- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılHer zaman aşk dedim ve yine aşkı seçiyorum. Çünkü aşk yok ise her şey sıradan, basit, ucuz ve değersiz oluyor. Maneviyatı, duygusu, tutkusu olmayan ilişkinin seksi de bereketsiz, tatsız, tuzsuz, değersiz oluyor. Aşk ile sevişelim, aşk ile seks yapalım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAşk tabiki. Seks herhangi biriyle de özlendiğinde yaşanabilir. Etik ahlak konusuna girmek istemem orada. Kiminle ya da gelişigüzel seks hayatı herkesin kendine olan saygı ve tercih biçimi.
Fakat aşk canı isteyince insanın kapısına gelen duygu değil. Tutku aşkla birlikte gelişir. Seks birçok anlarda ulaşılabilir eylem.
Yani seks irade eylemiyken, aşk irade ve eylem dışında gelişen bir duygu. Seksi özlemek zor değil ulaşılabilir olduğundan ama aşk özlenen duygu her zaman ulaşılır duygu olmayacağından.
00 Yorumla
1 yılBende diyorum nerelerde bizim arkadaş😂 hoş geldin soru sormasan nerelerdesin diye özelden yazacaktım:)) ilk defa güzel bi soru sordun tebrikler ciddi cevap verecem 🤔 gerçekten sevdigin biri olur ve ömrünü beraber geçirirken onu kaybedersen işte orada zorlanırsın zor olan o dur bence ama çoğu bunu yaşamıyor daha çok digerinde kalıyor bu da bir gerçek..
04 Yorumla- 1 yıl
İlk defa güzel soru mu 🙄çokk ayıııp 🫢🫢her sorum güzel benim tamam aşk özlemi diyosun belli ki :)
- 1 yıl
Bilmez miyim her sorun ayri bi trol bence 😂 bak düzgün cevap verdim ilk defa sana ona göre 😂 yoksa trol cevap yazardım 😂😂
- 1 yıl
Kafana göre ister verirsin ister vermezsin 😈😂😂
- 1 yıl
Arkadaşım sen bir meleksin😁 nasıl mutlu oluyorsun söyle öyle cevaplicam bundan sonra 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılYav bu soru iki ucu 💩lu değnek gibi. Ama benim düşüncem şu: Lisedeki platonik hikayeyi saymazsak ben hiç aşık olmadım. Aşksız yaşanır ama sekssiz yaşanmaz diyorum. Diğer bir deyişle aşk nedir bilmediğim için seksi özlemek zordur benim için.
Tabi özlediğin sevdiğine kavuşmak bir sürprizle olursa durum başka 🤣
26 Yorumla- 1 yıl
Puhahahhahahah kadınla bi sen yatmamışsın galiba @SwordOfDemocles diye devam etmedi neyse ki 😬😬😂🤣😂😬😂😂
- 1 yıl
Bizdeki çoban sopası değil, her deliğe sokmayız🤣🤣
- 1 yıl
Ahahahha😂😂😂
- 1 yıl
ne bakkalı kalmış ne cam balkoncusu ne servis şoförü. Bunun kimliğindeki TC numarasını silip yerine motor numarası yazmak lazım 🤣
- 1 yıl
Ahahahhq aynen ya daha da doğru cevabı bulamamış yalnız adam hala şaşkın baksana😂🤣🤣
- 1 yıl
Adam beyin zamcıklaması geçiriyor olmasın? 🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılAşk tabi ki de. seksi kim ne yapsın
13 Yorumla- 1 yıl
Bi evlendirsek seni işte:)) bakalım daha erken ama
- 1 yıl
sdfsdf
- 1 yıl
Bak bak nasıl da hoşuna gidiyo 😬😬😂😂😉
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsanın cinsel olarak aktif olabildiği yaşa kadar, cinsellikten yoksun olduğu her zaman diliminde seks yapma isteği olur. Aşkın yokluğuna alışmak daha kolay, bu yokluk uzun sürdükçe alışırsın, hatta aramaktan vazgeçersin. Geçmişte yaşadığın travmatik ilişkiler de aşktan bilinçli olarak uzak durmana neden olabilir, aşkı yine özlemezsin, zarar görme kaygısıyla. Cinsel ilişki yokluğuyla yaşamak daha zor.
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorum teşekkürler:)
- 1 yıl
Ricalar 🙂
Cinsellik felsefe olarak bakarsak bir birine değer veren Bir birini seven erkek ve kadının cinselliğii her zaman verimli olur yani cinselliğin mükemmel olduğu yerde iki taraf bir birine duygularını aktarıyordur cinsellik Bir sevginin zevk hali severek yapılan cinsellik her zaman gerçek cinsellikkdir
12 Yorumla- 1 yıl
Bu doğru bi tespit bu açıdan ama benim sorum seks yapamayı özlemek mi aşk yaşamayı özlemek mi daha zor anlamındaydı
Aşklı seksi özlemek zor diyebiliriz, icabında aşka veya sekse ayrı ayrı ulaşabiliyorsun da, ikisini aynı anda yakalamak binde bir :d
23 Yorumla- 1 yıl
Hımm bu doğru da soru birazcık bu değil😉
- 1 yıl
Ahahahahha işte budur😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. İnsanlığın tek derdi seks olsaydı keşke.. Ulaşması kolay ama sevmediğim insanla yapamayacağım bir eylem.
