın Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi olmus Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl İkisi birden varsa kadın dünyada cenneti yaşar hdhd 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yatakta iyi olur ama çirkin olur yakışıklı olur ama yatakta hiç iyi olmaz sen hangisini seçerdin önemli olan hangisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yakısıklı. Ben onu yatakta iyi yaparım merak etmesin 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyleee Yorumla cintrikus 1 yıl Nasıl yaaaa Yorumla shadow0707 1 yıl Esaslı kadın Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Helal olsun kız sana Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen daha iyi bilirsin bence Özellikle sevişmek oral yapmak konusunda iyi erkek gizli arkadaşlıklar için kaçınılmaz 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bunun tiple değil tecrübeyle alakası var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yakısıklı erkeği mi tercih edersiniz yatakta iyi olan erkeği mi diyorum bende zaten tiple alakası var diye bişey demedim Yorumla seçimkurbanı 1 yıl İşte kadınlar genelde iyi olanı tercih ettikleri için bunu diyorum Yorumla
herseyicinben Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Yatakta iyi olan net. Tipi bi yere kadar 1 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu soru bize değil sanırım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kızlara Yorumla snnbeslq 1 yıl İyi günler Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yatakta iyi olan amasyada 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorumları okumaya geldim bir saniye 0 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen hangisini istiyon o onemli😊 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. yatakta beni benden alan kadın 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yakışıklı ve yatakta iyi olan erkek (ben). 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yatak 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yatakta iyi olan 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yatak ogrenilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yakışıklı erkek biraz akılsız oluyor. Öyle diyolar yani bilmiyorum
Öyle oluyor
O zaman ikinciden devam edin en azından bi işe yarasın
Yakışıklı erkeklerin IQ ları ayak numaralarıyla aynı oluyor o yüzden yatakta iyi olan erkek derim ama sahiplencek maço olacak one night stand sevmem
Harbi kadınsın
Yatağı iyi olanı bul da, tipi otomatikman güzel görünür zaten
Öyle valla
ikisini de dene tatafını seç 😅😅 hiç yakışıklı erkekle yatağa girmedin mi
Girdim ikisini bir bulduğum da oldu yani
hepsini anladım da çirkinle niye yattın be
Hayır ikisini bir buldum derken yakısıklı ve yatakta iyiydi yani cirkinle yattigim olmadi herhalde hepsi benim standartlarima uyuyordu
hepsi derken kaç kişi bunlar kaaç kaaaççç dlxlzlx
3 tanecik
azmış be çok değil yaş kaç? bari özele gel be yorumlarda acı çekmeyelim
Yok canım tanısıyoruz zaten
tanışsak gelirdin caz yapmazdın
Öyle mi olmus
İkisi birden varsa kadın dünyada cenneti yaşar hdhd
Yatakta iyi olur ama çirkin olur yakışıklı olur ama yatakta hiç iyi olmaz sen hangisini seçerdin önemli olan hangisi
Yakısıklı. Ben onu yatakta iyi yaparım merak etmesin
Aynen öyleee
Nasıl yaaaa
Esaslı kadın
Helal olsun kız sana
Sen daha iyi bilirsin bence
Özellikle sevişmek oral yapmak konusunda iyi erkek gizli arkadaşlıklar için kaçınılmaz
Bunun tiple değil tecrübeyle alakası var
Yakısıklı erkeği mi tercih edersiniz yatakta iyi olan erkeği mi diyorum bende zaten tiple alakası var diye bişey demedim
İşte kadınlar genelde iyi olanı tercih ettikleri için bunu diyorum
Yatakta iyi olan net. Tipi bi yere kadar
Bu soru bize değil sanırım
Kızlara
İyi günler
Yatakta iyi olan amasyada
Yorumları okumaya geldim bir saniye
Sen hangisini istiyon o onemli😊
buna sen karar vermelisin
yatakta beni benden alan kadın
Yatakta sert ve tokat atan erkek
Yakışıklı ve yatakta iyi olan erkek (ben).
Yatak
Bunu sen cevapla.
Yatakta iyi olan
Yatakta iyi olan
Yatak ogrenilir