Cinsel Yaşam Sevgili olduktan kaç gün sonra sevişmeye başladınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bunun bekleme süresi nedir gençler Sevgili olduktan kaç gün sonra sevişmeye başladınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Öyle bir süre yok aslında, bu tamamen cekim meselesi, ilk bulusmada da olabiliyor, aylar gecsede olmayabiliyor 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Beklemek?😃 ayrıca sevişmek için sevgili olmayamı gerk varmış😀 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ciddiyim , anama seni anlattım diyince sevişiyorsunuz hemen :) 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kimisiyle 2 gün sonra kimisiyle 7-8 ay sonra bu tamamen spontane bi durum 0 0 Yorumla
banugiller Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bu herkese göre değişir bence ama yine de şöyle bir ay beklenmeli ya ilişki otursun biraz yerine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaşa göre değişir bence. 30 dan sonra insan çok fazla zaman kaybetmek istemiyor. Yeri geliyor 2. Veya 3. Günde bile oluyor 0 7 Yorumla cutygirls 1 yıl Oldu mu senin peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls oldu Yorumla cutygirls 1 yıl Nasıl oldu peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls o anki ateşle çekimle bir anda gelişiyor Yorumla cutygirls 1 yıl Haklısın ben de ilk kez bulustugum biriyle arabada opustum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls çekime karşı koyamıyor insan. Önemli olan o tensel çekimi yakalamak frekansı tutturmak Yorumla cutygirls 1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlk bulusma maks ikinci bulusma cinsel iliski 0 4 Yorumla cutygirls 1 yıl Yaşadın mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls yasamamam için bir sebep yok Yorumla cutygirls 1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls sen karşısın sanırım ilk bulusmada yapılmasına Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Mk ne günü be , aynı dakikada sevişme başlamalı 0 25 Yorumla cutygirls 1 yıl Çok erken değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls niye erken olsun , ben hatunu beğeniyorsam , öpmem sarılmam lazım Yorumla cutygirls 1 yıl Yaaa çok tatlı🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten her şey , kadınların kullanıldığı düşüncesinden türemiş , halbuki bazen bildiğin kadın erkeği kullanıp atıyor , ben beğendiğim hoşlandığım hatuna sadık kalırım Yorumla cutygirls 1 yıl Wayyy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls seninde tepkilerin çok tatlı 🌹 Yorumla cutygirls 1 yıl Hihii😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls kaç yaşındasın Yorumla cutygirls 1 yıl 23 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls daha çok tazesin , sevişme konusunda öğrenmen gereken çok şey var… Yorumla cutygirls 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls öğretmenin olmak isterdim.. Yorumla cutygirls 1 yıl 🤭❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls gizlşden çıkıyorum tkp at Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden engelledin ki , ısrar etmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arabada olmuş demek.. Yorumla cutygirls 1 yıl Ne arabada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls anlatacağım , engellemen ne gerek vardı , ısrar edecek değildim Yorumla cutygirls 1 yıl Ama benden çok buyuksun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls zaten yazıştık , sadece mesajlaşırız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Araba mevzusu ne biliyor musun Yorumla cutygirls 1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls neyse boş ver Yorumla cutygirls 1 yıl Anlat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls burada olmaz Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Biz ilk günden başlıyoruz 2 1 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Çok ateşli Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uygun iletişim ortamı sağlanınca 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kadın ne zaman hazırsa o zaman 0 0 Yorumla