13 Yorumla- 1 yıl
İşte ama ikisi ayrı özlemler bazen sevdiğin insanla berabersindir ama seks tarafı kötüdür her seven insan aradığı seks hayatını bulacak diye bişey de yok, sevgi var ama seks olmayan beraberlikler de çok tabi yeterliyse olur
- 1 yıl
Ne güzel:)
1 yılAşk tabiki sevdiğin birini aklından çıkaramamak kadar zor bişey yok.. seks dersen bi şekilde tatmin olduktan sonra gidiyor..
13 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldığınız bir aşk için doğru ama ben bu ikisinin duygusunu soruyorum hangisini özlemek daha zor
- 1 yıl
Herkes yanlış cvp vermiş
- 1 yıl
O zaman bana ikiside kolay zor değil 😀
Aşk'ı özlemek daha zordur.
Seks özlendiğinde sadece tutku ve şehvetin de eşlik ettiği cinsellik özlenmiş olur.
Fakat aşk seksi de kapsayan bir şeydir. Yani aşk özlendiğinde seksin veya cinselliğin yanında sevgi, güven, eğlence, hobiler, birlikte yapılanlar, ortak özellikler vs. de özlenmiş olur.
Yani benzetme yaparsak seks matruşka bebeklerin en içteki bebek ise aşk matruşka bebeğin tamamıdır. O yüzden bir bebeği özlemek ile hepsini özlemek arasında epey fark vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle aşk diyorum ❤️ çünkü ben aşka aşık bir kadınım ❤️
13 Yorumla- 1 yıl
Hımm güzel aşk bulmak da zor evet ama seks de yapılmasa olmuyor😂😂🫠
- 1 yıl
Aşkı bir bulsam seks kolay 😂 tek derdim o olsun 😂
- 1 yıl
Hahahh bulursun tatlım umarım ki gönlünce😍💋
1 yılseks her yerde Ama duyguları olan biri için Aşk duyduğu kişi
12 Yorumla- 1 yıl
Soru anlaşılmadı ayrılınan bi sevgiliyi özlemeyi sormadım:)
- 1 yıl
Ben genel özlemden bahsettim duygusal bag varsa onu özlersin ama duygusal bağ eşittir seks karşı koyamazsın bu iki faktör ayrılmaz ikili
Gizli Üye(36-45)1 yılAna kumandayı hormonlar devralınca diğer her şey arka planda kalıyor :) Aşk meşk hikaye o zaman :) Doğru öarkete nutella almaya 😝
12 Yorumla- 1 yıl
Puhahahahah Nutellacı seni😬😬😂😂o güzelim sorum da gitmişti😈
Cevap sahibi1 yılAnlamadım :(
1 yılAşk bastırılıyor da seks özlemini bastırmak zorr🤣
810 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle doğru ya bir de seks ihtiyaç aşk olmayınca da ölünmüyor 😬😂😂
- 1 yıl
Kesinlikleee😌😇
- 1 yıl
Enerjiler samimiyet harika sohbetiniz keyifli sizle bir rakı date sarardı 😂
- 1 yıl
@CanBurakDerler rakı date sohbet konu aşk acısı mı😬😂😂😂
- 1 yıl
Ahahahah sen meyhane ortamında içilen rakıya fazla alışmışsın belli ki neşeli insanlarla keyfi bambaşka oysaki
- 1 yıl
Yeni nesil meyhanede coşmalıyızz🥰🤩🥳
- 1 yıl
Bak yakalı hemen bir adı şahane falan akar ne zaman istersenizzz
- 1 yıl
@CanBurakDerler hahaha sen ordaki inceyi anlamamışsın ironi yaptım da oysa😂😂
- 1 yıl
Ben rezervasyon yaptırıyordum bizim için kafa oradaydı pardon 😂
- 1 yıl
@CanBurakDerler ahahahah
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar bu kadar seviyor muymuş seksi vay be
17 Yorumla- 1 yıl
Neden sevmeyelim ki😂😈
Cevap sahibi1 yılHiç belli olmuyor egolardan ondan 😅
- 1 yıl
Hımm onu bilemicem😂
Cevap sahibi1 yılHshfh öyle işte memnun oldum tanıstıgıma
Cevap sahibi1 yılBrde sizin takp etme olasılığınız çölde kutup ayısı görmekten zor hshs
- 1 yıl
Takip etmek sıkıntı değil de sonrası zor malum😬😂
Cevap sahibi1 yılEvet işte :/
- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılSeks'i insan eğer isterse bir başkasıyla da yaşayabilir ama aşkı yaşayamaz. Onda bulduğu aşkı bir başkasında göremez bu yüzden aşk daha zor 🌿
