Cinsel Yaşam Yatakta sarışın mı, esmer mi size daha çok zevk verir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Esmer mi sarışın mıı sarışın esmer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yatakta sarışın mı, esmer mi size daha çok zevk verir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Görsel efsaneymiş 🤣🤣Tercihimi sarışından yana kullanıyorum 0 0 Yorumla
Njoy87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl "Sarışının adı, Esmerin tadı"Demişler bir bildikleri vardır. 2 3 Yorumla Soran 1 yıl esmerin tadı mı olur be o ne Yorumla Njoy87 1 yıl Çikolata gibi düşün Yorumla mechlbestekar 1 yıl Sen esmeri bir tat ondan sonra gör farki Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel hayatı da bıraktım ne sarışın ne esmer umrumda değil 1 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Sarışın olsun isterdim sarişin sevdiğim sevgilim hiç olmadı 0 0 Yorumla
yazanayazarım Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Erkeğin koyu saçlı beyaz tenli ve bakımlı olanı makbuldür 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2si 1 arada olmuyor mu ayrıca niye esmeri sarışın gibi güzellerden seçmedin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende esmer zevk verir. Ancak sarışınlara çekiyor gelde bu kadınları sevme iyi ki varsiniz 0 0 Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. İstekli olsun bir saatte yoruldum demesin yeter 0 0 Yorumla
An_Idiot Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tamam da alttaki fotoğraf ne öyle awk sg lan. Alttakini seçiyorum 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Renk ırk fark etmez yatakda bilinçli tecrübeli işini iyi yapan yeterli 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sarışın esmeride o kadar çirkinini seçmişsinki adam istesede eli gitmez 😁 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Siyahi dahi her ten rengiyle oldum ırkçılığa gerek yok iyi kadın zevk verir 0 0 Yorumla
zsxdcfvgbhnjmk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Kişiden kişiye değişiyor sarıyla siyahla alakası yok bence 0 0 Yorumla
dr_kaan Takip Et Bilge Yaş: 42 1 yıl örnek olarak seçtiğin fotograflarla almak istediğin cevabı dile getirmişsin resmen:) 0 0 Yorumla
Arnoldcollemen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl 2si aynanda isterim + kumral 3 lü de olabilir 0 0 Yorumla
beyazkan27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Esmeri birine benzetiyorum derken resmine bakınca sana benzediğini fark ettim 😂😂 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Aa ayrımcılık var amaa esmer niye öyle 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ikisi de manken işte😂 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Hangisi uzmansa 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. İkisi bir arada olamıyor mu 🤣 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hiç fark etmez seninki gibi kalçası olsun yeter 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beyaz ten ve ince bel 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Esmer ama görseldekine asla uyanmaz benimki 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. esmer ama gorseldekınden bıraz farklı :) 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. sarışın 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. İyi oral yapan 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Esmer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Görsel efsaneymiş 🤣🤣
Tercihimi sarışından yana kullanıyorum
"Sarışının adı, Esmerin tadı"
Demişler bir bildikleri vardır.
esmerin tadı mı olur be o ne
Çikolata gibi düşün
Sen esmeri bir tat ondan sonra gör farki
Cinsel hayatı da bıraktım ne sarışın ne esmer umrumda değil
Sarışın olsun isterdim sarişin sevdiğim sevgilim hiç olmadı
Erkeğin koyu saçlı beyaz tenli ve bakımlı olanı makbuldür
2si 1 arada olmuyor mu ayrıca niye esmeri sarışın gibi güzellerden seçmedin
Bende esmer zevk verir. Ancak sarışınlara çekiyor gelde bu kadınları sevme iyi ki varsiniz
İstekli olsun bir saatte yoruldum demesin yeter
Tamam da alttaki fotoğraf ne öyle awk sg lan. Alttakini seçiyorum
Renk ırk fark etmez yatakda bilinçli tecrübeli işini iyi yapan yeterli
Sarışın esmeride o kadar çirkinini seçmişsinki adam istesede eli gitmez 😁
Siyahi dahi her ten rengiyle oldum ırkçılığa gerek yok iyi kadın zevk verir
Kişiden kişiye değişiyor sarıyla siyahla alakası yok bence
örnek olarak seçtiğin fotograflarla almak istediğin cevabı dile getirmişsin resmen:)
Dış görünüş değil hareketleriyle verdiği zevk önemli
2si aynanda isterim + kumral 3 lü de olabilir
Esmeri birine benzetiyorum derken resmine bakınca sana benzediğini fark ettim 😂😂
Aa ayrımcılık var amaa esmer niye öyle 😂
ikisi de manken işte😂
Hangisi uzmansa
İkisi bir arada olamıyor mu 🤣
Ahahaha resmen hileli bu anket 😂😂😂
Hiç fark etmez seninki gibi kalçası olsun yeter
Beyaz ten ve ince bel
Esmeri niye öyle gösterdin ki şimdi 😂
esmer esmer esmer sonra sarışın
Esmer ama görseldekine asla uyanmaz benimki
esmer ama gorseldekınden bıraz farklı :)
Kumral severim een
Vahşi olsun yeter
İyi oral yapan
sarışın
Sarısın
esmer
Esmer deki o resim ne ya dhdnxj
İnsan olsun yeter
Sarısın
Sarı
İyi oral yapan
Büyük kalçalı olan