GlnrByrr Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 3 vakte kadar 3 ay 3 gün 3 saat birini seç 😂 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yavrum bu işlerin süresi olmaz yeni gelin misin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 1 ay sonra oldu maalesef 1 17 Yorumla cutygirls 1 yıl Niye maalesef dedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cutygirls yanlıştı o yüzden Yorumla Minimarketks 1 yıl kimdi ki yanlış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Minimarketks yapılan yanlıştı çok az bir süre ama olan olmuştu öylede devam etti Yorumla Minimarketks 1 yıl ondan sonra devammi hala ayrıldinızmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Minimarketks yok şu an evliyiz. Ama gereği yoktu yani çok erkendi. Yorumla Minimarketks 1 yıl Küçukmüydün ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Minimarketks 22 yaşında idim Yorumla Minimarketks 1 yıl çokmu utandın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Minimarketks bazı şeylerin yaşanabilmesi için belli bi zaman gerekiyor benim şansım beni seven bir insan olmasıydı yoksa kullanılmış olurdum Yorumla Minimarketks 1 yıl Dügünden önce oldumu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldumu Yorumla Minimarketks 1 yıl ilişki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmadı Yorumla Minimarketks 1 yıl hm iyi. şu an nasıl mutlumusun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tavsiye ederim Yorumla Minimarketks 1 yıl Gizliden cıkarmisin rica etsem Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İlk hafta 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Aradaki çekime bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bir ay sonra ciplak gormustum 0 5 Yorumla cutygirls 1 yıl Oha nasıl oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailesi evde yoktu onlara gittim cirilciplak soydum ama bisey yapmadim bakireydi Yorumla cutygirls 1 yıl Hiç bişey yapmadın mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Opustuk ellestik sadece oral yaptim yuzume oturdu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok sessiz sakin bir kizdi oysaki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Öyle bir süre yok aslında, bu tamamen cekim meselesi, ilk bulusmada da olabiliyor, aylar gecsede olmayabiliyor
Beklemek?😃 ayrıca sevişmek için sevgili olmayamı gerk varmış😀
ciddiyim , anama seni anlattım diyince sevişiyorsunuz hemen :)
kimisiyle 2 gün sonra kimisiyle 7-8 ay sonra bu tamamen spontane bi durum
Bu herkese göre değişir bence ama yine de şöyle bir ay beklenmeli ya ilişki otursun biraz yerine
Yaşa göre değişir bence. 30 dan sonra insan çok fazla zaman kaybetmek istemiyor. Yeri geliyor 2. Veya 3. Günde bile oluyor
Oldu mu senin peki
@cutygirls oldu
Nasıl oldu peki
@cutygirls o anki ateşle çekimle bir anda gelişiyor
Haklısın ben de ilk kez bulustugum biriyle arabada opustum
@cutygirls çekime karşı koyamıyor insan. Önemli olan o tensel çekimi yakalamak frekansı tutturmak
Aynen
İlk bulusma maks ikinci bulusma cinsel iliski
Yaşadın mi
@cutygirls yasamamam için bir sebep yok
Hmm
@cutygirls sen karşısın sanırım ilk bulusmada yapılmasına
Mk ne günü be , aynı dakikada sevişme başlamalı
Çok erken değil mi
@cutygirls niye erken olsun , ben hatunu beğeniyorsam , öpmem sarılmam lazım
Yaaa çok tatlı🤭
Zaten her şey , kadınların kullanıldığı düşüncesinden türemiş , halbuki bazen bildiğin kadın erkeği kullanıp atıyor , ben beğendiğim hoşlandığım hatuna sadık kalırım
Wayyy
@cutygirls seninde tepkilerin çok tatlı 🌹
Hihii😅
@cutygirls kaç yaşındasın
23
@cutygirls daha çok tazesin , sevişme konusunda öğrenmen gereken çok şey var…
Evet
@cutygirls öğretmenin olmak isterdim..
🤭❤️
@cutygirls gizlşden çıkıyorum tkp at
Neden engelledin ki , ısrar etmiyorum
Arabada olmuş demek..
Ne arabada
@cutygirls anlatacağım , engellemen ne gerek vardı , ısrar edecek değildim
Ama benden çok buyuksun
@cutygirls zaten yazıştık , sadece mesajlaşırız
Araba mevzusu ne biliyor musun
Ne
@cutygirls neyse boş ver
Anlat
@cutygirls burada olmaz
Biz ilk günden başlıyoruz
Çok ateşli
o sure fazla uzarsa canım sıkilmaya baslar
Olursa ben yazacağım burada
Uygun iletişim ortamı sağlanınca
kadın ne zaman hazırsa o zaman
3 vakte kadar 3 ay 3 gün 3 saat birini seç 😂
Yavrum bu işlerin süresi olmaz yeni gelin misin?
Bir sonraki gün :) yaşın kaç genç
1 ay sonra oldu maalesef
Niye maalesef dedin
@cutygirls yanlıştı o yüzden
kimdi ki yanlış
@Minimarketks yapılan yanlıştı çok az bir süre ama olan olmuştu öylede devam etti
ondan sonra devammi hala ayrıldinızmı
@Minimarketks yok şu an evliyiz. Ama gereği yoktu yani çok erkendi.
Küçukmüydün ki
@Minimarketks 22 yaşında idim
çokmu utandın
@Minimarketks bazı şeylerin yaşanabilmesi için belli bi zaman gerekiyor benim şansım beni seven bir insan olmasıydı yoksa kullanılmış olurdum
Dügünden önce oldumu
Ne oldumu
ilişki
Olmadı
hm iyi. şu an nasıl mutlumusun
Tavsiye ederim
Gizliden cıkarmisin rica etsem
Kendini ne zaman hazir hissediyorsan
İlk hafta
Süre falan yok bam bam bam
Aradaki çekime bağlı
1 hafta