İyileşmesi için yardim mi ederdiniz ayrilir miydiniz aldatir miydini ne yapardiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İyileşmesi için yardim mi ederdiniz ayrilir miydiniz aldatir miydini ne yapardiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Seviyorsam iyileşmesi için elimden gelen her şeyi yaparım bunun için üroloji doktoruna gidebilir veya psikiyatr evlilik terapisti artık her ne ise yaşayacaksa.
Helal olsun yadirgamiyosun kimisi bunu yapiyor dogru olanda senin yaptigin
Peki daha önce karsina böyle bir partner çıkti mi
Hayır
Bende kimseyle olmadim evliiige sakliyorum ilk gün erken boşalmak sorun olabilir
Tabii ki iyilesmesini isterim elimden gelen birsey varsa yaparim
Daha önce başına geldi mi böyle bi olay
İyileşmesini isterdim tabi ki de
Olması gereken de bu helal sana daha önce böyle sorunla karşılaşan ya da başka türlü seni mutlu edemeyen karşına çıktı mı
Çıktı bı kaç kez oldu ama
Nasıl geçti peki o an nasil davrandin zevk almis gibi mi yaptin
Evli misin bekâr misin böyle sordumda kusura bakma
Evliyim
Bu anlattigin olay eşinden önce herhalde peki eşin geçmişte böyle ilişki yaşadigini biliyo mu
Bu eşim zaten
Insallah iyi olmuştur araniz peki sosyal medyadan ya da reelde hic aldattiniz mi
Aramız iyi baya düzeldi
Sevindim ama o sürecte ya da baska zamanda başkasindan ilgi aldiniz mi aldattiniz mi
Aldattım burdan biriyle sanalda ama reelde olmadı eşim bunu yakaladı maalesef ama şu an çok iyiyiz
O yaşadığımız şeyleri bende unutturdum
Anladim o duygusal bosluk kötü bir sey ama keske olmasaydi
Peki mesajla mi sexting yaptiniz yoksa foto filanda attin mi
Video bile attim
Anladim keşke olmasaydi ama garip geldi hem eşim gördü dedin hâla kullaniyosun uygulamayi çok saçma degil mi
Ne bilim cinsellikle ilgili konulara yorum yapiyosun adam şu an iştedir de yaptigin ayip birak sil artik sosyal medyayi
Ben burada biriyle yanlış bir şey yapmıyorum sadece kafam dağılıyor giriyorum bu arada eşim yanımda değil ayrıyız
Nasil yani boşandiniz mi
Ayriyiz derken farkli bi yerde mi nasil bi evlilik çözemedim
Adın ne yaz burdan sonra yorumları sil ben özelden yazim
Sorumu begensene
Istek atim
?
Nereye kayboldun jsjsjsjsjs
Sen adımı gormedin mi 🙂
Hayir görmedim
Soruyu begenmemişsin ki