Ben böyle birisi ile daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum;
- 1.60 ila 1.65 boyları arasında zayıf olan.
- Balık etli olmaması. (alerjim var)
- Asosyal bir yaşam tarzına sahip olması. ( Asosyal insanların bence keşfedilecek yönü daha fazla çünkü onlar anlaşılmak istenen ama çevresi tarafından yalnız kalmış kişilikler)
- Çocuk ruhlu olması.
- Paragöz olmaması. Neticede beraberce inşa edebileceğimiz bir kazanç havuzu, hem ilişkiyi güzelleştirir hem de birbirimize olan güveni. Parayla saf sevgi elde edilmiyor bea.
- Muhafazakar olmaması. Değişikliklere açık olan fikirlere sahip olmalı. Bir kutsal kitabın çizdiği modele göre yaşayan insanlar, bana monoton geliyor.
- Alışveriş yapabileceğim partnerimin olması. Beraberce mağazaları gezip fikir vermesi benim hoşuma gider.
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olmalı. Ortak aktivite her zaman ilişkiyi diri tutar.
- Sevgilim de sevgilim demesi ama kıskançlık dozunu da abartmadan sahiplenmesi.
- Seni sen olduğu için seven ve kabullenen kişiliği olması. Kimse; kimse için değişmemeli bence.
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması.
- Yengeç burcu kadını olmaması.
- İlişkilerde yöneten kadın olmalı. Çünkü, duygusal bir mutluluk oluşuyor ve uzun ömürlü ilişkiye doğru götürebiliyor.
- Tercihen koyu kahve gözleri olması ve kızıl saça sahip olması görsel olarak dinlendiriyor ve samimi geliyor bana.
- Alkol ve sigara kullanabilir ama alkol konusunda kendini bilmeli ki eşlik edelim birbirimize, rezil etmeden.
- Sohbetinden saatlerce keyif alabileceğim insan candır. Ruhuma iyi gelmeli.
- Fantezilere açık bir dünyası olmalı. Neticede özel bir şeyleri yaşamak için renkli bir dünya sunmalıyız birbirimize ki bıkmayalım.
- Kitap okumaktan keyif alan ve bilgi sahibi olmalı.
- Bir de siyasi görüşümüz aynı oldu mu mis.
Sizinkiler nelerdir? Gönül hiç ummadığın kişiye de aşık olur ama insanlar hayalleriyle güzeldir.
İnşallah bulursun benim hayalimdeki kişi uzun zayıf ya da normal kiloda fit duran ten saç fark etmiyor yakışıklı aşka aşık hayal kurmayı seven gerçekten sevildiğimi hissettiğim ona baktığımda dünyayı unuttuğum biri
1.55-1.80 boy aralığında balık etlı olmayan zayıf sıska olmayan, önceliğim sarışın, kızıl ve esmer, beyaz tenli, karakterli ihanet etmeyecek bebek yüzlü.
"Sevgilim de sevgilim" kısmından sonrasını okumadım😂
Benim sevgilim olacak, ona değer vermeyeceğim, ilgi vermeyeceğim😂 he gerçi siz erkekler zalim, size değer vermeyen kızları daha çekici buluyordunuz doğru 😀
Kriterler herkesin var da gönül sevdikten sonra kriterin önemi kalmıyor. Hangimizin hayali tuttu ki zaten...
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani orası öyle. Uzun boylu olup hantal iri yarı biri değilim. Zayıfım, kilo almıyorum o kadar. Karşı cinste vücut geliştirme ile kafayı bozmuşları hiç sevmem. Spor yapıp vücuduna dikkat edersin o ayrı, sürekli protein takviyesi yapmak kas kütlesini artırmak için yoğun çaba harcayan karşı cinsi itici bulurum. 😒
Bende sevmiyorum şu spor olayını abartanları. Kaldı ki sağlıklı isen yetiyor zaten. Ayrıca kalp sevdi mi zaten vücuda da bakmıyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
Elbette, kalp kalbe karşıysa fizik mizik bir yerden sonra önemi kalmıyor. İlk etapta her zaman dış görünüş insanın dikkatini çeken bir şey. Mesela, hemcinslerimin aksine, karşı cinste uzun saçı beğenirim. Her erkeğe de yakışmıyor. 😂