00 Yorumla Aşık olup evlenilen kadınla yapılan seksi özlemek en zorudur.
02 Yorumla- 1 yıl
Ayrı ayır sordum duygu olarak hangisi zor
1 yılSekse özlem duymak hiçbirseye benzemez 😊
21 Yorumla- 1 yıl
Erkekler bizi anlayamaz tabi:)
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılAşkla yapılan tutkulu bir seksin özlemi en zoru
24 Yorumla- 1 yıl
Soru bu değil ama 😂😂aşkı özlemek mi zor seks i özlemek mi zor
- 1 yıl
Pardon yanlış okumuşum 😂😂 aşk çözülür ya seks olmazsa olmaz kafayı yedirtir insana ahahhahs
- 1 yıl
Seksin özlemi daha zorrrr
- 1 yıl
Hehhh anladınız neyse😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılSeks bir şekilde çözülür. Ama ha deyince aşkı veya o yoğunlaşmış sevgiyi bulamıyor insan.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılAşk sıkıntılı biraz. Özlediğim seksi özlemek en zoru:)
00 Yorumla
1 yılBence seks. Aşka inanmam zaten
15 Yorumla- 1 yıl
Aşk da geçici zaten hangi aşk bitmemiş :)
- 1 yıl
Aşk olsaydı bitmezdi zaten :)
- 1 yıl
Aşk sanılan işte😂
- 1 yıl
Millet aşk diye kandırıyor. Hayatın tek gerçeği sekstir. Her şeyin temeli. Seks olmasaydı biz doğmazdık en azından :)
- 1 yıl
Büyüyünce anlarlar:) bence de tek gerçek saygı sevgi ve seks bi noktada bu üçgen içinde elde kalanlar bunlar;)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk tâbi ki Hazlar zevkler geçicidir.
16 Yorumla- 1 yıl
Aşk kalıcı mıdır?
- 1 yıl
Aşktan kastım sevgi aslında Aşk anlık olur ve zamanla kaybolur. Sevgi kolayca bitmez Kolayca harcanmaz
- 1 yıl
Hım o yüzden demiştim neyse sevgi olunca fark edebilir tabi:) ama seks olmadan da olmuyor
- 1 yıl
Seks farklı bir mecra Sevgiden bahsediyorm ama Aslında benim için Redpil kuralları geçerli Ya alfasın ya beta
- 1 yıl
Anladım peki sanırım sen alfasın bu durumda:)
- 1 yıl
Ne alfayım ne de beta Genel tanıma göre Sigma erkeğim yani oyunun kurallarına göre değil kendi kurallarıma göre oynuyorum diyebiliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Aşkı, aşkı aşkı! 😅14 Yorumla- 1 yıl
Ahahahahahah
- 1 yıl
Hehehe 😅Mutlu akşamlar dilerim
- 1 yıl
Sana da 😂😂
- 1 yıl
EyvAllah 😅🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılİkisinin yeride ayrı zordur
12 Yorumla- 1 yıl
Hangisi daha zor ama işte:)
- 1 yıl
Galiba seks 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Seks ne ki, aşkın duygusunu unutmak zor
11 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldığınız aşkları sormadım ama ben
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılaska ınanmam ama ten uyumunu ve kafa uyumunu yakaladıgım bırıyle yaptıgım seksı özlemek zordur cunku o cıtada onun yerını dolduracak bırını bulmak cok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılS... k... ısmeye doyamamak mı bakmaya kıyamamak mı...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAşkın özlemini duymak daha zor, Seks her zaman yapılabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılProfildeki gö**sler ne seksi
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler🙃
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her ikiside
11 Yorumla- 1 yıl
Pekii:)
1 yılseksiii
12 Yorumla- 1 yıl
Çünkü seks bi ihtiyaç dimi:)
- 1 yıl
evettt
1 yılAşk.
11 Yorumla- 1 yıl
Aranan aşk bulunursa güzel:)
Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Aşk çok fazla yok mu sizcede?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikiside bulmak özlemek xor
00 Yorumla
1 yılAşkı kolay kolay bulamıyorsun zaten en zoru bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAşkın yoklugu daha çok insanın içine oturur
00 Yorumla Bir nebze belki 31 ahhahaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisini de özledim
14 Yorumla- 1 yıl
Aga be🚬
- 1 yıl
Olur ya bida üzülmee:(
Gizli Üye(30-35)1 yılAşkla beraber seksi özlemek en zoru
00 YorumlaAşk dolu bir seks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSeksi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk özlenir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılSeksii aşkı bastırır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar