Hayalinizdeki sevgili kriterleriniz nelerdir?

Ben böyle birisi ile daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum;

- 1.60 ila 1.65 boyları arasında zayıf olan.

- Balık etli olmaması. (alerjim var)

- Asosyal bir yaşam tarzına sahip olması.
( Asosyal insanların bence keşfedilecek yönü daha fazla çünkü onlar anlaşılmak istenen ama çevresi tarafından yalnız kalmış kişilikler)

- Çocuk ruhlu olması.

- Paragöz olmaması. Neticede beraberce inşa edebileceğimiz bir kazanç havuzu, hem ilişkiyi güzelleştirir hem de birbirimize olan güveni. Parayla saf sevgi elde edilmiyor bea.

- Muhafazakar olmaması. Değişikliklere açık olan fikirlere sahip olmalı. Bir kutsal kitabın çizdiği modele göre yaşayan insanlar, bana monoton geliyor.

- Alışveriş yapabileceğim partnerimin olması. Beraberce mağazaları gezip fikir vermesi benim hoşuma gider.

- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olmalı. Ortak aktivite her zaman ilişkiyi diri tutar.

- Sevgilim de sevgilim demesi ama kıskançlık dozunu da abartmadan sahiplenmesi.

- Seni sen olduğu için seven ve kabullenen kişiliği olması. Kimse; kimse için değişmemeli bence.

- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması.

- Yengeç burcu kadını olmaması.

- İlişkilerde yöneten kadın olmalı. Çünkü, duygusal bir mutluluk oluşuyor ve uzun ömürlü ilişkiye doğru götürebiliyor.

- Tercihen koyu kahve gözleri olması ve kızıl saça sahip olması görsel olarak dinlendiriyor ve samimi geliyor bana.

- Alkol ve sigara kullanabilir ama alkol konusunda kendini bilmeli ki eşlik edelim birbirimize, rezil etmeden.

- Sohbetinden saatlerce keyif alabileceğim insan candır. Ruhuma iyi gelmeli.

- Fantezilere açık bir dünyası olmalı. Neticede özel bir şeyleri yaşamak için renkli bir dünya sunmalıyız birbirimize ki bıkmayalım.

- Kitap okumaktan keyif alan ve bilgi sahibi olmalı.

- Bir de siyasi görüşümüz aynı oldu mu mis.

Sizinkiler nelerdir? Gönül hiç ummadığın kişiye de aşık olur ama insanlar hayalleriyle güzeldir.